2011/01/24

Tobias Hysén LIVE-bloggar från Spanien!

INIFRÅN BLÅVITT/COPA DEL SOL. Just nu sitter BaraBen:s stjärnbloggare och IFK Göteborgs skyttekung Tobias Hysén på sitt hotell, Albir Playa Hotel & Spa i den fridfulla orten Albir i Spanien. Han har inget vettigt att göra i väntan på att resten av laget ansluter dit och har därför krävt att få yttra sig här med ett blogginlägg direkt från flamencons hemland!

"Orten jag är i ligger en halvtimme i fort körning från flygplatsen i Alicante, några minuter efter Benidorm, cirka 12 mil från Valencia. Men framför allt ligger det en jävla massa mil och flygbyten från Sydafrika", säger Tobbe i en första kommentar.

Inom kort på BaraBen: Tobias Hysén träningslägersblogg från Spanien!

7 kommentarer:

 1. Hoppas Blåvitt spöar skiten ur Tromsö på fredag!!! :)
  /El Tomaso

  SvaraRadera
 2. Du är underbar tobbe!

  SvaraRadera
 3. Snacka om passion och klubbkänsla när man börjar blogga för supportrarnas skull så fort man får en ledig stund. Fan, Tobbe du är kung!

  SvaraRadera
 4. Tjenna Tobbe... körde på E6:an idag å blir omkörd av en blåvitt bil utanför gårda. Blåvitt kåt som jag är var jag ju tvungen att gasa ikapp å kolla vem det var... Å vem kör bilen om inte Tobbe Hysén!
  hur förklarar du detta..?? erkänn att det va du! eller har du en dubbelgångare i laget?

  SvaraRadera
 5. Tjena Tobbe!

  En snabb fråga: Vad tycker du och de anda egentligen om Drugges frisyr!?

  SvaraRadera
 6. Inom kort på BaraBen: "Anders Svensson är som mig, fast äldre", erkänner Tobias Hysén.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.