2011/01/16

Så här följer du J-Södra mot Blåvitt på onsdag

DIREKTRAPPORT. På onsdag spelar Blåvitt sin första träningsmatch för säsongen och Jönköping Södra står för motståndet. På Södrasajten.se utlovas en direktrapport av J-Södrafansen, vilket lär bli det enklaste sättet för blåvita supportrar att följa matchen.

Matchtid: 18.00 (onsdag 19 januari)
Spelplan: Elmiahallen, Jönköping.
Bortaresa: Privatresor går att hitta via Änglarnas forum.

Ni som inte vill åka på bortaresa till Jönköping kan dock nu för tiden tydligen hitta en hel del annat (känsliga läsare bör ej klicka på den länken...) på samma forum.

13 kommentarer:

 1. Eeeeeh, finns det inga spam-filter på den typ av forum som Änglarna använder? Alltså man kan ju inte bevaka forumet dygnet runt men stoppa såna porr-inlägg borde väl gå med någon slags filter?

  SvaraRadera
 2. Undrar om den där J-Södrasidan kommer köra liverapport-liverapport eller om de kör telefon/sms-rapporter som sedan uppdateras på hemsidan. Någon från Jönköping som har koll på hur de brukar göra?

  SvaraRadera
 3. Dessa supportergrupper!

  SvaraRadera
 4. Alla till jönköping!

  SvaraRadera
 5. Alla till Borås 4:e mars!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Det är lätt att ta sig till Jönköping med buss eller tåg, men svårare att ta sig därifrån. Sista transporten hem till Göteborg går 19:59.

  SvaraRadera
 7. Den liverapportering som brukar vara från Södrasajten är en liverapport-liverapport med chat i. Typ den aftonbladet kör med.

  SvaraRadera
 8. Peter: Vi har filter och spammfilter, saker glider dock genom ibland. Vi som är moderatorer jobbar så fort vi bara kan med att radera liknande trådar och användare.
  Vilket även Frankie borde förstå...

  SvaraRadera
 9. Tomas/ Hahaha, tål ni inte att folk driver med er eller vadå? "Borde förstå", tro fan de fattar det kommer ju spam här på baraben med hela tiden. De bara skämtade lite, jisses.

  SvaraRadera
 10. Översten: "..." säger dig ingenting kanske?

  Självklart förstår tydligen "Tomas" att han skämtar.

  SvaraRadera
 11. Vad är det för hall de spelar matchen i? Rasrisk? :P

  SvaraRadera
 12. VAD BLEV DET? :)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.