2006/01/10

Träningsrapport 10/1: Kalles crossbollar

TRÄNINGSRAPPORT Saknades på dagens träning gjorde Javier, Kihlberg, Ulander och landlsagsspelarna. Hjalle körde på egen hand vid sidan av, satte sig efter en stund och tejpade om foten, för att efter en stund linka ut från hallen. Med igen var dock Jonatan Berg, som såg pigg ut.
Det märks att han hållt igång med sambafotboll nere i Brasilien. Pigg på andra kanten var även Vasques, även om han ibland vill göra allt själv. Bland annat så fixade han en straff som Sella enkelt kunde rulla in. Planens gigant var dock Kalle Svensson. Stark i defensiven, perfekta crossbollar, bra på huvudet och så vidare...

På backen till vänster om Kalle huserade Vladimir och jag tycker även han såg stabil ut, Cliff var duktig i den inledande övningen där bollen skulle slås på ett tillslag, han verkade inte alls hämmad av handskadan. Ali G och "Torpedo" hittade inte riktigt varandra när de spelade anfallspar, det såg inte helt hundra ut. Andra paret såg desto vassare ut; Sella och George. Speciellt Sella, George däremot blandar och ger som vanligt.

För att komplettera den ganska tillintetsägande träningen ger vi er istället åtta bilder och ett kort videoklipp (där Nadj visar fantomräddningstakterna) från dagens träning, dem hittar ni här:

Bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5, bild 6, bild 7, bild 8.

Videoklipp på Alex Nadj i aktion.

17 kommentarer:

  1. Gött jobb, hoppas vi får fler rapporter från din sida!

    SvaraRadera
  2. Säger som föregående: Klockers!

    SvaraRadera
  3. Kan bara hålla med föregående talare...

    SvaraRadera
  4. Jag håller nog på näste talare..

    SvaraRadera
  5. Det gör du rätt i, för jag säger: Inget är som film på träning när det är off season!

    SvaraRadera
  6. Baraben när det är som bäst. Transferrykten, träningsrapporter och dylikt. Utan massa "skicka tamponger till dumma journalister"-kampanjer...

    SvaraRadera
  7. De Pedro är han kvar i Spanien o lapar Sangria?

    SvaraRadera
  8. Underbar läsning och filmklippet va kul, man minns i somras när Pavlo, Pickadulvermannen och Frankie gav oss sjukligt tät träningsrapportering- gött att se att Erling går i samma spår!

    SvaraRadera
  9. Envisa rykten hävdar att Pavlo är......

    SvaraRadera
  10. Arne Erlandssen eller...

    SvaraRadera
  11. tacvk för rapporten. Sen måste jag faktiskt såga fotografen. Kan man bli mer sämst?=)

    SvaraRadera
  12. Sista anonymous:

    "Mer sämst" blir man om man inte kollar på träningen, inte skriver någon rapport, inte tar några kort, inte publicerar någon artikel till "blåvitt-törstande" fans, MEN gnäller iaf...

    (På den här sidan är det ok att använda fetstil, till skillnad mot på "vissa andra".)

    SvaraRadera
  13. Haha bilderna är ju ett perfekt bevis på hur jävla kallt det är i ladan, man skakar så man inte kan hålla kameran still ens, eller hur Erling? ;)

    SvaraRadera
  14. Alltså, jag är den förstå att erkänna gladeligen att jag inte när någon mästerfotograf, men det är trots allt en ixus 30 jag jobbar med...

    Sen var inte problemet att jag inte höll kameran still utan snarare att spelarna inte stod still. Skärpan går ändå att lösa genom att ta med blixt, men då blir bilderna gärna korniga och mörka.

    Sågningar är dock alltid välkomna!

    SvaraRadera
  15. Skylla på kylan? Skulle det vara kallt i ladan? Det är ju för fan rena ökenhettan där inne...

    Åtar du dig uppdraget att fotografera så gör det ordenligt...

    OBS! Skrivet med stark ironi av en arbetslös fotograf...

    Tack för lysande rapporter, fortsätt värm blåvita hjärtan...

    SvaraRadera
  16. john/ Ett mail till kontakt@baraben.com nästa gång du fotat en träning så ligger dina bilder uppe! ;)

    SvaraRadera
  17. Frankie- lysande svar på tal ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.