2008/06/03

Epilepsi, astrologi och Svennis i Elfsborg?

EM08 SMÅTT & GÔTT Cannavaro skadade sig på Italiens träning igår, vilket innebär att Euro2008 ser fram mot frånvaron av en absolut världsspelare under mästerskapet. Men jag tycker inte att Italien försvagas nämnvärt utan har ett helt koppel spelare som kan gå in och ersätta honom i världsmästarnas mittlås. Sett till vilken kvalité det är på spelaren Cannavaro kan man sätta det i jämförelse till att Zlatan, Henke, Ljungberg och Mellberg skadade sig på morgondagens träning.

Så bra är spelaren Cannavaro.

Men i satt i förhållande till vilken betydelse hans skada har för Italiens EM-trupp skulle jämförelsen snarare bli som att Markus Rosenberg var den som skadade sig imorgon. Det blir liksom ett "synd va, men knappast något som rör vårt landslags planer i ryggen när allt kommer kring"-läge. Italien är min favorit till guldet, med eller utan Cannavaro.
__________________________________________
Svennis fick som väntat sparken från Manchester City och spekuleras vara aktuell som ny förbundskapten för Mexicos landslag. Ett landslag som ofta rankas högt i världstoppen men som samtidigt haft problem att gå riktigt långt i VM-sammanhang. Frågan är dock om inte Svennis har en annorlunda karriär framför sig, i alla fall om BaraBen-läsarna hade fått bestämma:

Vilken klubb tar Svennis rodret i?
Chelsea 27% (105 röster)
Mexicos landslag 14% (54)
Inter Milan 3% (11)
Valsta Syrianska 16% (63)
Bonde söker fru 40% (158)
(Omröstning på BaraBen.com Onsdag 28 Maj)

Slutsats: Magnus Haglund sitter löst.
__________________________________________
Schweiz förberedelser inför mästerskapet avbröts oväntat när tränaren Koebi Kuhns fru rusades till sjukhus efter ett akut epilepsianfall. Schweiz möter Tjeckien, Turkiet och Portugal i gruppspelet och nu misstänker polisen att Kuhns fru drabbats av sina akuta epilepsi efter att ha råkat se in i Tjeckernas omklädningsrum...
__________________________________________
Familjen Glazer, amerikanerna som äger Manchester United, är inte glada och nöjda med Christiano Ronaldos mediala utspel om att eventuellt byta klubb och ganska uppenbara flörtande med Real Madrid. Manchesters tränare Fergusson sa efter ett möte med ägarna att "De skulle hellre sätta en spelare på läktaren än sälja honom. Tro mig, de skulle göra det bara för att göra en poäng av det."
Så ta och kika extra noga på portugisen Ronaldo i EM:s gruppspel, det kan vara den sista chansen på länge att få se grabben som för tillfället kallas för "världens bäste". Samtidigt sägs Man U vara på väg att lägga ett monsterbud på Roque Santa Cruz, vilket kan vara ett tecken på att ersättare för Ronaldo redan är på väg in?
__________________________________________
Aftonbladets astronomteam avslöjar:

Stjärna? Örebros stjärna? Är det någon över huvud taget (utöver Aftonbladets rubriksättande stjärnredigerare) som har hört talas om den här "stjärnan"? Men det kanske inte är fotbollsstjärna som rubriken syftar till utan en faktiskt stjärna som finns ute i rymden? Hos Wikipedia hittar vi den typen av stjärnor, varav en sticker ut lite ur mängden, som en möjlig förklaring till hur de kan ha tänkt till på Aftonbladet:

Typer av stjärnor

* Protostjärna
* Brun dvärg
* Gul dvärg
* Röd dvärg
* Svart dvärg
* Vit dvärg
* Wolf-Rayet-stjärna
* Röd jätte

_________________________________________
Svennis får kicken från Manchester City. Timmar senare placeras Ronaldinho i City. 200 000 pund i veckan spekuleras lönen hamna på om affären blir av. Jag är stum för en gångs skull. Ingenting i hur den där fifflaren från Thailand sköter City överensstämmer med någon slags logik, rim eller reson. Snart lär väl Magnus Hedman bli aktuell som målvakt och Jan Scherman tjäna 50 000 pund i veckan på affären...

8 kommentarer:

  1. haha svart dvärg

    SvaraRadera
  2. rubriken hade till o med varit fel såhär "Djurgården jagar fotbollspelare från Örebro"

    SvaraRadera
  3. "Samtidigt sägs Man U vara på väg att lägga ett monsterbud på , vilket kan vara ett tecken på att ersättare för Ronaldo redan är på väg in?"


    På vem?? =)

    SvaraRadera
  4. På mig. Men jag skriver aldrig på för nåt annat lag än Blåvitt.

    SvaraRadera
  5. Samtidigt sägs Man U vara på väg att lägga ett monsterbud på" ", vilket kan vara ett tecken på att ersättare för Ronaldo redan är på väg in?

    Ursäkta?

    SvaraRadera
  6. United ska ge Fan i Hjalle, sälj inte!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. SÄLJ FÖR FAN INTE RONALDO!!!!
    HE'S THE ONE AND ONLY!

    SvaraRadera
  8. Ronaldo kommer stanna i United NFT!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.