2006/01/07

Vart tog souveniren vägen?

SOUVENIRER Vi på Baraben frågade i december er läsare om ni kunde bidra med tips och tankar kring vilka alternativa souvenirer som ni saknar.

En hel del tips och tankar kom in och under året kommer förhoppningsvis en del av dessa omvandlas till verklighet som går att inhandla via siten här på Baraben.

Men nu undrar jag personligen vart en av mina favoritvimplar tog vägen ur sortimentet? Detta är den enda bilden jag kunnat finna på vimpeln i fråga och jag ursäktar på förhand till eventuella läsare som anser att denna bild är en vidare objektifiering av kvinnan genom att exponera en halvnaken tjej på det här viset. Men notera även vimpeln på höger sida av bilden, den vimpel som var en storsäljare på 1990-talet men har nu försvunnit ur det Blåvita souvenirsortimentet.

För mig personligen blev detta en gåta då jag under en privatfest i mellandagarna fick mitt exemplar av vimpeln stulen eller förstörd, i vilket fall är den försvunnen. När jag vände mig till Blåvittshopen fick jag till min besvikelse dock veta att just den vimpeln inte säljs längre. Vart tog den vägen? Och vilka andra souvenirer finns på bild men som bara är ett minne blott idag?

Skicka in och visa alla andra änglar just din bild, adressen är som alltid: kontakt@baraben.com

13 kommentarer:

  1. Var inte det hon i The Crying Game?

    SvaraRadera
  2. jag hade inget val! jag vet inte hur man beskär en bild!

    skönt att bloggen numera håller samma höga standard som snyggast.com

    SvaraRadera
  3. Vadå inget val, vem vill ta bort något så utsökt från bilden?

    SvaraRadera
  4. het brud, din flickvän frankie? hur glad blir hon av att vara med här då??? eller hon kanske är er nya pinupmodell????

    SvaraRadera
  5. Den vimpeln har jag hängande på väggen här hemma. Skandalöst att dom inte säljs längre.

    SvaraRadera
  6. Jag har inte sett vimpeln tidigare, men hon bruden har jag ju sett. Givetvis. Skönt fokus på vimpeln i alla fall. ;)

    SvaraRadera
  7. Suck...varför håller ni på såhär? först ett fånigt homofobiskt inlägg och nu detta. Vad är det ni försöker bevisa? Er manlighet eller vad?
    Måste ni cementera alla fördommar om män som älskar fotboll på en gång?

    SvaraRadera
  8. anonym/ Precis så är det. "fördomar". Vissa av oss är faktiskt heterosexuella och skäms inte för det heller. Vafan gör det att man visar en het brud? Big deal, sen när blev det så tabu att vara naken, ska alla sitta som jävla iran-kärringar med burkor för att pk-polisen ska slappna av eller?

    SvaraRadera
  9. Vafan, det ser ju ut som min tjej va fan gör hon där?

    SvaraRadera
  10. Spelar roll att det är en halvnaken tjej å bilden....Att folk orkar bli upprörda....

    SvaraRadera
  11. jag tror att frankie bara ville skryta om bruden ;)

    SvaraRadera
  12. Hahahahahahahaha- här är man borta några dar och så POFF! Frankie, du kommer bli mördad av henne.

    SvaraRadera
  13. Värst vad brudarna upprör. Det är väl bara att blunda om man inte gillar dem? Tycker det verkar vara en schysst vimpel, förövrigt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.