2006/01/13

Gunnar väljer Gunnar och bara Gunnar?

SILLY SEASON När den "larviga säsongen" är över på spelarsidan så är det istället full fart i de kostymklädda delarna av Kamratgården. Mats Persson och Bengt Halse ut och vem kommer in istället? Halse talade om att Mats Persson inte skulle ersättas utan att Wall/Lundberg istället skulle få lite annorlunda arbetsuppgifter och tillsammans med Håkan Mild bilda en tre person stor enhet som ska styra verksamheten på Kamratgården.

Frågan är nu bara om den styrelseordförande som IFK Göteborg får i Mars håller med om att detta är bästa lösningen eller om man anser sig i behov av att ersätta Mats Persson, varför inte inom organisationen där Thomas Gertmo redan idag tillsammans med Mild sköter Perssons gamla uppgifter. Kom ihåg att Thomas Gertmo var vice klubbdirektör bakom Thomas Wernersson med fler och ansvarig för att knyta namn som Håkan Mild och Bengt Andersson till oss i slutet av 90-talet. För att nämna några.

Gällande Gunnar Larsson, ordförande i valberedningen i IFK Göteborg- kan man fråga sig hur motiverad Gunnar är att satsa stenhårt på att övertala och hitta lämpliga kandidater till ordförandeposten om han själv är intresserad av samma post. Finns det inte en uppenbar "jäv-situation" i att samma person som ska leda jakten på ordförandekandidater faktiskt verkar intresserad av att bli ordförande för samma position?

Glöm inte att rösta på DIN kandidat till ordförande här till höger!

14 kommentarer:

  1. Gunnar skiter såklart i alla andra förutom några polare som Operabossen och några till...

    SvaraRadera
  2. hmmm klockrent perspektiv på frågan. har inte tänkt på det förut, om gunnar ska ställa upp själv, hur sugen är han då på att allvar jaga andra kandidater?

    nu säger han nej, men så brukar de flesta pampar hålla på innan de tvärvänder till ja.

    SvaraRadera
  3. Gunnar larsson känns helt fel. Sist Gunnar Larsson var ordförande lämnade han ett sjunkande skepp.
    Blåvitt hade som mest uppskattningsvis 70-80 miljoner i tillgångar. Kurt Eliasson fick överta nästan inga pengar alls och en massa långa spelarkontrakt. Att Gunnar sedan "satt sig i valberedningen" under reningsbadet, och att han sedan kan bli övertalad att åter gå in som ordförande tycker jag är oerhört häpnadsväckande.
    Halse kändes mycket bra, men man undrar verkligen några saker.
    1) Har det aldrig funnits någon befattnings-beskrivning för IFK:s klubbdirektör.
    2) Vem tecknar firman, och hur är rapportvägarna till styrelsen.
    3) De juridiska rådgivarna verkar inte vara så bra.

    Nu behövs ett stålbad, en ordförande utifrån med hårda nypor.

    mackan

    SvaraRadera
  4. Min fråga är: borde inte Kurt Eliasson lockas tillbaka?

    SvaraRadera
  5. baraben som varit så flitiga på att roportera om del pedro har inte sagt något om att han inte längre är bland oss.

    Vissa på denna sidan som har gett honom status som en messias bör vara lite räddare för den kommande sesongen. Personligen så tror jag bara att det är till det bättre att han inte är kvar. IFK behöver inte följa andra svenska klubbar och värva föredettingar som egentligen borde slutat.

    SvaraRadera
  6. charles banan/ Jag var ganska säker efter att ha sett honom i ungefär en månad att han aldrig skulle spela i Allsvenskan för Blåvitt. Jag frågade även Arne detta och han var av samma åsikt som mig.

    Varför skulle man oroa sig över att en gamling försvinner när vi har en stor talang som Vasquez på samma position och dessutom Vovven som konkurrent?

    SvaraRadera
  7. Någon under 50 måste väl vara kompetent nog?

    SvaraRadera
  8. Att folk röstar på Göran i detta fallet är helt sjukt. Konstigt att han öht är nomineras i omröstningen.

    Indianssnubben måste väl vara det självklara valet? Någon som undgått deras sportsliga och ekonomiska resultat senaste åren?

    SvaraRadera
  9. Till alla: 3 namn måste bort från spekulationerna, Tage C, Seppo och Göran J. Vem vill ha nån gråsosse i dagens markandsstyrda fotboll, nej Roger G visade att tiden sprungit ifrån dessa filosofier...

    SvaraRadera
  10. Vem tror att indiansnubben lämnar ett europatopplag och en av sveriges rikaste föreningar till ett tyvärr fattigt lag, ekonomiskt akterseglade av konkurrenterna...till synes utan chans att konkurera om de bästa spelarna

    SvaraRadera
  11. Kanske Gunnar är det bästa alternativet eftersom han "kan lära av sina egna misstag..."

    SvaraRadera
  12. Blir både ledsen och trött när jag ser namnen som lanseras som ny ordförande. Alla förslag stinker "Exklusiv Bastuklubb". Typ SIBA-Bengt t.ex. Om hans hjärta nu ömmar så för Blåvitt, varför sponsrar han inte? Röde-Johan må vara en stor profil med mycket makt i kommunala Göteborg, men är det den vägen föreningen vill gå? Ett mer öppet och demokratiskt Blåvitt skulle vi knappast få med Röde-Johan. Alla borde vi det här laget fatta att ingen "Bastuklubbsmänniska" slänger in egna pengar i Blåvitt - se Halse, han är säkert god för 100 miljoner om alla hans tillgångar räknas in, har han satsat någonting i Blåvitt? Och alla hans rika polare i jaktlaget, har dom satsat något? Det är dags att lyfta debatten ett par steg. Vi medlemmar måste bestämma vilken inriktning, profil och drift föreningen ska ha. Sedan kan vi börja titta på långsiktiga förslag till ny ordförande. Tills dess duger Gunnar Larsson som tf ordförande, även om det så skulle ta ett år innan rätt gubbe är funnen.

    SvaraRadera
  13. pes5/ Gunnar om någon är väl del av bastuklubben och pampvarning. Han kallas ju till och med "pamp" bland många av fansen...

    Jag säger: Mats Ahdrian.

    SvaraRadera
  14. Svenska Fans
    Fan-Tv
    Hammarby klubb TV

    Missa inte när ett gäng nedrökta knarkare gör bort sig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.