2008/09/14

Kommentarer överflödiga.


Bild: GFK

79 kommentarer:

  1. Somna inte på tåget hem fattar poängen ;)

    SvaraRadera
  2. hahahahahaha sjukaste jävla resan upp nånsin fan

    SvaraRadera
  3. stackas tjej..

    SvaraRadera
  4. för dom som inte vet så var det en totalt fotbolls-ointresserad drägg-full fjortis från Bollnäs som jag tror att några GFK lurade ombord på bussen mitt i natten i GBG, brudjäveln som gick många rejält på nerverna fick åka med upp o hem från sthlm utan att lämna bussen under matchen? haha, dessutom hade hon bara ett ben + protes hahahahaha

    SvaraRadera
  5. anonym 23:05:
    "dessutom hade hon bara ett ben + protes hahahahaha".
    Fy fan vilken elak kommentar. Skärp dig!

    SvaraRadera
  6. Hahahahahah jag dör!

    SvaraRadera
  7. Vissa (en viss) bloggare som satt i den främre delen av bussen var ju på henne som flugor på socker...

    /Lundquist

    SvaraRadera
  8. Men vad fan är det för press-etik att lägga upp detta? Har hon själv gått med på att få denna mindre smickrande bilden blottad på nätet? Skärpning, för helvete.

    /Roffe

    SvaraRadera
  9. Jaha. Jävligt informativt...

    Varför lägga upp detta?

    SvaraRadera
  10. Detta är ju normal Baraben nivå nuförtiden... Tragiskt.

    SvaraRadera
  11. Öhmmm... Vad i hela friden var det roliga med det?

    SvaraRadera
  12. Jag tycker de här va skoj! :D

    SvaraRadera
  13. baraben sjunker lägre o lägre... när börjar anrell och bank skriva på denna blogg?
    Skärp er nu för helvete och blogga om lite intressanta ämnen... do it now! Och då menar jag inte videoklipp där man ser gajsare bränna upp blåvitttröjor. Återigen, skärpning!

    SvaraRadera
  14. Ta bort skiten....

    SvaraRadera
  15. Fan vad illa.

    SvaraRadera
  16. hahahahahahaha goaste internhumorn någonsin, 50 man fattar och 50 man garvar. be moraltanterna hålla käften och scrolla ner.

    SvaraRadera
  17. Till ansvariga på BB !

    Som resenär och kund på resan tycker jag att resan var rentutsagt skit. Dåligt planerad och ännu sämmre genomfört. Att lansera BB som ett bättre alternativ än Änglarna är rena skämtet. Det är som att jämföra äpplen och päron. Tror ni verkligen att folk vill åka med er igen när ni utför en sådan här resa? LÅGVATTEN KÄNNING, Skärpning

    Jag skäms för att jag måste skriva detta då jag tyckt att ni tidigare hållt en högre nivå... Hoppas på en uppryckning... För blåvitt behöver alla som kan bidra med stämning på läktaren både hemma och borta...

    SvaraRadera
  18. anonym 15/9/08 09:16. Vem fan är du din räka? Jag hadde iaf en djävla go resa, enda som är synd är att vi inte lyckades lura av dräggbruden ute på motorvägen.

    SvaraRadera
  19. Huddex sa Jag hadde iaf en djävla go resa, enda som är synd är att vi inte lyckades lura av dräggbruden ute på motorvägen.

    Jaha inte nog med att ni lägger ut bilder på en utslagen tjej, nu försökte ni även lämna henne mitt ute på en motorväg.

    Fyfan vad lågt.

    SvaraRadera
  20. Som sagt riktigt riktigt pinsamt!!

    SvaraRadera
  21. Den person som spammar den här tråden (ja vi förstår alla att det är en person som är tonåring och hemmasittande) kan väl gå och skaffa sig en moppe, så slipper vi henne här?

    SvaraRadera
  22. Inte särskilt kul, bara elakt.

    Helt rätt tänkt Frankie, sparka neråt.

    SvaraRadera
  23. Till ansvariga på BB !

    Som resenär och kund på resan tycker jag att resan var rentutsagt skit. Dåligt planerad och ännu sämmre genomfört. Att lansera BB som ett bättre alternativ än Änglarna är rena skämtet. Det är som att jämföra äpplen och päron. Tror ni verkligen att folk vill åka med er igen när ni utför en sådan här resa? LÅGVATTEN KÄNNING, Skärpning



    Haha, först och främst: Det heter "rent ut sagt" (tre ord), "sämre" (ett m) och i det läget "genomförd" (inte t). Sedan lanserade vi inte BaraBen som ett bättre alternativ, utan som ett 150 kronor billigare alternativ.

