2011/01/18

Efter fem långa år.. Äntligen!

Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback! Mild har köpt en vänsterback!

19 kommentarer:

 1. Välkommen Logi!

  SvaraRadera
 2. Mild har köpt en vänsterback

  SvaraRadera
 3. Mild har köpt en vänsterback

  SvaraRadera
 4. Jag är inte säker, men jag tror Mild har köpt en vänsterback

  SvaraRadera
 5. Vänsterback, vänsterback, VÄNSTERBACK!!

  SvaraRadera
 6. Fucking Äntligen!

  SvaraRadera
 7. Är det sant? Jag kan inte tro att det är sant. Det är som om Dylan fått Nobelpriset, semifinalreturen -86 aldrig ägde rum, etc.

  SvaraRadera
 8. En riktig vänsterback med vänsterfot och allt. Jag tror jag drömmer.

  SvaraRadera
 9. Så nu passar det att prisa Håkan för att han värvar en vänsterback. Trodde att alla älskade Hjalmar och hans insatser på positionen

  SvaraRadera
 10. Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D, Hjalmar på bänken! :D,

  SvaraRadera
 11. Hjalmar är numera mittback, helst vikarierande sådan. Att han ibland 2010 tvingades spelas vänsterback berodde väl på att det inte fanns bättre alternativ?

  SvaraRadera
 12. Jag är så lycklig! Hoppas, hoppas, hoppas det här blir bra!!!!  Välkommen, Chester Blaze! Du är verkligen jättevälkommen!

  SvaraRadera
 13. Sant, Collberg. Haldur Skaldrökabrigdur eller vad han hette är givtevis värvad som ersättare till Hjalmar.

  SvaraRadera
 14. Hjalmarur är klart för Real Madrid.

  SvaraRadera
 15. Va, har han köpt en vänsterback!?

  SvaraRadera
 16. ICELAND Ríkir2011-01-18 16:32

  JAAAA!
  Nu jävlar!

  SvaraRadera
 17. Turunen var ju vänsterback.

  SvaraRadera
 18. Om Turunen var vänsterback, varför spelade han då mittback i FC Honka, mittback i finska U-21 landskaget och mittback i Trelleborg??

  SvaraRadera
 19. Anonym 17:06: Finland ligger till höger om oss, alltså blir mitten automatiskt vänster för dem. Ok?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.