2012/03/01

Det ryktas...

...att nya numret av fotbollsmagasinet Offside (i butik/brevlåda 14 mars) kommer innehålla en hel del blåvit fotbollsporr. Bortsett från den återkommande krönikan från Haglund (denna gång med en grym rapport från senaste träningslägret) bjuds läsarna på en intressant intervju med Pontus Farnerud.

...att
Blåvitts spelarkoordinator Hessfeldt på onsdagseftermiddagen tog med sig nya mittbacken Kjetil Waehler till Tigers butik i centrala Göteborg för att svida upp honom ordentligt för säsongens äventyr. Att gå naken är annars ett alternativ gott nog, med tanke på hans bikinitatuering på sin fru.

...att mittfältsstjärnan Philip Haglund gick och såg spexet "Glenn - ett skruvat inlägg från 80-talet" inför den första "Förfesten" här om veckan och ledde därefter framgångsrikt Blåvitt till 4-0 mot Degerfors.

...att nestor Glenn "Sex getingar" Hysén inte ville vara sämre och gick på samma spex - som till stora delar handlar om honom själv - kort därefter. Åter blev resultatet i följande match en framgång, 1-1 för hans Utsikten mot Blåvitts U21-lag (som dessutom mönstrade en "allsvensk" startelva)...

...att sportchefen Håkan Mild har flyttat tillbaka till Onsala.

...att framgångarna för "Fotbollens sista proletärer" fortsätter, den här gången i Tyskland. Efter att de nyligen kammade hem pris på Nöjesguidens "Göteborgspriset" har dokumentärfilmen nu blivit antagen vid filmfestivalen 11mm i Berlin som arrangeras av tyska fotbollsförbundets kulturfond. Hatten av för filmens eldsjäl Martin Jönsson som den senaste tiden jobbat bakom kulisserna på SVT Göteborgs "Nyhetsbyrån" på Kanalhuset.

...att Svenska spels oddssättare nu inleder sitt arbete med att detaljgranska de högsta serierna för att sätta Långenodds till de inledande veckorna av Allsvenskan. Blåvitt är här än så länge storfavorit bland spelarna, vilket kommer generera låga odds för segertippande IFK:are.

...att mittfältarna Daniel Sobralense och Tobias Sana på kort tid kommit nära varann och setts inhandla chips och dricka på Landala torg för en liten filmkväll. Hälsokost i kvadrat...

...att vi på BaraBen.com haft kontakter med ett stort bolag som jobbar med att kombinera malt, jäst, humle och vatten för att reka möjligheterna att arrangera en sjuhelvetes guldfest senare i år. Åh nej, vi tar inte ut något i förskott vi.