2006/12/13

Stoppa fuskbygget!


20 kommentarer:

 1. 860 namn, det rör sig än!

  SvaraRadera
 2. När skall detta presenteras för inblanadade aktörer?

  SvaraRadera
 3. Fan den ritningen ser ju bra ut. Om vi bara kunde få en sån, med större publikkapacitet och med mycket större och längre kortsida. Sen skall det vara massa annat skit som pubar och dylikt.

  SvaraRadera
 4. Större läktare, pubar, shop, framsjutbart tak, bara sittplatser och inga öppna kanter sen e jag nöjd!

  SvaraRadera
 5. Ett parisehjul, en bio, en minigolfbana på taket samt en uppblåsbar hoppborg på västra taket -då är jag nöjd

  SvaraRadera
 6. Hate to say I told you so...

  Mabus

  SvaraRadera
 7. En hoppborg i varje hörn så är de stängda sen!

  SvaraRadera
 8. förste anonymous

  ja, det borde vara flera tusen egentligen, men det finns för många som inte vågar är jag rädd för.

  SvaraRadera
 9. Som Larz säger, vi skulle kunna få in många fler namn. Nyckeln i det hela är dock att få med sig Supporterklubben, men tyvärr verkar deras inställning vara att hellre få en arena snabbt än att få en riktigt bra.

  SvaraRadera
 10. larz/ För många som är Gaisare menar du? "Jag är nöjd med vad som helst bara det finns en ståplats för mig på långsidan, eyravallen-stil? inga problem"

  SvaraRadera
 11. Finns det ingen chans att dom kan lägga till mer pengar på arenan om det blir så att Sverige/Norge får EM 2016?

  SvaraRadera
 12. Hoppborg var en bra idé! Köp in ett gäng samt ett par korv-och langosvagnar samt krydda det med några bajamajor och lite pressening över Norra stå så har vi en fin och modern arena. Tyvärr har Göran bestämt sig och han siktar garanterat på att bygga upp något monument efter sig någon annanstans i GBG. Det mest beklämande har väl varit IFK:s ledning i frågan. De förstår inte vikten samt potentialen att ha en bra arena med relevant utbud. De sitter mera på sina möten och diskuterar den fantastiska Änglagården, kräft-skivan, gamla goda minnen samt hur farligt det är med externt kapital, brassar etc som är nytt i allsvenskan.

  SvaraRadera
 13. Vill återigen poängtera:

  - Att skriva på namnlistan innebär inte nödvändigtvis att man vill stoppa hela processen och förskjuta bygget ytterligare. MEN om detta är vad som krävs för att man skall hinna besluta om de nödvändiga förändringar som måste till, då får vi verkligen ta en funderare på om det inte faktiskt är värt det. Vad är ett eller två år extra på Gamla eller Nya Ullevi, om det innebär att vi får till en betydligt bättre arena än den som ligger på ritbordet idag? En arena som vi skall sedan skall hålla oss till kanske 50 år.

  SvaraRadera
 14. Nej, jag menar att folk inte vågar säga va dom tycker för att dom tycker, det spelar ingen roll ändå.

  finns det gajsare?

  SvaraRadera
 15. larz/ Ja, Skånegatans fyllecell är full av dem... ;)

  SvaraRadera
 16. Jag, Homer & Borat2006-12-13 22:38

  Det ryktas att iFK Göteborg ska sluta med fotboll och börja med ishockey...det är därför man inte engagerat sig så mycket i den nya fotbollsarenan...

  ..att GAjS håller hemliga förhandlingar om att använda arenan till bandy istället, samt sälja varm makrill med bröd i kioskerna

  ..att Öjs kommer spela nästa säsong på heden och resa 2-4 partytält så att all publik får plats ifall det börjar regna.

  ..att Göran i hemlighet redan för 4 år sedan kontaktade Kamprad om en IKEA byggd fotbollsstadion, men Ingvar tackade nej med motiveringen att 180 miljoner skulle inte ens räcka till det trä- och pappfyllda virket att bygga med...

  SvaraRadera
 17. Rätt töntigt dte ni håller på med, ni visste ju om hur arenan skulel se ut för LÄNGE sedan, och NU börjar ni motsätta er... lyckatill för den kommer byggas, ni är försent ut

  SvaraRadera
 18. ABSOLUT INGA ÖPPNA HÖRNEN!

  SvaraRadera
 19. Är det någon som vet hur avtalet ska utformas med HIGAB? Det är nog så viktigt (om det blir en skaplig arena). Fixar vi ett bra avtal kan vi göra pengar där men det blir ju svårare med öis och gais inblandat. Titta bara på Borås där har det förstått vikten av det och det senaste är ju att ife ska dra stor nytta av Knalleland. Där finns det tyvärr bättre organisation, vision och uppbackning än i GBG.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 20. Det är då f-n att Elfsborg har blivit vår måttstock i så j-vla mycket. Skit i dom, vi är IFK!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.