2006/01/09

Dennis the menace i farten igen...

TRÄNINGSSTART Förra året hade Dennis "Cliff" Jonsson ett första klassens skitår med två tuffa långtidsskador att komma tillbaka ifrån. Lagom till säsongsavslutningen var han helt kry igen, tills första dagens träning på Kamratgården!

I dagens träningspremiär i inomhushallen på Kamratgården var nästan samtliga spelare på plats för att delta vid Arnes första, andra och tredje skrik om "bevegelse" i år.
Några etablerade namn som saknades var dock Magnus Kilhberg och Martin Ulander, den förstnämnda har något litet problem med ljumsken och kunde inte medverka.

Ja men så var det ju detta med Dennis och skador då. I en gildtackling mot Samuel "Vovven" Wowoah så satte han handen som stöd på ett belastande sätt och kände direkt smärta mot handen. Ett par timmar senare fick han veta att han gått och brutit tummen och nu får gipsa handflatan. På 2006 års allra första träning. Baraben.com rekomenderar nu Dennis att träna ett par veckor i ett madrasserat utrymme så att han inte råkar ut för några fler jävligheter. Den brutna tummen hindrar dock inte honom från fortsatt full träning med laget.

19 kommentarer:

  1. Kan man förvänta sig en mer utförlig träningsrapport på baraben idag?

    SvaraRadera
  2. Skönt att Dennis kan träna iaf. Han får inte umgås mer med "REHAB" Ulander... ;-)

    SvaraRadera
  3. Känns som det kvittar, Dennis är en medelmåtta, inte mer.

    SvaraRadera
  4. Det är fan humor även om jag håller med "hat" litegrann.

    SvaraRadera
  5. anonym/ Nej, någon superrapport blir det inte av olika anledningar. Dock finns en möjlighet att mer kommer om första träningen, man vet aldrig vad som händer på den här sidan... ;)

    SvaraRadera
  6. Dennis är fortfarande en Blåvitt spelare och samtliga ska vi bry oss om. Spelar ingen roll om han inte är given för startelvan just nu, hat.

    SvaraRadera
  7. Dennis är ett Blåvitt hjärta. Jag har träffat Dennis och Bjärsas storebrorsa (som lirade i vårt U-gäng då) på krogen en gång för ett par år sen och Dennis snackade i en halvtimme om sin kärlek till Blåvitt, det va fan helt underbart att höra. Killen kanske inte är en John Terry men har gjort många grymma insatser i Blåvitt och är helt klart likvärdig med de alternativ som finns idag, kanske Kalle undantaget då...

    SvaraRadera
  8. hat/ Klockren analys. Du får guldstjärna för ditt Blåvitthjärta.

    SvaraRadera
  9. det intressanta är faktiskt inte att dennis skadat sig, med tanke på att han bröt tummen och faktiskt kan träna redan imorn (?) utan det jag reagerar på är att Ulander FORTFARANDE ÄR SKADAD. Helt sjukt ju. Vafan är hans problem?

    Maken till mer skadad spelare får man ju leta efter.

    SvaraRadera
  10. Ulander "ska" väl inte va återställd efter operationen än?

    SvaraRadera
  11. varför kallas han cliff? Är det måhända för att han ser ut som en brittisk smalbenskapare i engelska division 2?

    SvaraRadera
  12. Ulander är gjord av glas,
    De Pedro har i jul gjort ett tabelras.

    Undrar också vad problemet är med Ulander. Investerad krona per spelad match måste vara mycket hög för honom. Allsvenskans dyraste?

    SvaraRadera
  13. anonym/ För att han liknade Cliff barnes från gamla TV-serien Dallas när han hade polisonger och pottfrilla för ett par år sen...

    SvaraRadera
  14. Pojkar, idioter & dårar.
    IFK Göteborg sysslar inte med någon välgörenhet. Finns många med blåvitthjärtan där ute, men inte fan spelar de i IFK Göteborg för det.

    Jag har fan större hjärta än samtliga här inne, så det så.

    SvaraRadera
  15. hat - "..och min pappa är polis och mycket större än din pappa.."

    kvalificerat skitsnack att påstå att man har större hjärta än nån annan >_<. I så fall märks det och man behöver inte själv påpeka det.

    /tob

    SvaraRadera
  16. haha ni göteborgare är för roliga, kastar skit på era egna spelare och bråkar med varandra. AIK kommer köra över er, både på läktaren och på plan.

    SvaraRadera
  17. anonym/ Kan inte annat än hålla med. Dennis är inte bara en go gubbe, han är faktiskt jävligt duktig när han får vara hel. Bland annat förmodligen truppens bästa defensiva huvudspelare, även i offensiven.

    SvaraRadera
  18. ALLA här inne vet att jag har större hjärta än er tillsammans.
    PPV-Supportrar ger jag ingenting för och absolut inte gnagare som gillar att läsa och skriva på en Blåvitt-sida, intressant.

    SvaraRadera
  19. hat/ Hahaha, sköna inlägg- oavsett om du är seriös eller inte.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.