2006/12/07

Vad väljer du?

BLÅVITTPOKERN Vinterns hetaste evenemang "Blåvittpokern" går av stapeln den tjugosjunde januari. Femtiofyra spelsugna änglasupporters träffas för att ha det trevligt, snacka massa fotboll och spela lite kort. Som om det inte vore nog så går överskottet på femtusen kronor raka vägen till IFK Göteborg! Nu har det dock kommit till vår kännedom att det skall hållas en proffsboxningsgala samma afton i staden Göteborg. Så för dig som är riktig fotbollssupporter gäller det nu att prioritera. Se på när folk bankar ur de sista hjärncellerna ur varandras hjärnor, eller ha en trevlig kväll med dina Blåvita bröder och systrar?


Redan nu är över hälften av platserna bokade så skynda att anmäla dig då antalet platser är begränsat! Kostnaden ligger på fyrahundra kronor och anmälan skickas till poker@baraben.com


Vad väljer du?

8 kommentarer:

  1. Den stora dagen närmar sig. Vilken tid (ungefär) är det tänkt att dra igång?

    SvaraRadera
  2. Hur ser vinstplanen ut? Och hur många vinner cash?

    SvaraRadera
  3. Lycka till med pokern grabbar.

    Mer av intresse när det gäller spel: Det går redan nu att spela IFK Gbg som svenska mästare 2007 på Svenska Spel. Odds = 14.00

    Får vi några klassförvärv sjunker oddset garanterat.

    SvaraRadera
  4. anonym 23:26

    Vid fullsatt turnering(54) så kommer förstapriset ligga närmare 6000:-. Dom sex bästa får priser.

    SvaraRadera
  5. RB väljer att stanna kvar i Thailand där han vid denna tidpunkt varit i ca en månad :)

    SvaraRadera
  6. Sandsäter//

    6000 till vinnaren men vad får dom andra? 54 pers x 400:- är ju massor av pengar i potten. Vad händer med pengarna som blir över???

    SvaraRadera
  7. Sista: De går till Supporterfonden, alltså direkt till blåvitt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.