2008/09/13

Kriget mot terrorismen - vilken sida står du på?

KRIGET MOT TERRORISMEN Två män kastar en sten mot fönsterrutan på restaurangen där Blåvitt sitter och käkar. Avsikten - att med hot om våld sprida skräck. Fotbollsterrorism riktad mot IFK Göteborg.

– Två gärningsmän kastade in sten mot en glasruta mot restaurangen till hotellet. Gärningsmännen sprang sedan bort från platsen. För oss landar det vid skadegörelse, en ruta blev krossad, säger Joakim Caryll vid Stockholmspolisen till Expressen.

Avsikten? Att skrämma skiten ur den Blåvita spelartruppen.

Så ser man på definitionen av terror: Terrorism av latinets terror, "skräck", "ångest", ytterst av terreo, att "skrämma" så är det utan tvekan ett terrordåd som Blåvitt drabbades av under fredagskvällen.

BaraBen vill göra klart att om vi hade suttit i regeringsställning hade SÄPO, MUst, Marinen, NIS, Stockholmspolisen, Göteborgspolisen, Smålandspolisen och Kirunapolisen redan varit insatta i en massiv insats för att en gång för alla omringa och en gång för alla utplåna Solna Stad.
Lita inte på att borgarna eller sossarna kan hantera terrorn i vårt samhälle - rösta på BaraBen i kommande riksdagsval! Vi lovar att ta krafttag kring terrorn mot Blåvitt. En röst på BaraBen är en röst för en militär, politisk och legal attack mot Stockholm i allmänhet och Solna i synnerhet.

Enligt federal amerikansk lag är stenattacken mot Blåvitt dessutom grund för en fullskalig amerikansk militär invasion av Sverige. I federallagen Federal Criminal Code kapitel 113B av Första delen av sektion 18 av den federala koden defineras terrorism. Där listas brotten som associeras med terrorism och i sektion 2331 i kapitel 113b, lyder definitionen:
"...aktiviteter som innehåller våld... ...som är brott mot brottsbalken i USA eller mot valfri stat... ...som verkar vara menade till att skrämma eller chocka civilbefolkningen... ...som sker primärt inom amerikansk lags område eller primärt utanför amerikansk lags område."
Här finner vi utan tvekan att Solna-ligisterna har brutit mot amerikansk federal terrorlagstiftning och därmed väckt frågan om Solna inte står på tur efter Afghanistan och Irak? Ett fullskaligt krig verkar nu som enda lösningen på den här fruktansvärda attacken mot vårt samhälles friheter. Vi måste slå tillbaka mot terroristerna. Vi måste jaga dem ända in i sina grottot. Vi måste gå med i Nato. Vi måste lägga en bombmatta över hela Stockholm. Vi måste asfaltera över hela skiten. Vi måste nog börja hetsa upp oss över sådant som faktiskt är viktigt i livet.

Som att det spelas en fotbollsmatch idag, till exempel.

16 kommentarer:

  1. haha, jävla vänsterblog. etc.etc.etc.

    tänk på att det i princip var elfte september också. never forget.

    SvaraRadera
  2. Jag står på den andra sidan, alltså inte eran! Och jag är Bajare! ... Du frågade!

    SvaraRadera
  3. Haha, probably written under the influence, precis som det ska vara då det bästa skrivs ;)

    SvaraRadera
  4. Betyder detta att jag och mitt järnrör kan gå lös på gnagarna med lagen i ryggen?

    SvaraRadera
  5. Politik politik politik.

    Fick Frankie bestämma skulle väl vi inleda ett kommunistiskt styre...

    Goddag yxskaft, flane!

    SvaraRadera
  6. Patetiska "firman boys"! De vet att de får stryk av "våra" ligister/svin och måste därför ge sig på Blåvitts spelartrupp.

    SvaraRadera
  7. Hehe äntligen lite politik. Man kan skriva världens längsta blogginlägg om det sjuka landet i väst.

    SvaraRadera
  8. Jag har starka tankar på att anmäla Firman boys, KGB, DFG etc för terroristbrott

    SvaraRadera
  9. GT, Sexpressen, Baraben? Jag är förvirrad? Vad gäller? Hatade ni inte kvällstidningar?

    SvaraRadera
  10. Rädda, modlösa och desperata är vad de är. En självsäker människa gör inte sådana saker och gnaget har misslyckats rejält i år.
    Klart de är rädda när de skall möta Blåvitt.

    SvaraRadera
  11. Där hade de tur att vi inte bussade Mild på dem!

    SvaraRadera
  12. Humor på hög nivå!

    SvaraRadera
  13. Hahahahahahahahahah Så jävla rolig!
    Men seriöst så borde vi omringa skiten, klä ut oss till snutar och guljackor och sedan veva ihjäl idioterna :D

    SvaraRadera
  14. En blogg om Seriea och framförallt Juventus som håller mycket hög klass.

    http://www.fotbollive.se/blogg17.php?bloggid=8

    SvaraRadera
  15. Alla högerextremister Moderater Nazister Facister O div förrvirrase idioter kaan suga min LINNÉKUK.
    PUSSYWHOLE!

    SvaraRadera
  16. Våra egna ligister är inte ett skit bättre än gnagets. Skillnaden är väl den att Firman boys bara drar aik:s namn i smutsen medans våra egna självutnämnda "beskyddare" gör dito med Blåvitt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.