2011/01/12

Tobbe & Seb inför utlandsresorBaraBen.com och Kanal Glenn slipar knivar kan meddelas och under tiden vill jag ge en eloge till Sportsday.se som ligger i som aldrig förr (även om mycket tyvärr handlar om hockey som i alla fall jag är helt ointresserad av).

Redaktören och redaktionen Henrik Leman kan knappast hinna sova särskilt mycket på nätterna just nu med såväl websida som gratistidning som rullar på. Sist men inte minst har nu även Sportsdays Youtubekanal glädjande nog vaknat till liv. Vi tackar och bockar och bäddar in ett till klipp ifrån förra veckans första träning...

15 kommentarer:

 1. Tobias Hysén har ett utmärkt driv!

  SvaraRadera
 2. Likaså Leman, faktiskt. Gött kött!

  SvaraRadera
 3. Sportsday har blivit en personlig favorit på sistonde, och det här gör ju bara sakerna bättre. Keep it up!

  SvaraRadera
 4. Sportsday har tagit över totalt gällande bevakning av Blåvitt numera. BaraBen är tyvärr inte ens tvåa på bollen...

  Och ja, jag vet att bloggen drivs ideelt och bla bla. Jag har det absolut inte som krav att en blogg av supportrar ska vara först med alla nyheter och ha bäst bevakning, kanske tvärtom. Men vi har blivit bortskämda tidigare år, kanske främst pga. att det inte funnits någon utmanare?
  Två olika medier? Tja, kanske det. Men Sportsday bevakar utan tvekan Blåvitt bäst av alla medier i dagsläget. Eloge till Leman!

  SvaraRadera
 5. Hela jämförelsen är ju bisarr. Sportsday tar betalt för sina produkter och gör en tidning, Baraben driver en blogg (!!!). Det är ungefär som att jämföra en korpspelare som spelar för skojs skulle med Messi, liksom inte riktigt samma slags produkter och man förväntar sig knappast samma slutprodukt...

  SvaraRadera
 6. För 500:e gången är det fokus på vad BaraBen.com gör och inte gör, vart leder det? BaraBen-bloggarna har betalda jobb som de naturligtvis måste fokusera på i första hand och när de hinner och kan bloggar de här. Naturligtvis - och så har det varit varje år - med en lägre frekvens när det är vinteruppehåll.

  Är det inte bara trevligt att konstatera att medier som GT, Sportsday och G-P bevakar Blåvitt från sina perspektiv och en gång för alla inse att BaraBen är en Blåvittblogg och inte ett mediebolag? Och den som tror att vi på BaraBen lagt ner verksamheten inför 2011 lär bli varse rätt så snart om att så inte är fallet, tro mig...

  SvaraRadera
 7. Sportsday har tagit över totalt

  SvaraRadera
 8. BaraBen är så jävla dåligt jämfört med Sportday, haha

  SvaraRadera
 9. Kermit och Frankie/

  Men det är ju precis det jag säger! Det är två olika medier som man kanske inte ska jämföra. Vad jag menar är dock, för att ta Kermits jämförelse mellan en korpspelare och Messi, är att BaraBen under ett par år dominerat ligan totalt - som korpspelare! Om det varit brist på motstånd eller annat låter jag vara osagt, men nu när Messi fått fart under fötterna så har han dragit ifrån rejält.

  Självklart kan man inte jämföra Messi som på heltid jobbar med just dessa saker och cashar in på det, med en korpspelare från jobbar skift på bruket i byn och hinner träna 1 timme varannan kväll efter att ha nattat sina tre söner.
  Inget konstigt med det. Men det är klart man blir nostalgisk och minns tillbaka på hur det var när korpenliraren var vassast ute på gräset...
  Förstår ni vad jag menar?

  Som sagt så har jag ABSOLUT INTE som krav att BaraBen ska vara först med alla nyheter, ha den tätaste bevakningen av laget dygnet runt osv, framförallt inte när det numera finns annan media som gör det. Jag kommer fortsätta läsa BaraBen ändå, då den också står för mycket annat.
  I'm just sayin'...

  SvaraRadera
 10. Utmärkt att baraben tappar mer och mer, förhoppningsvis så inser dom snart att det bästa är att lägga ner denna blogg för det enda ni bidrar med är osämja och tjaffs mellan supportrar.

  SvaraRadera
 11. Sportdays tidning e la inte gratis? bara första exet som va de va?

  SvaraRadera
 12. Lägg nu ner det eviga, tröttsamma, och obegripliga hatet mot Baraben! Alla kan ju inte älska allt, men mer texter om Blåvitt är aldrig fel.

  Och om man tänker lite längre än näsan räcker, så kan man ju fundera kring varför både Sportsday och GP har börjat skärpa sin bevakning kring Blåvitt... jo, månne kan det bero på Barabens bevakning som driver på utvecklingen?

  SvaraRadera
 13. BaraBen välkomnar gärna nya bloggare som är välformulerade och kan bidra med nya vinklar eller kompetens glömt inte det om någon är sugen på att joina.

  Att BaraBen bidrar till splittring inom de blåvita leden håller jag inte med om. BaraBens bloggcrew är utspridda över alla läktarna.

  SvaraRadera
 14. anonym 01:32/ Tappar? Tappar vad? DE hade över 1000 bloggposter under skitsäsongen 2010 och fler läsare än någonsin. Vad har de tappat? Jävla pajas.

  SvaraRadera
 15. De flesta som kommer med negativ kritik är ju gajsare... Självklart får man kritisera men när det är 3-5 personer som efter varje bloggpost skriver, baraben är död, lägg ner osv så inser man ju ganska snabbt att de inte riktigt har alla indianer i tältet..

  Den anonym som pratar om Messi och korpenspelaren har dock en hel del bra poänger och jag förstår vad han menar, läggar fram sin kritik (om man nu ens kan kalla det kritik) sakligt och lättförståligt. Om fler höll den nivån hade internet varit en mycket bättre plats =)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.