2006/12/06

Dagens...

mest väntade kom från Tingsrätten i Göteborg.

prank är följande lilla text om Ola Wenström.

rykte: "Sjöhage till Blåvitt om Mourad inte skriver på nytt". Sjöhage nämndes även flitigt i snacket när Gerba inte var med på första träningsdagen med IFK Göteborg...

längsta: Elfsborgs 5-årskontrakt (!) med Keene. Vad händer när han inte gör mål, petas, Berglund köps in till Champions League-kvalet och man står med en superdyr bänknötare med 4,5 år kvar på kontraktet?

Liston: "– Felet Djurgården har gjort är att man haft för många djungelspelare i laget".

jämförelse i Barabens mailbox: "Blåvitt jagar Walter Tomas Junior och AIK jagar Norges bästa mittfältare Koren, om Blåvitt är lättmjölk, är då AIK kaffegrädde?"

mest hatade: Jonathan Berg. Tydligen har Jonathan inte tackat Gaisfansen efter den avslutande matchen i Allsvenskan varpå han nu fördöms från alla grönsvarta håll och kanter...

18 kommentarer:

  1. hahaha klockren: "Knut Ola Wenström, född 1966, TV-man. Wenström arbetar hos TV4 som programvärd för Sporten och fotbollsmåndag. Under Fotbolls-VM 2006 var Wenström programledare för kanalens sändningar, flankerad av bisittarna Magnus Hedman och Hasse Backe. Wenström kommenterar ibland också fotbollsmatcher i TV4 och TV4 plus. Ola är bosatt i tv4-studion och sänder italienska skitmatcher 22 timmar om dygnet, därav hans påsar under ögonen."

    SvaraRadera
  2. Sjöhage vore ett riktigt bra nyförvärv! En av de största svenska talangerna, dra med Gerba i en bytesaffär så får vi han lite billigare också

    SvaraRadera
  3. Haha Ola Wennström

    SvaraRadera
  4. Jonte Berg är en Ängel!

    SvaraRadera
  5. är det nån som har bättre koll på han den här koren som alla snackar om?

    10 mål som mittfältare och höga betyg i tidningarna i norska ligan låter ju grymt bra. är han bosman med?

    SvaraRadera
  6. Norges bästa mittfältare? Det trodde jag var Kilhberg...

    SvaraRadera
  7. Någon annan som har märkt att James Keene alltid är på Score?

    SvaraRadera
  8. erling
    Upplysningsvis så spelade inte Kihlberg i Norge förra året utan i IFK Göteborg som spelar i Sverige. Med anledning av detta kan han inte varit Norges bästa mittfältare.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  9. No shit Sherlock

    SvaraRadera
  10. fredrik/ spelade inte Kihlberg i Norge förra året utan i IFK Göteborg

    Detta året= 2006
    Förra året= 2005.

    Så enligt dig spelade han ju i Norge "förra året" då. Sedan vet både du och jag vad Erling menade din besserwisser.

    SvaraRadera
  11. Sprintern Sjöhage skulle kunna vara något för oss. Han är jobbig för vilket försvar som helst. Visst han får inte alltid till det men det får han nog rätsida på i god miljö.

    SvaraRadera
  12. Håll era smutsiga fingrar borta från våran lirare.

    SvaraRadera
  13. god miljö? i de eviga ballongbollarnas tråkiga lag? hahaha.

    SvaraRadera
  14. "putte"

    Stämmer att spelide har saknats säsongen som gick. Något ni var starka genom. Men god miljö är inte samma sak som spelide.

    God miljö + spelide = SM-GULD 2007

    Minns det.....nästa höst!

    SvaraRadera
  15. Sjöhage kan må bra av att få speltid. Så att låna ut honom till nån ofarlig konkurrent som IFK eller GAIS är nog en bra idé.
    De ser till att han håller igång och utvecklas. Därefetr tar vi hem honom, han får den lilla extra spetsen man bara kan få i Elfsborg och sedan säljer vi Jocke till en storklubb får 80 mille. Kan MFF göra så är det en baggis för Andreasson.

    När han är klar i de stora sammanhangen kommer han hem och lirar CL med Elfsborg plus tar några extra SM-guld av bara farten. Plätt som en lätt.

    SvaraRadera
  16. du är ju en riktig pajas

    SvaraRadera
  17. Vad då? Kihlberg spelade ju massor i Norge i år, det var ju en av anledninigarna till att Arne fick gå... Vi var ju i Norge minst 1 gång i veckan

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.