2006/12/30

Men vart i hela helvete är världen på väg?

SILLY SEASON Göteborgspolisen har enligt säkra källor länkat rekordbeslaget av kokain i Göteborgs hamn till makrillrensets tankesmedja på Gaisgården. Gais ska enligt egen utsago och Expressens vinkling slåss om SM-guldet inom tre år. Som om inte detta hallucigena uttalande vore nog- så är deras första steg att försöka värva en ytterback från Assyriska.

Att Assyriska är fullt av dårar och galningar är väl ingen nyhet för någon av oss som följer svensk fotboll, men när den här David Dörrmatta säger till Expressen att han valt bort ett grekiskt erbjudande för att få spela i Gais frågar vi oss alla om det ens är möjligt att välja grönsvart före något som helst annat alternativ? Tydligen är det möjligt, men det säger nog om mer om herr Davids nivå än om Gais dito...

Gais stora backstjärna Daniel Blomgren måste tydligen ersättas. Blomgren, en av de största backtalanger Gais någonsin fått fram, har nämligen varit och provtränat med det forna storlaget Leeds i England. Att Leeds numera är ett extremt strykgäng som storheter som Plymouth och Hull kör över varje vecka och att Leeds dessutom ligger näst sist i andradivisionen spelade ingen som helst roll, Leeds nobbade utan tvekan chansen att ge Gais-stjärnan något kontraktserbjudande. Så nu lär Blomgren stå kontraktslös och Gais värvar istället Assyriskas superstjärna Dörrmatta. Detta är en satsning mot "guld inom tre år". Heja Gais.

10 kommentarer:

  1. En tanke angående supporterfonden: Kanske redan har tagits upp men är det inte bättre att det i förvägs bestäms vart pengarna ska gå till?

    Ex IFK behöver en plastplan vid KG.
    Då kan vi få fram en ungefärlig summa som alla bidragsgivare kan sträva emot.

    Det är ju kul om man ser ett resultat av sina bidrag.

    SvaraRadera
  2. anonym/ Den tanken har väl sagts att man ska försöka komma överens med Blåvitt om till år två (Augusti 2007-Augusti 2008?) om jag inte missminner mig helt...

    SvaraRadera
  3. Ja det vore helt klart motiverande för Supporterfonden om vi hade ett tydligt mål som pengarna kunde gå till, vi får dock se om IFK kan få fram ett sådant mål till år två...

    SvaraRadera
  4. "Gais stora backstjärna Daniel Blomgren "

    Backstjärna!? Enligt vem? Inte enligt Gais...

    SvaraRadera
  5. Här dryper det av blåvitt/bandet i torslanda humor. Hade du inget vettigt att säga idag heller? Knipa mun? Nej nej.

    SvaraRadera
  6. Gajs storsatsar mot guldet. Två högklassiga högerbackar i Durmaz och Lundén..

    SvaraRadera
  7. Här dryper det av blåvitt/bandet i torslanda humor. Hade du inget vettigt att säga idag heller? Knipa mun? Nej nej.

    Kan du förklara för oss vanliga människor vad det är för fel att jobba på fabrik? Tiotusentals Göteborgare jobbar på våra stolta industrier som SKF, Volvo, Santa Maria, "Tvålen" osv som bygger den här stadens ekonomi och struktur, men det ser väl du ner på din patetiska jävla öisare? Dra åt helvete med dig.

    SvaraRadera
  8. haha bittra gaisare som dras ner på jorden, finns det nåt bättre?

    SvaraRadera
  9. Jag gillar ÖIS som siktar högt. Tillbaka i allsvenskan inom tre år

    Lycka till

    SvaraRadera
  10. Skall guldet hem till Göteborg i år igen? På samma sätt som det har hetat sedan -96?
    Jag är helt allvarlig när jag säger att GAIS har nästan lika stora möjligheter som blowitt att vinna AS. Men i er goifierade värld är det väl knappast realistiskt?

    Sjukdomsinsikten har aldrig nått er.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.