2012/03/17

Så enkelt är det att kommentera

KOMMENTARER. Det har varit rätt tyst i kommentarerna sedan vi valde att ändra system för cirka en månad sedan. Anledningen till att vi gjorde det var för att det kommenterades för mycket strunt och vi tappade kontrollen genom att vi inte kunde spärra ip-adresser. Nu har vi ändrat till ett system som ger oss bättre kontroll men det har också medfört att kommentarerna blivit färre.

Det tycker vi är synd, för vi gillar när våra läsare kommenterar och ger oss feedback.

En rådande missuppfattning verkar vara att man nu måste genomgå en större registrering för att kommentera våra blogposter. Det stämmer inte. Du kan fortfarande kommentera anonymt och även ange falsk e-postadress om du vill det. Så här enkelt är det:

1. Klicka på "0 tjöt & 0 é änglar."


2. Skriv din kommentar och klicka på "Skicka som..." Om du har Facebook/Twitter/Google-konto så kan du kommentera med ett sådant. Annars kan du också välja att kommentera som gäst.


3. Skriv valfri adress, påhittad eller riktig. Är du gaisare så har vi ditt IP-nummer ändå... Lägg därtill något fyndigt smeknamn som du känner dig bekväm med och kan tänka dig ha framöver. Här har jag skrivit "Röde Ruben".4. Skriv din kommentar och klicka på "posta kommentar" och vips så är din kommentar synlig.5. Tack för att du ger oss feedback/beröm/kritik och bidrar till att vi ständigt kan fortsätta utvecklas!