2008/06/17

Stoppa Ronaldo i ett kylskåp

EURO2008 Enligt en undersökning som elektronikföretaget LG genomfört bland 12 000 kvinnor så är Christiano Ronaldo EM:s "hetaste" spelare, sett till utseendet i alla fall.
Ja, vi vet att vi ger dem uppmärksamhet för sin fruktansvärt löjliga omröstning genom denna bloggpost, men det är ju för häpnadsväckande för att inte kommenteras.

LG får härmed ett par förslag på alternativa omröstningar som borde passa deras expertisområde lite bättre:

- Spelaren med EM:s bästa dammsugarteknik!
- EM:s bästa telefonkontakt!
- Laget som liknar ett kylskåp mest!
- Förbundskaptenen med bäst brödrosthantering!

En exflickvän till mig påpekade att jag är "avundsjuk" för att så många kvinnor ser på Portugal för att dräggla över Ronaldo. Många kvinnor (tyvärr blir det en kollektiv genusattack av detta) förstår helt enkelt inte sig på den frustration jag känner av "pöbelns" kärlek till fotbollen som endast magiskt uppstår vid de stora evenemangen.

Jag hade njutit tiofalt av EM om det likt på det goda 80-talet haft en total brist på evenemangshysteri, avsaknad av kvällstidningshattar på supportrarna och bara ett par tusen hardcorefans som följde respektive landslag.

Samtidigt kan jag känna precis tvärtom, att det faktiskt är underbart när alla älskar fotbollen och att varje individ ska få göra detta från sina egna unika förutsättningar. Ingen supporter borde känna sig mer värd än den andre. Men fuck that.

12 000 europeiska kvinnor stoppar mig från att känna så. I alla fall idag.

4 kommentarer:

  1. Känner lite samma sak, nu när det är EM så är det helt plötsligt väldigt många som säger sig vara "fotbollsintresserade"...

    SvaraRadera
  2. C Ronaldo, Solklart bäst i världen!

    SvaraRadera
  3. Jag är med dig! Dagens EM tar fram fotbollens allra mörkaste sidor. Folk spökar ut sig och ser ut som fan, pamparna och sponsorerna får biljetter som de knappt uppskattar-även om de påstår det för att verka så där tokigt fanatiska som de har förstått att fotbollsfans är.

    SvaraRadera
  4. 12 000 europeiska kvinnor vet inte vem Håkan Mild är. Det är väl den enda vettiga slutsatsen av undersökningen?...

    Christian Ronaldo är en hygglig fotbollsspelare men ungefär lika sexig som Barbies plastpojkvän Ken.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.