2006/01/21

Häcken försöker utmana, men faller platt?

GÖTEBORGSFOTBOLLEN Nyligen bytte BK Häcken både url-adress som utseendet på sin ganska enkla hemsida. Men när bytet kom så lanserade man sig själva som "Utmanaren" i en flash-reklamkampanj på siten. Men Häckens försök att utmana Blåvitt om bäst i staden kan komma att bromsas snabbt. Enligt källor så har nämligen Blåvitt äntligen förstått att den riktigt pinsamma sida man idag visar upp som front för Sveriges stoltaste och framgångsrikaste förening måste få en uppryckning.

Så i vilken form, vet vi ännu inte, men förhoppningsvis inom kort så ska vi få se på omfattande förbättringar av Officiella hemsidan. Förbättringar som kommer sätta Häckens ganska mediokra nykomling på sin rätta plats? Häckens sida, där menyn är uselt kodad, där upplägget inte alls utnyttjas optimalt, där massa onödig kod finns och där detaljerna är helt ogenomtänkta- borde stå som skräckexempel för Blåvitt. Satsa inte på en nylansering om ni inte har en bra ny produkt att visa upp. Sikta på att få Allsvenskans bästa hemsida.

Ser man vidare på Häckens kampanj "Utmanaren" tänkte vi spontant på om man inte borde kallat sig "Uteliggaren" istället och flyttat hemsideverksmheten från Häckenborg till Altbos bostäder nära Backaplan. För om Teddy Lucic är "svenskt stål" är då Dulee Johnson "Liberias kvinnomisshandlare" eller "Hisingens rattfyllo". Skandalerna kring Häcken haglade under hela 2005 och den enda anledningen att alla dessa skandaler inte nådde det mediala strålkastarljuset var hetsjakten på IFK:s skatteplaneringsmaffia.

Häckens utmaning består just nu av en gammal gubbe vid namn Hasse Berggren. Förvisso en jävla duktig fotbollsspelare, men till åren kommen. Baraben såg honom på ett gym mellan Häckens träningsplan och Backaplan, där han såg väldigt seg och trött ut. Inga pigga spännande ben där. Snarare pensionärsrehab.

16 kommentarer:

  1. Jag ser bara den här typen av artikel som ett tecken på att vi uppfattas som ett hot och tackar för uppmärksamheten. Jag tror du är sur över en helt annan sak men som den gentlekvinna jag är så skulle det aldrig falla mig in att avslöja vad det är..
    P&K Frankie & ha en fin kväll. :)

    SvaraRadera
  2. Zappa/ Om du tror att jag är sur över att inte vara den som står bakom Häckens eller jobbar för deras sida så har du helt fel. För jag har personligen mailat Fagher och förvaranat om att deras sida inte håller standarden. Den är för en nylansering på den här nivån 2006 rent ut sagt amatörmässig.

    I jämförelse med de Allsvenska klubbarnas och föreningarnas klart bästa sida just nu, Djurgårdens är Häckens nya rent ut sagt: PINSAM.

    Men jag skiter i grunden i Häcken, hot? Nejdu. Jag är mest intresserad av att Blåvitts ganska mediokra sida inte kommer stanna vid Häckens, som är klart bättre än den gamla, men oj så långt ifrån det optimala man skulle kunna få ut...

    SvaraRadera
  3. Jaha. Zappa. Direkt studsar Häckens number one blahasnackare in och ska ha en åsikt. Fattar inte hur man kan bry sig om Häcken ens.

    Hahaha.

    SvaraRadera
  4. hahahahahahahahahahahahaha.

    SvaraRadera
  5. Det intressanta är väl här att man sett Hasse Berggren och han sett skitseg ut? Berätta mer?

    SvaraRadera
  6. Tänkte på det jag med när jag såg deras nya sida. Vilket jävla antiklimax, ska de försöka se ut som "vassa och på väg upp" måste de ju kunna bättre än det där.

    Blir blåvitts sida en likadan besvikelse kan de ju lika gärna ha kvar sin gamla.

    Och Frankie även om Häcken nobbat mig har jag ju hört att du fått ett annat lite mer attraktivt erbjudande nu, eller är jag fel ute?

    SvaraRadera
  7. Fattar inte hur man kan bry sig om Häcken ens.
    Det är la precis som du bryr dig om IFK?

    SvaraRadera
  8. Frankie: hur har Häcken nobbat dig?

    /Rikard

    SvaraRadera
  9. Han frågade nog Fagher om han fick driva deras web eller nåt haha, men nu ska Frankie börja jobba inom journalistiken igen istället säger ryktet...

    SvaraRadera
  10. Frankie, Stellham och de andra Baraben-arna borde kontakta Blåvitt för att på konsultbasis förbättra deras offensiva tänkande med...

    Häcken? Ja de blir väl ett mittenlag som bäst i år. Kanske lite större sportslig chans än Gais och öis...

    SvaraRadera
  11. Jag blir mest irriterad över att Dulee Johnsson kommer undan med att köra full (olovlig körning med då han inte ens hade körkort!!!) och sen misshandla sin tjej, banka hennes huvud i marken osv och knappt några raserirubriker alls.

    Hur fan kan Häcken låta en sån dåre vara kvar i klubben? Pinsamt herr Fagher.

    SvaraRadera
  12. bond; ifall han nu döms till att ha misshandlat sin flickvän så tycker jag inte heller att han ska stanna kvar i klubben, men om han endast döms för rattfyllan tycker jag att han kan gå i "rehab" träning för att bättra sig och anpassa sig bättre till dom svenska reglerna, som han korkat inte fattar ännu. Och såklart måste han också avtjäna ett straff för han har ju trots allt riskerat hans eget och resten av befolkningens liv genom att köra full.

    Men döms han nu för misshandel tycker jag att det ska vara finito med honom i våran klubb.

    SvaraRadera
  13. Johnny/ Vadå inte fattar regler? Att inte köra full och dessutom inte köra utan att ha skaffat sig nån typ av körkort är väl ganska "internationella" regler.

    Rattfylla är dessutom ett allvarligt brott som ofta kan leda till död och elände om man har otur.

    SvaraRadera
  14. äh asfaltera hisingen. (jag bor här och har aldrig sett en enda individ med en häcken-pryl)

    SvaraRadera
  15. Och vem av IFKs spelare ser extremt pigg ut i benen så här års? Tror Herr Berggren sett seg ut hela sin karriär. Han brukar ju få gå på sprutor för att klara smärtorna, ändå hänger han in 13 bollar per säsong och 2-3 av dem tävlar om att bli årets mål. Han må va gammal och seg, men han gör det han skall. Till skillnad från Super-Marino, Stor-Seb och andra "gamla" anfallare som IFK haft i sitt stall på senare år. Till skillnad från alla andra också för den delen.

    SvaraRadera
  16. Mitt spanska favoritlag, Atletico de Madrid, har skaffat sig en riktigt snygg hemsida. http://www.clubatleticodemadrid.com

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.