2006/12/04

Samtidigt i...

...Borås: Att knallarna från Boråstrakten är ena snåla jävlar var väl känt sedan tidigare, men idag når oss nyheten att de försöker slå även Småland i jakten på titeln "Sveriges snålaste folk". Borås Tidning tryckte häromdagen nyheten att de tänkte dela ut "Elfsborgs guldbok" gratis nästa söndag och detta annonserades ju i tidningen under den gångna veckan. Men de illitterata Boråsarna tog "nästa söndag" för den här söndagen och kön ringlade lång utanför Borås Tidnings lokaler i Söndags, det vill säga igår. Inte nog med att Boråsarna inte kan skilja på tidsangivelser så är man dessutom för snåla för att betala för en minnesbok om sitt lag, när laget dessutom vunnit SM-guld för första gången på en sådär 50 år...


...Malmö: Stockholmsbaserade Folkets Bio ville göra en box av de två filmerna om Malmös fans som gått under namnet Blådårar. Filmmakarna gladdes åt det hela tills de fick se den färdiga produkten där man kallade Malmö för "Blåvitt" på omslaget. Hela upplagan kommer nu att dras tillbaka. Sydsvenskan rapporterar:

I slutet av oktober lanserades filmerna på nytt, i ett och samma paket. På baksidan av konvolutet kan man läsa så här:
”Filmen presenterar oss för ’Blåvitt’, Malmö FF:s klack vars kämparglöd och anda ofta överglänser det lag de håller på!”.
För de inbitna supportrarna är det förstås väldigt känsligt om hemmalaget blandas ihop med motståndarna från en stad 30 mil bort.
Bara i Borås. Bara i Malmö.

Tipstack till Annika och Piraten

8 kommentarer:

  1. bilden på kön var ju sanslös med haha

    SvaraRadera
  2. Hahahaha. Knallarna är tydligen på G

    SvaraRadera
  3. Neanderthalbönner!

    SvaraRadera
  4. Sen var det ju visserligen stockholmare som skrev blåvitt. Bara i stockholm..

    SvaraRadera
  5. Sen var det ju visserligen stockholmare som skrev blåvitt. Bara i stockholm..

    Han/hon kanske gjorde detta med flit, vem vet. I så fall ganska fyndigt practical joke...

    SvaraRadera
  6. SMGULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. "nästa" Söndag kan var både den som kommer närmast och den som följer efter den som kommer! Då ordet nästa betyder, "som kommer efter denna" eller "följande". Så både kön såväl som tidningen hade rätt, men de hade olika tolkningar på ordet, lurigt!

    SvaraRadera
  8. Försök inte förklara begreppet nästa för göteborgare. De klarar inte av dylika abstraktioner.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.