2008/06/10

EM på tv är underbart, men sjukt.

EURO2008 Efter Hollands slakt av Italien körde TV4 en intervju med förbundskapten Donadoni utan textning. Jag bara undrar: hur många procent av svenska folket kan flytande italienska?
__________________________________________
"Fotbolls-EM presenteras i samarbete med McDonald's - player escorts."

Detta sägs innan varje halvlek drar igång i årets fotbolls-EM, samtidigt som en liten flicka håller en vuxen fotbollsspelare i handen, och tittar upp på honom med ett leende. Är det bara jag som får dåliga vibbar av detta?

Inför VM i Tyskland var det ett jävla liv, nu är det tyst.
__________________________________________
Maud Bernhagen versus Otto Rehagel på Greklands presskonferens var för övrigt en "humoristisk" verbal boxiningsmatch. Maud frågade först Otto om vad som är taktiskt viktigt inför drabbningen mot Sverige och fick ett rungande skratt från Ottos magdjup som svar. Han drog fram sin mest välpolerade "men du lilla flicka vilken idiot du är som är här i herrarnas fotbollsvärld"-ton och avvisade frågan som galen. "Jag kan ju inte avslöja vår taktik" mullrade tysken och slängde lite sökande "Vad är det här för vilsen brud"-blickar omkring sig. Maud däremot verkade inte lagt märke till denna hånfulla ton. Eller så ignorerade hon den bara. Jag vet inte vad som är värst egentligen.
__________________________________________
Olof Lundh ger mig kalla kårar med sina stelt leende blickar in i kameran. Men så minns jag den lika som bär med Lundh som vi publicerade för ett drygt år sedan. Snabbt förklaras obehaget i Lundhs blick.

5 kommentarer:

  1. Vad fånigt, man kan tolka in något läskigt i princip allting om man vill.

    SvaraRadera
  2. hahaha vilken fånig kommentar! vadå vad fånigt?

    SvaraRadera
  3. Synd att Lundh skall hänga i rutan med Ekwall. Den sistnämnde tillför ju NÅGOT i alla fall medans Lundh bara är konspirationsteoretiker.

    SvaraRadera
  4. Vad menar du, apropå Maud? Du "vet inte vad som är värst"? Om hon blir pissbehandlad av en gammelgubbe, och har is nog att inte bry sig; är det nåt att klaga på?

    Vore intressant om du kunde undvika att blanda in "ironi" i din förklaring den här gången.

    Etikett: baraben-kritik

    SvaraRadera
  5. glenn/ Min poäng är att det inte kändes som att hon hade "is" utan som att hon inte förstod att hon blev utskrattad och hånad. Det är vad jag tycker är märkligt, att hennes rapport inte tog upp det märkliga beteendet som visades upp, det är som att ställa sig i rutan med en Tysk landslagströja men inte förklara varför man gör det. Alla ser det, alla undrar varför det görs men så kommer ingen kommentar kring det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.