2008/09/03

Avancerad Gaismatematik

34 kommentarer:

  1. Släpp det här nu. Vi behöver inte själva lägga mer ved på brasan.

    SvaraRadera
  2. Lite sorgligt att ett gäng partar som om de vunnit VM-guld efter en derbyvinst. Kanske e bättre i längden att inte va så bortskämda som vi blåvita e.

    SvaraRadera
  3. Hans föräldrar kanske inte var födda heller..

    SvaraRadera
  4. men härregud, låt makrillarna få lite sötma efter denna vinsten. Nångång måste ju lillebror få vara glada för nått om det så skall vara på ens egen bekostnad. Att reta lillebrorsan kan man gö resten av året.

    SvaraRadera
  5. Och förresten är det nog inte killen får vara glad överhuvudtaget..

    Tänk att hålla på Gajs och Newcastle, det blir inte jättemånga segrar...

    SvaraRadera
  6. tragiska tragiska gaisare. ett sådant jävla förlorarsläkte.

    SvaraRadera
  7. Så går det när man läser matematik på Handels.

    SvaraRadera
  8. Haha, underbart räknat =)

    SvaraRadera
  9. Länge leve den undersökande journalistiken! (Ironi)

    SvaraRadera
  10. Vilket scoop!

    Jag är imponerad att du hittat en förvirrad 18-åring som slängt iväg ett par korkade inlägg på nätet. Het kandidat till journalistpriset!

    Jag är också jävligt bitter på förlusten, men detta känns ju lite töntigt och matfattigt eller?

    SvaraRadera
  11. haha tänk er ändå, blåvitt har trackat ner på gais totalt de senaste 16 åren. Gais har rent ut sagt varit förtryckta i 16 år. Nu fick de sin lilla revansh. Gaisarna har likisom inte haft något att säga på 16 år när man mobbat dem för vilka de är.. Tro fan att de är helt överlyckliga nu haha...

    SvaraRadera
  12. martin j:

    Detta är inget scoop, och aldrig tanken att heller vara. Vad vill du mer konkret? Strunta i småartiklarna som ger ett gott skratt ett par gånger per dag och bara ha scoop? Det innebär att det kommer publiceras nyheter här kanske 1-2 ggr/vecka. Vill vi det? Nope. Vill du ha scoop oftare? Skicka in ett!

    SvaraRadera
  13. martin j- det här är inte föreningen undersökande journalisters hemsida, de finns på www.fgj.se och där kan du få tips om sidor som enbart sysslar med sådant. det här är en supporterblogg som sysslar med lika delar humor, supporterkultur, nyheter, hets, filmer, krönikor osv. men det kanske du inte hade förstått.

    nu vet du i alla fall.

    SvaraRadera
  14. martin j:

    Detta är inget scoop, och aldrig tanken att heller vara. Vad vill du mer konkret? Strunta i småartiklarna som ger ett gott skratt ett par gånger per dag och bara ha scoop? Det innebär att det kommer publiceras nyheter här kanske 1-2 ggr/vecka. Vill vi det? Nope. Vill du ha scoop oftare? Skicka in ett!

    3/9/08 14:20

    Skit i det,som vanligt en massa total negativa människor här inne som inte kan något annat än racka ner på alla er som gör ett utmärkt jobb på denna bloggen!

    SvaraRadera
  15. Tack GAIS för att ni tryckte dit dom snuskigaste äcklen i Götet! Nästa år är det vår tur att krossa äcklen från kranskommunerna. Det ska bli riktigt härligt. GAIS och ÖIS, dom enda riktiga Göteborgslagen! Jag spyr på blä-skit!

    ÖISarn

    SvaraRadera
  16. Gaisarna är ju som Elfsborgarna var för ca ca 4 årsedan. (och bakåt)

    'Bara vi slår IFK Göteborg är min säsong räddad, då kvittar det vilken position vi kommer på)'

    SvaraRadera
  17. @ 3/9/08 14:38

    Tror att om du skall fjäska för Gajs så har du kommit fel. Men slicka upp Sabine S. i brygga så kanske ni får till FC Gothia ändå?