    Ett 150 kronor billigare alternativ som åkte i en bekväm buss när Änglarna åkte upp i en linjebuss från Västtrafik, ungeäfär som 58 till Bergsjön.

    Det MÄRKS att du antigen inte var med på resan (och därmed är en av de till intelligensnivån fjortisar som gillar att kasta skit på BaraBen) eller att du har grava problem med att bedöma saker. Men det är klart, du kan ju alltid välja Änglarna i framtiden. Var så god, ingen tvingar dig att åka med oss. Ingen tvingar dig att åka billigare och i lyxigare buss, ingen tvingar dig att ha lite kul i livet.

    Så adjö kära "kund", välj annat alternativ framöver. Vi behöver dig inte.

    SvaraRadera
  24. /Barabens väpnade fraktion

    Herregud vilket bra exempel på hur man på ett väldigt illa sätt väljer att bemöta kritik. Du tycker inte själv att det vore bättre att fråga honom vad som var så dåligt med resan och att försöka få honom vara mer konstruktiv i sin kritik. Svaret du lämnar är ju riktigt pinsamt! Nu har ni ju en bra chans att försöka förbättra er och därmed kunna erbjuda ännu bättre resor i framtiden. Det är ändå ett väldigt bra initiativ av BB att agera researrangör.

    SvaraRadera
  25. kimpaa- Det är ganska uppenbart att man inte har på Barabens resor att göra om man är missnöjd efter den här jävla resan. Det var sjukt jävla skoj. Man har historier för många år framöver efter detta. Därför var den där snubben som klagade förmodligen inte med alls på resan..............

    enda plumpen i protokollet- när GFK skulle sno en McDonaldsmatta och snuten kom. Så jävla onödigt (men roligt).........

    SvaraRadera
  26. kimpaa, om snubben haft seriös kritik hade han naturligtvis skrivit ut den för det första och inte bara skrivit "allt var skit". hans inlägg är ju helt efterblivet.

    SvaraRadera
  27. hon kan ju ha varit den största jävla idioten på en bortaresa någonsin.

    SvaraRadera
  28. Pinsamt BB.. Hur gammal är tjejen egentligen?

    SvaraRadera
  29. 11:34: Tillräckligt gammal för att bete sig som hon gjorde. Hon bäddade rätt fint för den här "uthängningen".....

    SvaraRadera
  30. anonym 11:34- vad är det pinsamma? det enda pinsamma är den där tjejen...

    SvaraRadera
  31. Vad försöker ni säga med den här bilden????????????????

    SvaraRadera
  32. anonym 12:18- man måste ha varit på barabens resa för att förstå.

    SvaraRadera
  33. Haha, okej kanske inte så schysst att hänga ut henne så men ack så skoj.

    Jag åkte med änglarnas buss och började fundera på vem fan detta var egentligen, sen dom den hysteriska förklaringen, sjukt skoj må jag säga !

    Och detta med McDonalds, haha har inte Pekingpolisen något bättre för sig än att skicka tre bilar till platsen? Haha, Go Bara Ben!

    SvaraRadera
  34. Haha, fy fan vilken brud haha ;)
    Åkte samma buss som Willig och ja på ett stopp vi gjorde visa hon ju brösten eller aha hon skulle visa piercingen ;)

    Tack för en sjukt kul resa måste ja säga för er som va med på änglarnas buss :) Heja Benny Wisemen

    SvaraRadera
  35. Barabens väpnade fraktion
    15/9/08 10:32


    Snyggt och roligt svar! Eller kanske inte... Du kan väl åtminstone försöka verka lite vuxen om du nu uppenbarligen saknar humor?

    SvaraRadera
  36. Till er som gnällt på våran resa, så måste jag säga (och framför allt till den där Kippe som tar mongot i försvar) att om man ska framför kritik så får den fan vara konstuktiv, den där anonyma "kunden" sågar ju bara resan var kass utan att säga vad som var dåligt, eller varför.

    För er som var med på resan och vill visa erat missnöje är det bara att maila resegruppen med kritiken så ska vi ta den på allvar, när den kommer från någon anonym som inte vågar stå upp för sin åsikt, så blir man bemött på det här sättet!

