2006/12/08

Wowoah blir femte vänsteryttern i truppen?

SILLY SEASON Samuel Wowoah ser ut att få förlängt kontrakt med Blåvitt. Han berättar själv att förhandlingar inletts:
- De vill ha mig kvar och jag är också sugen på att stanna. Men det är ju också en förhandlingsfråga, både vad det gäller lön och längd på kontraktet, säger Wowoah till FotbollDirekt.com. Wowoah är Blåvitts mest vältränade spelare, dock är hans kompetens som fotbollsspelare i bästa fall "Allsvensk" vilket gör ett förlängt kontrakt till något av en gåta. Varför inte släppa fram en egen talang på hans plats alternativt satsa resurser på riktig spetskompetens? Wowoah har fått chansen i Blåvitt nu och knappast imponerat.

Om parterna kommer överens om nytt kontrakt dräller det plötsligt av vänsterspelare i truppen. Vasquez, Karisik, Wowoah, Hjalmar Jonsson och Schaffer. För att nämna de renodlade vänsterspelarna. Samtidigt har Blåvitt tappat två mittbackar i Dennis Jonsson och Magnus "Ölme" Johansson (nytt kontrakt vore högst märkligt) och en ordinarie innermittfältare i Magnus Kilhberg. Den Blåvita tystnaden på Silly Season-marknaden börar bli riktigt oroande.

17 kommentarer:

 1. Någon som vet vad Blåvitt fick för Kihlberg?
  Lycén?

  SvaraRadera
 2. Ryktas att vi fick ÄNNU mindre än de 1,7 miljoner som Expressen (?) skrev om för Kilhberg. Han må vara en gammal spelare på 33 år, men man kan ju inte skänka bort ordinarie spelare.

  SvaraRadera
 3. Det ryktas om att Wowoah är värdelös och dessutom har nått och är förbi sin "peak"...

  Jag kan bara bekräfta dessa uppgifter.

  SvaraRadera
 4. Piraten:

  Att sälja spelare är som att sölja sin gamla bil. man tycker alltid at man får för lite. ! mille för en medioker 33:åring är väl inte så dåligt?

  SvaraRadera
 5. Kan kanske vara som så att man antingen tänkt ha Karisik som ersättare för Kihlberg eller till och med ge Vasquez chansen på hans riktiga position?

  SvaraRadera
 6. Hur blir det med "mobiliseringen"? Vad har IFK för vision egentligen och hur är strategin för att nå dit? Ledningens märkliga hantering av spelartruppen förstärkt med hanteringen av arenan visar att gubbarna på KG tror att allt fixar sig bara vi drömmer oss tillbaka till 80/90-talet. Mild tillsammans med Roger och pamp (ja han har mycket att säga till om) är inte en ledning för 2000-talet.

  Men självfallet kommer de drabbas av panik längre fram (lex 2002) och börja ta in folk från när och fjärran för provspel.

  SvaraRadera
 7. Håkan Vild2006-12-08 14:04

  Skit! Här har man gått och inbillat sig att det sker stora saker i det tysta. Man tänkte att när flera spelare får lämna att det måste vara en tanke med det, att det nu äntligen var dags för en rejäl kvalitetshöjning på spelartruppen.

  Men vad är det som är på gång egentligen? Ingenting verkar det som. Att man överhuvudtaget ens funderar på att förlänga med Wovven gör mig mycket orolig. En mycket medioker spelare som fått otaliga chanser att visa upp sig och egentligen aldrig varit speciellt bra. Man börjar undra om det kanske inte blir några namnkunniga nyförvärv alls. Det kanske inte ens varit på gång? Har ledningen (Håkan)glömt hur vi avslutade den här säsongen? Det var KATASTROF.

  Vad händer med det där riskkapitalbolaget som man har hört om sen tidernas begynnelse?
  Eller det där fantastiska avtalet med IMG (det största som hänt klubben överhuvudtaget).

  Det värsta av allt är ändå arenan. Det kan f-n i mig vara slutet för Blåvitt om det vill sig illa.

  SvaraRadera
 8. Håkan Vild2006-12-08 14:06

  Eeh, slutet som storlag menar jag. Blir lite för upphetsad ibland när det gäller Blåvitt.

  SvaraRadera
 9. Håkan Vild:

  Om Håkan Mild sliter häcken av sig för att få etablerade och duktiga spelare så kanske det tar lite tid innan man hunnit knyta till sig dem. Vill man ha spelare av Bobby Friberg eller Wowoah-klass så blir det billigare och enklare.

  Jag tror inte att det är helt enkelt att värva Arneng, Gerrbrandt, Djuric, Hysén eller Sjöhage. Det handlar om att övertyga spelaren om densatsningen ochsamtidigt betala tillräckligt bra för att det ska vara lönsamt för den som säljer att stärka en konkurrent.

  SvaraRadera
 10. Håkan vild2006-12-08 17:18

  När Blåvitt signat någon av Djuric, Hysén eller Sjöhage lovar jag att vara tyst...

  SvaraRadera
 11. Sjöhage hoppas jag verkligen inte att de signar. Han är säkert dyr och jag tror att Sella, Mourad och kanske även Berg är bättre än honom. Hysen vore dock en kanonvärvning, kanske även Djuric även om han fortfarande har mycket att bevisa.

  SvaraRadera
 12. Jag tror på Wowoha som offensiv mittfältare. Killen besitter en bössa.

  SvaraRadera
 13. Anonym 16.52
  Av de spelare som du nämner är det bara Hysen som är aktuell på sikt (tidigast 2008). Jagar Håkan de andra så har en lååååååååång väg att vandra och de borde han veta om vid det här laget.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 14. Wowaoh e en fotbollsplare. Signa nu!

  SvaraRadera
 15. Så länge vi inte behövde betala för att bli av med Kihlberg är jag nöjd.

  SvaraRadera
 16. Karisik är högerfotad men kan spela till vänster. Som Ölme ungefär fast på mitten.

  SvaraRadera
 17. Kan inte fatta hur man vill behålla en medelmåtta som vovven när vi har en så stark U-trupp. Varför varför varför??? Dyrare, ingen framtidsförhoppning samt att klubben sänder ut helt fel signaler om en framtidsvision.

  /Lasse

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.