2008/06/09

SKANDALEXTRA: Berg vill chockpeta Alexandersson!

LAGUTTAGNINGSSKANDALEN En skandal av enorm magnitud har i helgen växt fram ur att IFK:s officiella hemsida bett den blåvita truppen att tippa och tycka till om EM. Här går trion Petter Björlund, David Stenman och Jonatan Berg till attack mot sin egen lagkapten genom att uttala sig negativt om dennes plats i den blågula startelvan. En kritik som skakar hela fotbollsgöteborg.

Enligt säkra uppgifter till BaraBen.com, så innebär Petter Björlund, David Stenman och Jonatan Bergs uttalanden om den blågula laguttagningen en frän men illa dold kritik mot egna lagkaptenen Niclas Alexandersson. Trädgårdsmästaren på Kamratgården släppte bomben om att Håkan Mild och Seppo Vaihela direkt efter offentliggörandet av kritiken hållit ett specialinsatt akut krismöte med hela truppen under eftermiddagen för att förklara för övriga spelare vad Björlund, Stenman och Berg egentligen menade.

Mild skall då enligt en säker källa ha beordrat hela laget att undvika alla frågor om laguttagningar framöver och helt enkelt hålla tyst. Jonathan Berg skall under hela krismötet ha suttit tyst, utan att ha försökt ge någon egen förklaring till vad han egentligen menade med sin skarpa kritik av konkurrenten Alexandersson.

Håkan Mild påstår dock nu på intern-tv på Kamratgården att allt är en felvinkling gjord av BaraBen.com och att Jonathan Berg och de andra spelarna inte alls försökt att kritisera sin lagkaptens status i truppen inför premiärmatchen. Boven i dramat är alltså egentligen BaraBen.com. Trion Björlund, Stenman och Berg förväntas hålla en presskonferens under dagen för att förklara att de är missförstådda av den elaka banditpressen.

10 kommentarer:

  1. klockrent =)

    SvaraRadera
  2. Rätt kul. Keep it coming.

    SvaraRadera
  3. Ironi på hög nivå!

    SvaraRadera
  4. "Anonym sa...
    clok rent
    9/6/08 08:46"

    Det var roligare! haha!

    SvaraRadera
  5. Inte så jättekul, övertydlig ironi som syftar till att raljera istället för att inse och acceptera att löpsedelsjagandet börjar bli bra trött som företeelse nu.

    Tur att man kan se det som ytterligare en droppe urin i bägaren som till slut tippar ner i knäet på alla bylinekåta ego-'journalister'.

    SvaraRadera
  6. Vad har detta med Blåvitt att göra? Pinsamt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.