    SvaraRadera
  37. Känns lite underligt att lägga upp ett internskämt för ca 50 pers på en blogg som blivit en av sveriges största supporterbloggar. När internskämtet dessutom innebär en stupfull ung tjej så känns det dessutom rätt smaklöst. Lite ovärdigt en seriös blogg om ni ursäktar.

    SvaraRadera
  38. fyfan, hade ens en gajsare lagt upp en sån här bild?

    SvaraRadera
  39. Inte ens lite roligt...pinsamt BB, bättring!

    SvaraRadera
  40. Okej, alla kanske inte förstår humorn som denna stackars tjej uppenbarligen bjudit på, men att som anonym 14/9/08 23:05 håna att hon hade protes är fan jävligt lågt! Skämmes ta mig fan! Sen kan man ju diskutera det lagliga och etiska i att tvinga en ung tjej sitta kvar i bussen hela resan gbg-sthlm tur o retur och desutom under matchen...

    SvaraRadera
  41. Det lagliga och etiska? Det var fan ingen som tvingade henne att göra ett skit, ingen som tvingade med henne, ingen som tvingade henne att stanna på bussen och verkligen ingen som tvingade henne att bete sig som ett jävla fyllesvin.

    SvaraRadera
  42. Ingen tvingade den här bruden (som var myndig dessutom) att stanna på bussen. Vart har du fått för dig detta? Tvärtom försökte Frankie slänga av henne från bussen redan i Göteborg då hon inte hade betalt för en plats. Sedan däckade hon och sov på bussen, men ingen tvingade henne att stanna där. En jävla skillnad.

    SvaraRadera
  43. Okej, fel av mig där. Missuppfattade att hon hängde med frivilligt. På anonym 23.05 verkade det inte vara frivilligt. Det reagerade jag på. Jag vidhåller dock att det är förjävligt att håna det faktum att hon hade protes, om det nu är sant...

    SvaraRadera
  44. nenene hon slogs för att få hänga med när reseledarna ville slänge ut henne. att hon hade protes gjorde hon en stor grej av genom att ta av den, montera på den bak och fram osv.

    SvaraRadera
  45. Sen att folk verkar tycka att vi hängt ut en alldeles för ung tjej är också rätt knepigt, hon var några år äldre än tjugo

    SvaraRadera
  46. Bara elakt i min mening. Vistt, kul. Men inte för henne..

    SvaraRadera
  47. Förstår ni som läsare inte hur jävla viktigt det är med såna här inlägg? jag skulle fan sluta läsa baraben om det bara skrevs skitseriösa krönikor osv.

    SvaraRadera
  48. Det är roligt att INGEN av de som säger att det är lågt eller hemskt motiverar varför det skulle vara det. Det är en bild på en som däckat, är det extra farligt för att hon är kvinna? I så fall pekar ni som tycker det ut kvinnor som ett svagare kön och objektifierar era mammor i förbifarten. Tänk om.

    SvaraRadera
  49. jag tycker hon ser go ut !!!

    SvaraRadera
  50. Alla ni gnällspikar kan ju följa med på bortamatcher i bussarna och ha lite kul och uppskatta de här "interna" skämten istället för att sitta här och klämma ur er massa moralpredikningar.

    Hejsan Benny slå som satan, mörda alla ut på gatan! Kors och tvärs mera bärs, Benny W!

    SvaraRadera
  51. vad e det här för jävla mölndalshumor! hankins, för fan..

    SvaraRadera
  52. säger bara Benny W :D

    SvaraRadera
  53. Det är då en jävla tur att alla som skriver anonyma här inte var med på resan. Jävlar vilken trist tillställning det hade blivit. Bortaresorna är fan inga familjeutflykter!

    Vart skriver jag upp mig för nästa resa?

    SvaraRadera
  54. lägre än glocalnet..och till barabens väpnade fraktion>> När någon ger sin syn på resan, är kanske denna person stavning av mindre betydelse..

    SvaraRadera
  55. Vi har väl alla varit fulla och betett oss som idioter. Men jag tror inte att någon av oss skulle vilja synas på en välbesökt sida på Internet efteråt. Men empati har väl aldrig varit bloggens grej.

