2006/01/05

George Mourad nära AIK

SILLY SEASON Under de senaste dagarna ska enligt uppgift till Baraben ny kontakt ha tagits mellan George Mourad och AIK. Uppenbarligen är det så att AIK:s intresse kvarstår men att man efter värvningen av Bernt Hulsker nu har en lite stramare budget.

Detta innebär att George, som utåt har gett sken av att mer eller mindre vilja vara kvar i Blåvitt kanske inte tycker att det är lika attraktivt att gå till AIK längre. Detta på grund av att George under en längre tidsperiod varit missnöjd med sin förhållandevis låga lönenivå i Blåvitt.
Denna nivå hann han inte höja innan hans dåliga formkurva under 2005 började uppvisa sig- där han gick från bänken med A-landslaget till bänken i Blåvitt under ett par månaders intervall.

Därför har George enligt hans rådgivare tittat ut mot Europa för att eventuellt hitta en proffsklubb då anbuden efter hösten 2004 fanns, bland annat från Tyskland, så hoppades George på att något av detta intresse fanns kvar. Men nu när intresset varit svalare än förväntat och endast tre föreningar inom Norden kollat med George och hans närmaste om hans löneanspråk så började han ställa in sig på att slåss om bättre form under 2006- i Blåvitt.

Tills Jonas Wallerstedt värvades. Enligt intensiva rykten känner personer inom IFK Göteborgs organisation att värvningen av Wallerstedt var en direkt ersättare alternativt konkurrent till George. Frågan är nu bara om George ser sig kunna konkurrera ut Wallerstedt som target, trots att den förstnämnda varit en värvning i kategorin "tränarens val" eller om han höjer sin lönenivå ett snäpp och går till förmodade bottenlaget AIK?

32 kommentarer:

  1. Vad sysslar George med då? Ska han lämna eller ej? Och varför AIK av alla jävla klubbar?

    SvaraRadera
  2. Går han till ajk ryker min tröja med george iaf

    SvaraRadera
  3. va fan ska han till ajk för?

    SvaraRadera
  4. Jag är själv skeptisk till både värvningen av Wallerstedt och att George vill till AIK.

    Skeptisk till Wallerstedt då han inte kommer få speltid enligt devis "bäst spelar". För inte är han väl bättre än Sella/Gerba?

    Skeptisk till Mourad i AIK av den enkla anledningen att de är AIK. Kan han inte lämna till vadsomhelst men inte AIK?

    SvaraRadera
  5. Frankie//

    Hellre att han går till AJk än till DIF.

    SvaraRadera
  6. pablo/ I helvete heller. Dif är ett hockeylag som jag inte ser speciellt negativt på, AIK är min nemesis, vår klart största rival som jag ser det. De ska inte ha framgång med hjälp av Blåvittspelare.

    SvaraRadera
  7. Frankie/ Visste du vilket lag det var som George var nere och besökte i Tyskland eller? Kan du ta det med mig, så kan jag lägga till det i texten kanske?

    SvaraRadera
  8. Frankie//

    Jag som bor i Stockholm och hejar på Blåvitt vet mera om AIK och DIF än vad du vet tror jag och jag säger så här jag har bättre efarenhet med AIKare än med DIFFARE. Tål dom inte.

    SvaraRadera
  9. Jag gillar Mourad, vill inte se honom i ajk....Fattar fortfarande inte va vi skulle me wallerstedt till

    SvaraRadera
  10. Pablo/ Tror de flesta av oss fortfarande har AIK som bra mkt större rival än Dif, de är ju uppblåsta nu för att de vunnit mkt senaste tiden...

    SvaraRadera
  11. who cares? kunde inte bry mig mindre. säljs han så säljs han. han överpresterar ju inte direkt i blåvitt om man säger så. varför skulle han börja ösa in baljor om han gick till aik? aik kommer ändå inte att slå oss så varför bry sig över huvud taget? om han gör ett mål mot mff eller djurgården? so? vi pratar inte om någon nyckelspelare här, boys and girls. vill han inte spela här för att konkurrensen är för tuff så passar han inte in helt enkelt. då är det väl bäst för killen och för laget att han får spela i någon annan klubb.

    SvaraRadera
  12. henrik42/ Du snackar trots allt om en kille som för ett år sedan var uttagen i A-landslaget och just hade öst in mål en hel höst i Blåvitt. Det innebar med att George vid en proffsförsäljning då troligtvis varit värd 10-15 miljoner, minst, med tanke på hans långa kontrakt.

    Nu går han för 2-3 till AIK (ärkerivalen för mig med ja, Pablo) och kan eventuellt få en nytändning där. Det vore som jag ser det grymt olyckligt.

    bond/ Ta det på msn eller via mail.

    anonym/ Ja vi får se vad Wallerstedt har att erbjuda. Skumt att köpa nån som varit skadad så jävla mycket senaste året dock, kan bli lite Ulander över den värvningen om han inte håller sig hel...