    SvaraRadera
  18. Ett skönt bittert inlägg. Dags att gå vidare Frankie boy...

    SvaraRadera
  19. vissa som säger "gå vidare" verkar inte brinna för blåvitt speciellt mkt. bryr ni er inte eller är ni anonyma göisare?

    SvaraRadera
  20. http://www.google.com/search?hl=en&q=%22smakar+bajs%22&btnG=Search

    Här kan du få några idéer om du vill följa upp artikeln.
    Jag är tämligen övertygad om att alla de som skrivit om att något "smakar bajs" faktiskt inte har smakat på bajs.

    Det är faktiskt fullt möjligt att göra liknelser och dra paralleller till saker och ting utan att ha varit med om det.

    Det är väl trevligt för er att ni tycks beröra, åtminstone honom, så mycket som vad ni verkar göra.

    Jag måste säga att ibland är det lite synd att mitt lag inte får vara med om några riktiga derbyn. Förlusterna verkar svida så oerhört mycket mer, men i gengäld bör väl också segrarna också vara så ofantligt mycket skönare.

    SvaraRadera
  21. Ja det är så bittert att det riktigt stinker magsaft.

    Svårt att sova de senaste dagarna, änglar små?

    SvaraRadera
  22. Varför stinker det alltid svett och urin om änglarnas supportrar?

    Öldoftande GAISare aaahhh!

    SvaraRadera
  23. Jag är faktiskt djupt imponerad av GAIS supportar, vilket engagemang! Nu har alla tre postat i denna tråden! Fortsätt så

    SvaraRadera
  24. ingen blåvit kommer nånsin se upp till en gajsare. Hade det inte varit för att det var 16 år sedan sist, hade många av oss varit helt rabiata av ilska efter förlusten. Nu känns det liksom..

    Jaha, säsongen är ändå förstörd och jag orkar inte bli alldeles till mig i byxorna över förlusten..

    Så njut medans ni kan gajsardrägg, för en gång är ingen gång..

    SvaraRadera
  25. Lisebergskaniner, Nödingesvennar med mera… GAIS är hjärtat i Gbg och Bloowitt är evenemangs- och medgångsupportrar. Nu vann vi derbyt och kommer göra det nästa år också. Det var framtidens fotboll mot gårdagens. Ett spelande lag vs. ett tjongande mot Wallersteds och Olssons fula flintskallar. Har ni såna flintskalliga skyltdockor på Karategården som de tränar på? Det var intelligens mot medelmåtta, jmfr. Lundgrens mot Wernbloms bloggar. W kan varken skriva eller stava. Det är ju tur för honom att ni betalar hans lön för något arbete där läskunnighet krävs skulle bli svårt. Nåväl, sörj några dagar till och åk sedan upp till Solna och skaffa några Tony 'han nu hette' martyrer till. Ingen kommer att sakna dem.

    SvaraRadera
  26. GAIS är finess och intelligens. Blää-skit är ligister och korkade förortare som bara kan skrika och hata!

    Hoppas Solnaråttorna krossar er!

    SvaraRadera
  27. Dagens fotboll vs gårdagens fotboll? För fan killen, din farsa var inte mer än ett sketet litet rom när ni tog guld senast. Njut nu, ni får max 6 chanser till sen åker ni ner i superettan igen för att aldrig mer komma tillbaka.

    SvaraRadera
  28. Och? Vad spelar det för roll nu? Historia är just historia. Men talar vi historia så var din farfar antagligen precis född när gais vann den första allsvenskan. Men den senaste historiska händelsen var 1/9 2008 oooouuiivitt-gais 0-1.

    SvaraRadera
  29. Räkna alltid med stolta GAIS, makrillarna har fått smak för derbyvinster och kommer för evigt att vara på hugget, ni får väl nu se till att knäcka och besegra AIK?

    SvaraRadera
  30. Jävla 16år hit o dit. Det var 16 år sedan Judegården besegrade GAIS. En tankvärd en.

    SvaraRadera
  31. Vilka är dom där jyrkyrkpgården?
    Är dom från ön Hisingen eller?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.