2011/01/31

Livechat: Blåvitt (TV4 Sport 16.00)

Create a Meebo Chat Room

22 kommentarer:

 1. Blåvitt 2011 = Blåvitt 2010...

  SvaraRadera
 2. Riktigt, riktigt illa

  SvaraRadera
 3. Blåvitt 2011=2010.... Lika tråkigt rakt och sterotypt. Vet en mittfältare i Blåvitt att man både skall vara med i anfallet som försvar??????

  SvaraRadera
 4. Enligt reportern mötte vi deras B-LAG ! Och de är ett okänt mittenlag i ukrainska ligan ! De borde vunnit med 4-0. Missad straff och 2 stolpskott !

  SvaraRadera
 5. Herrejisses. Ngt så j-a dåligt. Varför flytta upp Kalle? Jonas till laget "Slå långa bollar Hjalmar, ytterbackarna flyttar med upp......SUUUCCKKKKKK

  SvaraRadera
 6. Efter första halvlek mot Trömsö fick man hopp om ett roligt 2011. Efter matchen idag var allt som 2010 igen. Konstiga byten, Hjalle som mittback tappade markeringen vid 1-0 igen, alla verkar undra vad tränarna sysslar med. Dessutom verkar Hysén vara enda alternativet som topp i ett 4-2-3-1. Inte Pärlan, inte Bärken, inte Söder, inte Stiller, spela 4-2-2 om inte Tobbe är med!

  Och när ska mobbningen av Elmar sluta? Han byts ut som förste spelare i bägge matcherna och har ännu inte spelat en minut centralt.

  SvaraRadera
 7. Så fantasilöst och dåligt. Inte ett sånt här skitår till. Har hört att vi har ett talangfullt lag. Vart är dom spelarna?

  SvaraRadera
 8. håller med om allt som skrivs här.
  tycker förbannat synd om de dryga 4000 personer som köpt årskort och såg på denna match.

  sämre fotboll får man leta efter...

  // fd optimist inför säsong 2011

  SvaraRadera
 9. Vi har ju i alla fall mat och Logi

  SvaraRadera
 10. Fy fan vad dåligt. okej de e en tränings match men det här va så otroligt jävla dåligt de jag hann med å se i alla fall innan jag somna de gick fan inte att hålla sig vaken till den skiten. Som tur e har man inte köpt sitt årskort en men tänkte göra de nu i veckan men nu blev man ytterst tveksam.

  SvaraRadera
 11. Det enda som krävs för att köra mitt hjärtas lag i botten är uppenbarligen ett par omdömeslösa personer på avgörande poster. Alla som inte redan nu ser vartåt det här barkar lever i la-la-land.

  SvaraRadera
 12. Ångrar att jag förlängde årskortet när man skådar detta elände. Pinsamt uselt, obefintligt passningsspel, samma jävla tjongande som 2010. Man borde verkligen gett JO kicken! Inga nya ideér, samma uppspelsfaser. Å.......förbannad.

  SvaraRadera
 13. Nu är det bara en match, men det såg riktigt fantasilöst ut. Nu har Jonas två månader på sig att förändra spelet det vi lärde oss från förra året var ju att vi inte skulle bli statiska..

  Aja en match gör ju ingen sommar.

  SvaraRadera
 14. Dags att starta revolution!! Ut med JO!! Startar en facebook grupp..

  SvaraRadera
 15. Bomba jo med snöbollar på Valhalla för att visa vårat misstycke och låt världens tråkigaste person veta att han lever.

  SvaraRadera
 16. Riktigt hemskt uppvaknande. Blåvitt 2011 är KATASTROF! Hörde ni hur JO var mer nöjd om spelare köttade än om dom spelade bollen.... Herregud. Han är korkad på riktigt.

  SvaraRadera
 17. Bort med jävla JO, de gapar ju dummare saker än div 7-tränare nere vid sidlinjen ...

  SvaraRadera
 18. Sanslös skrivet "Anonym 21:31"!

  "bomba JO med snöbollar". Har du glömt vad han gjort tidigare för IFK? Han gav oss ett efterlängtat guld och en stabil ekonomi, han, Rehn och de andra i ledningen.
  Diskussionerna går heta gällande "hur man kan missbruka en sådan bred och talangfull trupp på detta sätt".
  Men vem är det har byggt upp "en av Sveriges bredaste och mest talangfulla trupper" där vi nu också är nära att göra en positivt resultat utan att behöva vara tvingade att sälja spelare. Det är JO, Rehn och ledningen. Så behåll grott tänket för dig själv och inse vad blåvitt håller på att bli igen, en stabil, välmående och välskött klubb. Ge de tid, det är det minsta vi kan ge dem efter vad de byggt upp igen!

  SvaraRadera
 19. Senaste anonym:
  Det är Mild och inte JO som gjort alla de positiva sakerna du tar upp.

  SvaraRadera
 20. För att inte nämna allt gott han gjorde som spelare....fy fan vilket gnäll! Jag mår illa och skäms över de som kallar sig "supporters" och beter sig så här...tänk på vad ordet "supporter" betyder.

  SvaraRadera
 21. Hur kan människor vara positiva till det urusla spel vi har haft det senaste året? Det är för mig obegripligt.

  SvaraRadera
 22. Svar till ovanstående:
  Jag (tror jag talar för oss positivister) tycker inte att förra årets spel var mycket att hänga i gran, men som Anonym 22:15 sa så tycker jag att vi glömmer bort vad alla har presterat för vårat IFK tidigare. Sen att det är grus i maskineriet nu kan ja hålla med om. Men finns ju vissa som inte verkar veta vad ordet supporter innebär utan gillar mera att hata allt och alla.
  Ge Olsson en chans till och lite frid med truppen så skall ni se att det vänder.
  Tex att folk kan irritera sig på att Jonas är aktiv vid sidlinjen, helt sanslöst. Och därmed inte sagt att jag stöttar långbollstänket i slutet. Klart han skall vara aktiv och framförallt positiv med tanke på den unga trupp vi har.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.