2006/12/12

Alternativa shopen växer...


ALTERNATIVA SHOPEN Med 54 motiv på över 1000 olika plagg och prylar ger Alternativa Shopen dig ett annorlunda alternativ för souvenirer! Alla är välkomna att lämna förslag på alternativa souvenirer, både texter, bilder och färdiga förslag på hur just du vill att en blåvit souvenir ska se ut! Skriv ditt förslag här i kommentarstråden, eller maila Baraben.com så har du chansen att få just din souveniridé genomförd!

17 kommentarer:

 1. kul med nya produkter! synd bara att ni inte har med spelarhyllningar!

  SvaraRadera
 2. Musmattan, någon som har koll på kvalité? Är det Göfabtian, eller är det faktist en helt okej musmatta?

  SvaraRadera
 3. Ojdå!
  2000 från Alternativa shopen till fonden. Det var inte illa! Med ett pris på 199:- för en t-shirt så borde väl vinsten vara ungefär 80-90:- vilket gör att det är sålt 20-25 tröjor.
  För inte hamnar väl vinsten någon annanstans än i fondens kassa?

  SvaraRadera
 4. Mag7/ Nej, det gör den inte.

  SvaraRadera
 5. Mag7/ Vinst på 80-90 kr per t-shirt? Troligt...

  SvaraRadera
 6. Alternativa Shopen Ger inte 100% av överskottet till Supporterfonden, det ger ungefär 50% av överskottet till Supporterfonden. Resten går till att hålla uppe det heroinberoende som vi har på redaktionen.

  Eller för att betala de omkostnader som Baraben har, exempelvis domännamnsbetalningar, serverutrymme, olika betaltjänster vi använder för fonden, kontonummer och bankavgifter, portokostnader vid utskick, tävlingspriser och så vidare och så vidare. Vissa kanske tror att stora projekt som Supporterfonden och Baraben drivs gratis, men det gör det naturligtvis inte.

  SvaraRadera
 7. alltid en liten gnälltant som ska gråta ut, de 2000 som barabens shop skänkt till supporterfonden är 2000 mer än din gnällröv skänkt till Blåvitt. so get over yourself.

  SvaraRadera
 8. Frankie det låter som att ditt heroin är ganska dyrt. Kom till Majorna någon gång så kan jag visa dig var det finns billigare =)

  SvaraRadera
 9. Fräsch musmatta!

  SvaraRadera
 10. 130 spänn för en musmatta?

  SvaraRadera
 11. Hiiiiisingen2006-12-12 22:01

  Anonymous said...

  130 spänn för en musmatta?

  12/12/06 21:10


  Ja. Du kan läsa, duktigt.

  SvaraRadera
 12. Alternativshopens utbud är riktiga B-grejer helt utan stil och klass. Det mesta ser för jävligt ut. Kan ni inte skärpa till er lite? Går ni själva omkring och ser ut som pajasar med en Mild-klocka under armen?

  SvaraRadera
 13. Alternativshopens utbud är riktiga B-grejer helt utan stil och klass. Det mesta ser för jävligt ut. Kan ni inte skärpa till er lite? Går ni själva omkring och ser ut som pajasar med en Mild-klocka under armen?

  Tack för ett riktigt produktivt inlägg i debatten. Speciellt för dina förslag på vad du vill ha för motiv. Alltid kul med konstruktiv kritik så tack för hjälpen!

  SvaraRadera
 14. Anonym - 13/12/06 00:09:

  Man är alltid välkommen att komma med förslag och färdiga motiv om man nu inte är nöjd med utbudet.

  Tänk också på att det du inte gillar kanske någon annan gillar. Smaken är som rôven, klôven.

  Men om du har några konkreta förslag på hur motiv med stil och klass kan se ut så vore det intressant att ta del av dem.

  Upp till bevis!

  SvaraRadera
 15. nyfiken/ Han vill inte ha några kläder, han vill bara gnälla och lipa som den gaisare han är.

  SvaraRadera
 16. Så då är det sålt 40-50 tröjor i alternativa shopen. Det är ju dubbelt så bra som jag trodde.
  Keep up...
  /En liten gnälltant.

  PS. Tyvärr är jag inte Mag7, bara en liten gnällröv.
  PS 2. Det tar tid att lära sig ta kritik utan att idotförklara den som ger den. En del lär sig det i förskolan andra tydligen aldrig.

  SvaraRadera
 17. Anonym:

  "Det tar tid att lära sig ta kritik utan att idotförklara den som ger den."

  Det tar även tid att lära sig att ge kritik.

  "Ojdå!
  2000 från Alternativa shopen till fonden. Det var inte illa! Med ett pris på 199:- för en t-shirt så borde väl vinsten vara ungefär 80-90:- vilket gör att det är sålt 20-25 tröjor.
  För inte hamnar väl vinsten någon annanstans än i fondens kassa?"

  Det här kan man kanske inte kalla direkt givande kritik, eller vad tycker du?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.