2008/06/17

Förlusten mot Spanien var riggad!

CHOCKSKANDAL Efter att BaraBen.com:s tekniska specialister studerat matchvideon från Sverige-Spanien har vi kommit från till ett flertal starka bevis på att matchen var uppgjord, riggad och resultatet bestämt på förhand. Se på de spektakulära bildbevisen:

BEVIS 1- I början av matchen ses Sveriges lagkapten Fredrik Ljungberg samtala med en spansk försvarare. I sekvensen efteråt skakar de hand över en typisk spansk-latinsk överenskommelsedans kallad för cancan.

BEVIS 2- Från vår unika supervinkel från mittcirkeln kan man tydligt se att det egentligen är Petter Hansson som nickar in Spaniens första mål. Denna chockunika vinkel visar tydligt att något lurt är i görningen...

BEVIS 3- Vid Sveriges kvittering sätter sig Ramos medvetet ner när Zlatan får bollen. Då tittar han målvakten Cassilas i ögonen och signalerar tydligt att det är ok att släppa in ett mål för att upprätthålla bilden av att det är en normal match som världen skådar. Den uppresta handen är en tydlig signal till Casillas som även taffligt styr in bollen bakom sig i mål, trots att bollen går i princip under honom.

SLUTSATS- Efter att ha sett dessa tydliga bevis kan vi kontatera att matchen utan tvekan var riggad. Detta troligtvis för att Sverige ska få spela mot Holland i kvarten och på så vis ta revansch för den svidande straffsparksförlusten i EM för fyra år sedan. Samtidigt får Spanien en eventuell chans att åter spela mot Sverige i semifinalen och på så vis vad de anser vara ett svagare motstånd. Bildbevisen går helt enkelt inte att protestera mot. Matchen var riggad. Sverige är ännu obesegrade i mästerskapet.

22 kommentarer:

  1. haha fan va sjuka ni e

    SvaraRadera
  2. Haha klockrent

    SvaraRadera
  3. Ah... nu fattar jag varför Petter Hansson släppte bollen till David Villa i 92:a minuten...

    Riggat!!!!

    ##### till artikeln... =)

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  4. hahaha fan va klockren! mer konspirationsteorier!

    SvaraRadera
  5. hahah grym artikel

    SvaraRadera
  6. sannerligen chockerande!

    SvaraRadera
  7. Ni verkar sannerligen vara skarpsynta! Om ni vill bli uppdaterade på vad som händer och sker bakom kulisserna i Lugano är det bara att kika in hos oss! ha det..

    SvaraRadera
  8. http://stekmacka.wordpress.com

    SvaraRadera
  9. Nästa gång jag hör "Seven nation army" sjungas av fans kommer mitt huvud explodera. Fy fan...

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Riktigt kul! I sann konspiration 58-anda

    SvaraRadera
  12. ojojoj vad rolit.

    SvaraRadera
  13. ania
    tror förresten stenhårt på konspirationsteorin. sen blire sverige-spanien i finalen, och då kommer det inte gå lila gulligt till.


    Du har koll på spelschemat. Eller nääää, det har du ju inte.

    SvaraRadera
  14. Hur fan kan man roas av detta? Gäsp... Bland det tråkigaste jag läst på väldigt länge...

    SvaraRadera
  15. l-å lagrell: jaha, finns det redan på spelschemat vilka som går till final!? varför har ingen sagt det till mig? vilka blir det, berätta!!

    SvaraRadera
  16. Hahaha riktigt roligt =)

    SvaraRadera
  17. Trist när matcher är uppgjorda. Hoppas fan inte Casillas ser Ramos vinkningar i fortsättningen. Nu blir det inget mer EM för min del.

    SvaraRadera
  18. Senaste kommentaren av anonym 15:53 var nästan ännu roligare än originalinlägget.

    SvaraRadera
  19. ania;

    Jag kan berätta för dig att skulle Sverige gått vidare till semi så skulle man mött Spanien där, förutsatt att dom lyckats ta sig dit. Att möta Spanien i finalen var en teoretisk omöjlighet. Nu vet du det i alla fall.

    SvaraRadera
  20. jaha! skämmigt att jag har så dålig koll då. nu behöver jag iofs inte ens tänka på sverige nåt mer över huvud taget... :/

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.