    (ni tonåringar, jag vet att ni inte fattade ordet "empati". Använd wikipedia)

    SvaraRadera
  56. To 15/9/08 20:48


    HAHAHAHHAHA :D

    SvaraRadera
  57. Jag förstår att jag talar för döva öron, men det handlar om att det inte är speciellt roligt att göra sig lustig på andras bekostnad. Speciellt inte när de är i en sådan situation. Ni kommer att förstå när ni blivit vuxna.

    Tack för mig.

    SvaraRadera
  58. Vill bara säga tack som fan för en grymt go resa! Sjukt kul! Riktigt fin buss fick man också, glad som fan att man inte åkte änglarnas "linje"-buss. Nästa gång ni anordnar så är det ett självklart val!

    SvaraRadera
  59. Oj en person sover. Oj vad farligt, jordens undergång. En del mörkermän på internet inser aldrig hur patetiskt deras bitch and moan-refräng är.

    SvaraRadera
  60. /Peeman

    Du får gärna citera den mening där jag tar den anonyma kritikern i försvar! Jag ställer mig verkligen inte bakom sättet han väljer att uttrycka sig på. DET jag reagerar på är hur någon som verkar, som jag uppfattar det iallafall, ansvarig för arrangemanget väljer att bemöta kritiken.
    Jag skall direkt erkänna att jag själv inte var med på resan då jag redan bor i Stockholm.
    De flesta beskriver ju resan som lyckad och det är ju jättebra men om en person anser sig inte fått valuta för pengarna kan man inte bemöta honom på ett sådant sätt som Barabens Väpnade Fraktion väljer att göra.

    SvaraRadera
  61. Jag tycker absolut inte synd om den här tjejen, tvärtom så borde den här bilden avskräcka omogna fjortisar från att supa sig redlöst berusade.

    SvaraRadera
  62. Det är ju killar från GFK (fd Feta Minibussligan) som fånar sig med den där tjejen. Inte BaraBen-folk.

    SvaraRadera
  63. det är ganska roligt att de här personerna som säger sig vara upprörda av en sådan här harmlös publicering jämt återvänder hit för att sprida sina moralismer över oss andra normalt funtade människor. varför undviker ni inte bara den här sidan om den nu är så hemsk och grov? patetiskt gnäll.

    SvaraRadera
  64. Fortfarande är det noll personer som förklarat vad som är konstigt eller farligt med att publicera en bild på nån som däckat av på en bortaresa.

    BaraBen gjorde ju precis samma sak för någon vecka (21 augusti) med två stycken killar som däckat av mot Basel och HIF borta.

    Varför gnällde du (/ni, även om jag är tveksam om det är så många fler än en tönt som spammar här) inte då? Är det inte ett fruktansvärt påhopp på dessa två Blåvita (varav en BaraBen-skribent) att publicera dessa chockartade bilder på dem här på bloggen?

    Jävla hyckleri är vad det är. Men det är klart, det finns ju personer som inte har några liv och därmed ägnar sina dagar åt att kasta skit på internet. Synd om dig bara.

    [För övrigt så har inte BaraBen lagt upp några fler bilder än den här, därför ska spammande om andra bilder och sådant beteende som BaraBen inte har att göra med hållas på de siter där den har att göra, inte här. Håll er till ämnestrådarna eller håll igen, tack.]

    SvaraRadera
  65. Frankie: Att du aldrig kan erkänna dina snedsteg...? Har du frågat den här tjejen om hon vill ha sitt kort här? Det är direkt lågt och ogentlemannamässigt att lägga ut en sån där bild.

    ...och kom inte och säg att det är samma sak som om en full kille hade suttit där...

    Om du nu bara tycker det är en person som sover... varför lägger du då upp bilden? Vad är det speciella med en person som sover då enligt din version? Att det var en jävla resa?

    Nädu, den går vi inte på.

    Lågt Frankie!

    SvaraRadera
  66. simon/ Vad fan är skillnaden då? Varför är det annorlunda för att det är en tjej och inte en kille? Förklara det istället för att svamla.

    Bilden är ju uppenbarligen upplagd som ett internskämt för alla som var med på resan och fick uppleva hennes sinnessjuka fylleupptåg.

    Varför skulle någon fråga henne om att få lägga upp en bild på henne? Är du idiot eller låtsas du? Alla nyhetssidor och bloggar lägger upp bilder varje dag på folk utan att ha frågat dem om lov. Så trött man blir på en del.

    SvaraRadera
  67. simon- ja förklara gärna varför han skulle "erkänna dina snedsteg", vad är snedsteget?