    SvaraRadera
  13. ""Enligt intensiva rykten känner personer inom IFK Göteborgs organisation att värvningen av Wallerstedt var en direkt ersättare alternativt konkurrent till George.""


    vafaan snackar du om??!

    SvaraRadera
  14. Jag citerar vad Söderman skrev för ett tag sedan:

    "...George Mourad blir klar för AIK. Över ett par bärs övertalar dock en spelare med samma bakgrund - Arash Talebinjead - George att inte gå till AIK och Mouradona tar sin skinnväst och drar till GAIS."

    SvaraRadera
  15. arne erlandssen/ Jag snackar om det faktum att Wallerstedt är hittagen för att ersätta George.

    SvaraRadera
  16. Enligt tv-sporten på danska TV2 i morse så är Mourad högaktuell för Brøndby. I så fall ersätter han Martin Skoubo, som sägs vara klar för Real Sociedad. Tydligen ska Skoubo-affären offentliggöras i morgon fredag.
    Om det handlar om en "kedjeaffär" och Bröndby har visat intresse för Mourad samtidigt som de har förhandlat med Real Sociedad om Skoubo, skulle det ju förklara varför Georges eventuella övergång till AIK har dragit ut på tiden...

    Inslaget på den danska sändningen avslutades f ö med en repris på Georges RL-mål och konstaterandet att "han har gjort bästa möjliga reklam för sig själv i Bröndby" :-)

    SvaraRadera
  17. Mmm Bröndby har ju visat intresse längre men har tydligen inte gett ett bud, vilket AIK har. Dock har du nog rätt i att han kan ha avvaktat just för att han fått reda på att danskt intresse skulle komma...

    SvaraRadera
  18. Bröndbyaktien går som en raket på Köpenhamnsbörsen. Är det pga att spekuluationerna om Mourad är sanna eller falska?

    SvaraRadera
  19. Ja, Frankie, jag tycker det verkar logiskt. Som jag har fattat det var frågan inte OM Bröndby skulle tappa Skoubo, utan bara vilken klubb han skulle gå till. Därför låter det också vettigt att Laudrup & co började leta efter ersättare för ett tag sedan, men har legat lågt med konkreta bud tills Skoubo-affären var klar.

    Aktier begriper jag mig däremot inte på ;-)

    SvaraRadera
  20. Kom igen George stanna vi kommer att behöva dig

    SvaraRadera
  21. Jag hörde att Mourad precis var inne och läste det senaste inlägget i denna tråd och nu bestämt sig för att stanna.

    SvaraRadera
  22. ja fattar fortfarande nada. va det inte bond som skrev artikeln?

    >och de klart att han är ersättare alterativt "konkurent" till mourad.

    va e de för spån ni har som anonym källa som är "så" insatt i fotboll?

    Och behöver man ens kontakta ngn inom "IFK Göteborgs organisation". för att inse att wallerstedt och gerba är konkurenter till anfallsplatserna i Blåvitt??

    /forza blåvitt

    SvaraRadera
  23. Mourad har sträckt hals länge nog nu. Att leva på gamla meriter duger inte. Hur kan ni då gnälla på Litmanen?

    SvaraRadera
  24. arne erlandssen/ så du menar att bara den som skrivit inlägget får ha en åsikt, eller vad?

    SvaraRadera
  25. Bort me han nu bara så det blir lite lugn & ro...

    SvaraRadera
  26. frankie/ e de bara du som skriver här på bloggen under olika namn?
    nu blir jag schizo..

    SvaraRadera
  27. What Gus is saying is: It takes no brain surgeon to guess that Mr Wallerstedt (Wallie) is bought here to replace slash compete with Mr Mourad (Alla heter George in Götenburg). We need no Einstein or Board Member to guess that one out on our own. So to say.

    SvaraRadera
  28. arne erlandssen/ Ja jag har 27 olika namn, adresser och nick som jag skriver under. what? Jag skrev inte artikeln men kan väl fortfarande ha en åsikt om den?

    Schizo är bara förnamnet.

    SvaraRadera
  29. frankie/ jag frågade "bond" en sak och du svarade.
    Glömde du logga ut och logga in?

    SvaraRadera
  30. arne erlandssen/ Nej jag svarade i form av att jag är "chefredaktör" för sidan och även den som korrläste denna text. Kul att Bond inte svarat dig, haha han kanske är min pseudopersonlighet vilket på allvar tyder på schizofreni. Nej men seriöst försökte jag inte mästra utan kände mig bara delaktig nog att kunna svara.

    SvaraRadera
  31. Haha ahaaa, nu förstårjag först vad du snackar om, (tog mig tid att läsa ovanstående inlägg) och jag trodde du kommenterade nåt jag sa om Wallerstedt i kommentarerna. Ursäkta.

    SvaraRadera
  32. Arne & Frankie/ På Hisingen bor bara nykterister!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.