torsdag 13 januari 2011

Det ryktas...

att Unibets PR-folk lärt Glenn Hysén att Twittra.

att Blåvitts head coach Jonas Olsson i vinter diskuterat möjligheten att spela Tobias Hysén på vänsterkanten med sin "inre krets", där Håkan Mild, Stefan Rehn och Teddy Olausson ingår.

att islänningen Elmar Bjarnasson fortfarande drömmer om att få en central roll på Blåvitts mittfält.

att den tillfälliga klubbstuga på G-P:s tryckeri som IFK Göteborgs kansli flyttar in i under nybyggnaden av Nya Kamratgården tidigare var kvällstidningen GT:s redaktionslokal.

att förre Blåvittstjärnan George Mourad synts på ett par invigninsfester till nya krogar i Linnéstaden den senaste tiden. Bland annat var forwarden från Västra Frölunda en av gästerna när klassiska "Tullen" hade nypremiär på Andra Lång efter flera decenniers tystnad.

att vindsnabbe Nicklas Bärkroth flyttat hemifrån pappa Robert Bengtsson Bärkroths vakande öga.

att den sistnämnde gav mig en verbal omgång för ett år sedan, då BaraBen.com (för ett par år sedan) publicerat en bild på Bärkroth den yngre i ett "mindre sofistikerat sällskap" än vad han själv kanske egentligen förtjänade.

att förhållandevis nya klubben Yaki-Da blivit det nya hotspot - bortsett från de vanliga Avenyn-haken - som blåvita spelare synts frekventera under ledigheten i vinter.

att kontraktet för att bygga den volleybollhall som ska rymmas inom nya Änglagårdskomplexet på Kviberg nu handhas av ett konsultbolag av citat "tvivelaktig karaktär". Samma konsultbolag skall förekomma på något vis kring de utredningar in i "Mutaffären" som bedrivs av ansvariga höjdartjänstemän på Göteborgs kommun.

att Blåvitts stora byggsponsor Ola Serneke ringde mig av en slump. Jag trodde dock att han var en Byggnads-snubbe och presenterade honom för den samtalet skulle till som "den där byggarbetaren", medan han var kvar i luren...

att BaraBen.com inte tänker bevaka Copa del Sol i Spanien. Våra bloggare inte har möjlighet att ta ledigt från jobb/studier under den perioden - i kombination med att turneringen skall TV4Sport-sändas - så vi har beslutat att inte skicka ner något team för bevakning på plats, den här gången.

att feldgraus femma lever vidare under 2011, men att feldgrau - som "avgick" för att ägna sig åt andra uppgifter - ersätts med en yngre och spännande bloggare till vårsäsongen i år.

att vinterns fetaste flabb kom när en man på Rose & Crown på Avenyn kommenterade titthålsoperationen på Lennart Johanssons pokal med följande dräpare: "Kan de inte operera på ett av Blåvitts två UEFA-cuppokaler istället? Jag vet vad som står i dem: Denna får ni aldrig lyfta Stockholmsbös!"

att orsaken till Ragnar Sigurdssons Israel-nej inte bara var hans egen negativa vibb gentemot att spela där. En fågel viskade i "Det ryktas" öra att en tung Blåvitt-pjäs "snackat allvar" med Ragnar kort före hans beslut och påverkat Göteborgs vulkan i hans beslut åt detta håll...

19 kommentarer:

 1. Äntligen lite rykten! Bra jobbat BaraBen!

  SvaraRadera
 2. har glenn hysén börjat twittra? haha det måste ha tagit dem länge att lära honom det... :P

  SvaraRadera
 3. Översten13/1/11 13:23

  Vad är det för Bärkroth-bild som Frankie snackar om?

  Och vem är det som snackat allvar med Ragnar?

  Vad kom Olsson & co fram till gällande Hysén till vänster?

  SvaraRadera
 4. Trevligt att Baraben lever!

  SvaraRadera
 5. "att orsaken till Ragnar Sigurdssons Israel-nej inte bara var hans egen negativa vibb gentemot att spela där. En fågel viskade i "Det ryktas" öra att en tung Blåvitt-pjäs "snackat allvar" med Ragnar kort före hans beslut och påverkat Göteborgs vulkan i hans beslut åt detta håll... "

  Går Ragge för 2 mille i sommar eller graaaatis i vinter så var det inte så bra jobbat av den tunge blåvittpjäsen :(.

  SvaraRadera
 6. ...såvida inte Ragge sätter det avgörande målet i seriefinalen mot AIK i höst.

  SvaraRadera
 7. Har en känsla av att ragge kommer att skriva på ett 1års kontrakt snart ;)

  SvaraRadera
 8. Vadan detta? Hysén på vänsterkanten med sin inre krets?

  SvaraRadera
 9. Ragge gör med en soloraid á la "2007års-ragnar-edition" det efterlängtade 1-0 målet på Gamla Ullevi mot Malmö FF.

  Målet kommer bli matchens enda och vi står som Svenska Mästare

  SvaraRadera
 10. Bra av JO om det är sant.

  SvaraRadera
 11. Vem är den tunge Blåvitt-pjäsen????

  SvaraRadera
 12. tung pjäs = svennis!

  SvaraRadera
 13. anonym 13:59/ Eh, jo? För då får vi en spelare som presterar på våren och sommaren i Blåvitt. Men det kanske är skitsamma om vi vinner matcher bara vi får in pengar, för vissa...

  SvaraRadera
 14. Troligen var bilden på Bärkroth bär han håller i en vodkaflaska på en fest när han inte var 18.

  SvaraRadera
 15. 14:48... dock möter vi malmö i en sådan seriefinal om det blir någon ;)

  SvaraRadera
 16. 17:51

  Och för att ens komma dit så krävs det en del värvningar...


  /J-T

  SvaraRadera
 17. Att Lagerbäck tar över tränarrollen...

  SvaraRadera
 18. Angående att någon pjäs pratat med Ragge kan vi nog ta med en nypa salt. Däremot ökar risken för bosman/låg summa i sommar för var dag som går.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 19. Öppna ögonen14/1/11 20:06

  Fredrik, testa 1+1:

  Tung pjäs: Håkan Mild
  Milds jobb: Göra det bästa för Blåvitt.

  Slutsats: Mild fixade biffen.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.