2006/12/01

Ge ditt stöd till Blåvitt- skänk till Supporterfonden!

SUPPORTERFONDEN Nu är ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn, mail och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll blir viktig att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt!

6 kommentarer:

  1. 100 000 innan nyår? Kan bli lite svårt men vore kul!

    SvaraRadera
  2. Hej, vi goa ÖISare fick ihop strax under 250.000 förra året i vår kampanj... Bara så ni vet! Spelar igentligen ingen roll, om det inte varit för att ni gjorde er roliga inför detta, i samband med att ni startade upp er kampanj. Om jag inte minns fel, pratade ni om miljonbelopp för er del... Kom nu inte och prata om borgare och rika Stena osv. Den kampanjen har säkrat betydligt mer, men det är en annan femma...

    SvaraRadera
  3. Nu är ju i och för sig 5 månader kvar av Supporterfonden den här gången men visst är det lite konstigt att inte Supporterklubben Änglarna hjälpt till något med detta? Snacka om jantelag att inte haussa ett så här smart och bra projekt. Balders hage hetsade som fan kring deras insamling vad jag kan minnas... där är skillnaden.

    SvaraRadera
  4. glömde att påpeka: att en blogg drar in kanske uppemot 150 000 till en fotbollsförening skulle jag påstå är helt jävla sjukt egentligen. en fucking blogg.

    SvaraRadera
  5. Som sagt så är insamlingen långtifrån över!

    SvaraRadera
  6. kan inte säga annat än: mest intressanta projektet på länge,. som jag förstått det hela är det ju bara en start på ett årligt projekt? då kan det ju växa riktigt mkt med tiden...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.