    SvaraRadera
  68. jag undrar hur den som ogillar barabens skarpa skämt och ton hanterar när betnér visas på tv. får ni hjärnblödning då?

    SvaraRadera
  69. simon/ han driver såklart med den bruden precis som baraben driver med allt och alla, vad är problemet?

    SvaraRadera
  70. Anonym sa...
    simon/ Vad fan är skillnaden då? Varför är det annorlunda för att det är en tjej och inte en kille? Förklara det istället för att svamla.

    Bilden är ju uppenbarligen upplagd som ett internskämt för alla som var med på resan och fick uppleva hennes sinnessjuka fylleupptåg.


    Jag tror att vi kan återgå till den återkommande frågan som ingen svarat på; Hur tror ni att tjejen känner sig när hon får höra att hon finns på bild på en av sveriges populäraste supporterbloggar, avdäckad och jävlig? Ni behöver inte svara, fundera bara lite själva.

    SvaraRadera
  71. Hur kommer det sig att folk som kritiserar Baraben och dess artiklar nästan omgående stämplas som fjortisar, moralkärringar eller idioter? Många av de negativa kommentarerna till denna artikel är långt ifrån korkade!

    Denna artikel är alltså intressant för +-50 personer på en blogg som har över 6 000 läsare i veckan (?)... kan själv tycka att det bör finnas andra nyheter och rykten som skulle passa bättre att publiceras.

    SvaraRadera
  72. Ja Jim har rätt.

    Men en del människor har taskig uppväxt och saknar empati. Så är det och så kommer det alltid att vara. Synd...

    SvaraRadera
  73. jim jihed (aka simon?)- och? hon kanske inte gillar det? och och och? det skulle hon nog tänkt på innan hon fyllesomnade på en buss som den där bloggens folk åkte omkring med. förra året publicerades ju flera bilder på stupfulla bortamatchresenärer här på baraben, INGENSTANS fanns du med din moralpanik då. snacka om kraftig manschauvinism att skrika om moral när det är en kvinna som finns på bild. du pekar därmed ut kvinnor som ett svagare kön som inte kan ta hand om sig självt och behöver specialbehandlas.

    ta dig samman.

    SvaraRadera
  74. Även jag har varit med dyngerak på denna bloggen, var nog det svåraste jag varit med om, fick gå till psykolog i flera månader efter. Alla mina kompisar började hata mig och jag blev ofta slagen på jobbet tills jag tvingades sluta av min chaf samtidigt som facket inte ville bli förknippad med mig. Så nu sitter jag här ensam och ledsen med endast en dator till sällskap, tack för den frankie... snyft

    SvaraRadera
  75. 16/9/08 22:42:

    Om du jobbade på kontor fick du nog snarare sluta pga din stavning.

    SvaraRadera
  76. Nu får ni ändå ge er baraben, detta tar ändå priset för hur lågt man kan sjunka. Ni verkar inte vara en seriös blogg längre. Vad har hänt med er? Ni är ju mil från det ni en gång varit.
    Om det inte är publicering av en stupfull tjej, som jag tvivlar vill bli uthängd på en av sveriges mest välbesökta bloggar, så är det videos där gaisare bränner blåvita flaggor. Är det de här ni tror vi vill ta del av när vi besöker denna "blåvita" blogg? Ta och fundera över de.

    SvaraRadera
  77. anonym 23:26, du väljer ut två av de senaste cirka 100 inläggen som dina exempel på vad DU inte vill se. notera att minst hälften som kommenterat gillat det här och verkligen itne tycker att det är "uthängning" utan snarare att de som påstår det är stora hycklare. varför är det annorlunda när det är en brud? som frankie visade hade baraben två likadana bilder på killar för två veckor sedan, då gnällde INGEN. man blir så jävla trött på dubbelmoralen hos vissa.


    och gnället på en hetsfilm om gaisare som bränner blåvita flaggor, vafan snackar du om? det är ju klockren hets?!?! det här är inte svenskafans- det här är BARABEN!

    SvaraRadera
  78. "...notera att minst hälften som kommenterat gillat det här "

    Hälften tycker alltså att det är opassande. Det är ju ett ruggigt bevis på hur fel det är, med tanke på det tveksamma klientelet som hänger härinne.

    Och lägg ner att jämföra med läsartävlingen, det är ju inte ens i närheten.

    SvaraRadera
  79. anonym 09:19- vadå inte i närheten? det är EXAKT SAMMA SAK.

    SvaraRadera