På gång


måndag 17 oktober 2011

Hjalmar Jonsson "Vet inte vad jag ska säga"

INTERVJU. Hjalmar Jonsson var väldigt besviken efter matchen mot Gais och hade svårt att förklara hur insatsen kunde bli så slätstruken.
- Vi är under par idag, vi är inte tillräckligt heta och förtjänar inte att vinna matchen idag, säger han till Baraben.com.

Många spelare pratade i media inför matchen om inställning och vikten av att vinna mot Gais och avsluta säsongen på bästa möjliga sätt. Den inställningen såg vi på läktaren väldigt lite av, något som Hjalmar håller med om.
- Jag kan bara prata för mig själv. Men det är klart att det kändes inte som att vi var riktigt med i matchen idag.

Borde inte inställningen vara på topp inför ett derby? Har tankarna redan skenat iväg mot nästa säsong?
- Så borde det verkligen inte vara! Det handlar om att tänka här och nu och prestera. Nästa säsong spelar inge roll nu. Vi spelar denna säsongen och alla spelare borde ha inställningen att vilja vinna varje match.

En match kvar av säsongen, hur går tankarna?
- Jag vill verkligen avsluta på bästa sätt med en seger. Våra supportrar har varit fantastiska under säsongen och förtjänar verkligen en seger att bygga vidare på inför nästa säsong.

5 kommentarer:

 1. Pinsamt dåligt gubbar. Hoppas fan ni skäms ikväll

  SvaraRadera
 2. Inte ett enda skott på mål...i ett derby mot Gais... det säger det mesta om hur blåvitt mår just nu.

  SvaraRadera
 3. Hjalmar. Du behöver inte säga något........

  SvaraRadera
 4. Hjalmar Jonsson är en jävla sopa dra åt helvete!!!

  SvaraRadera
 5. Hjalmar är en grymt bra inhoppare, men nu får det vara slut med Hjalle som självskriven startspelare. Kolla på duellen mot Wanderson, så går det när en medelmåtta möter en stjärna.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.