2008/06/09

Lika som bär- EURO 2008 special

Har du en lika som bär? Maila oss!

8 kommentarer:

  1. haha dålig en :P

    SvaraRadera
  2. Vet inte om du syftar på icke-avblåsningen vid 1-0. Var helt korrekt dock...

    SvaraRadera
  3. han syftar nog på den totalt kaotiska frisparksbedömning han gjorde gång på gång, de stämplingar han missade, de filmningar han blåste frispark för osv osv osv osv.

    SvaraRadera
  4. Flöjten var ju kung igår! Spring och släng er, jag blåser fan inte. Förvisso missade han några riktiga överfall också, men det får man ta. Jämför med rumänien-frankrike när domaren blåste för fan allt. Spelet (det lilla som existerade) blev enormt sönderryckt. Bättre att blåsa för mindre, och därmed kanske missa lite, än att fega och blåsa för allt, allt, allt.

    Tack Flöjten!

    SvaraRadera
  5. Tycker Fröjdfeldt var grym igår! Hoppas han dömer de vilt fuskande kroaterna i någon match. De lär i såna fall få sig en chock.

    SvaraRadera
  6. Fröjdfeldt var helt fantastisk igår. Det var nästan härligare än målen att se honom fullständigt ignorera fjolliga italienare som flög likt serveter i en göteborgsk sommarstorm. Att hans skeptiska inställning ledde till vissa missade angrepp är ett mycket lågt pris att betala för att hålla matchen ärlig och vid liv - den största missen var ju förövrigt att Nistelroy borde ha fått straff vid 0-0.

    Finalklass på Fröjdfeldt.

    SvaraRadera
  7. Fröjdfelt var katastrof som vanligt!!

    SvaraRadera
  8. hahaha ÅRETS BB

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.