2011/01/18

20 procent rabatt på alla underkläder!

ALLA HJÄRTANS DAG. Som ni kan se på modellen Joseph Elanga här ovanför kan det ibland vara pinsamt att bli påkommen i all sin härlighet. Det krävs liksom att man har något snyggt på sig under byxan eller kjolen, speciellt när man försöker imponera på en dejt, flickvän eller ett ragg! Och när romantikens absoluta favoritdag närmar sig gäller det att både män och kvinnor klär sig rätt...

Därför tar BaraBens souvenirshop sitt ansvar i god tid inför årets alla hjärtans dag. Från och med i dag fram till 7 februari har vi en underklädeskampanj med 20 procents rabatt. Alla trosor och kalsonger är under den här treveckorsperioden rabatterade med en femtedel om du använder rabattkoden AMORTEXTILSE - exklusivt i vår webbshop, Alternativa Shopen!


4 kommentarer:

 1. Herregud vad han ser ut som en apa på bilden. Det kan man väl få skriva utan att det tolkas rasistiskt? Men det gör han faktiskt ;)

  SvaraRadera
 2. Hur många procent går till blåvitt?

  SvaraRadera
 3. Anonym 09:53/ Alternativa Shopen är ett supporterprojekt och inte något som IFK Göteborg driver. Hur många procent av ultras tröjryck, av Änglarnas medlemsavgifter eller bortaresor eller liknande andra supporterinitiativ går till Blåvitt? Ja, det vet bara de som sedan genererar pengarna till Blåvitt eller blåvit hajp på olika vis, som hela BaraBens existens bygger på. Så bara ett besök på BaraBen genererar bieffekter som Blåvitt tjänar på, i allt från ökat intresse till faktiska besök på Gamla Ullevi och i Blåvittshopen.

  Så nu vet du.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.