2006/12/10

Baraben.com svarar GT:s angrepp på arenakritikerna!


ARENAFRÅGAN Gör som över 440 supportrar gjort det senaste dygnet, skriv på supporteruppropet för en bättre framtida arena i Göteborg:

"Enade står vi - supportrar till IFK Göteborg, GAIS och Örgryte IS - och vårat mål är att få en ny fotbollsarena som vi kan vara stolta över och som inte håller en standard som är förlegad redan när den byggs ! Insamlingen kommer självklart att lämnas till de ansvariga runt bygget, samt till de berörda klubbarna. Vi visar att vi bryr oss, vi kräver en bättre arena."

16 kommentarer:

 1. fan va bra Hankins! stå på dig!

  SvaraRadera
 2. härligt med debatt i frågan i alla fall, snacka om att jag väntat på att få upp det hela på "dagordningen".

  hoppas man tvingas förbättra mkt av det som det brister i nu med kring arenan. en stark opionion är ett måste!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Bra jobbat!

  Tankar och idéer:

  Hoppas frågan kan fortsätta hållas synlig i veckan så kanske vi kan få någon reaktion från kommunen och klubbarna.

  Har det tagits upp i GP än? Det skulle vara guld värt och ge ett bredare genomslag.

  Kanske går det att engagera någon gammal göteborgsk fotbollsprofil? Skulle troligtvis höja tidningars intresse och ge budskapet större legitimitet.

  SvaraRadera
 4. inget årskort 2007 iaf2006-12-10 16:44

  Jag tycker bara att det är gnäll. Vilket nybygge som helst är bättre än gamla ullevi. Om sen bastuherrar råkar säga fel eller "ljuga" är inte det viktiga.

  Heja heja.

  SvaraRadera
 5. Bra att du svarade, Hankins. Höll på att flipa totalt när jag möttes av Tore L:s muppryck direkt på morgonen.

  Mindre underbyggd debatterande text har jag nog aldrig sett i en tidning. Säger ju dessutom en del att den aldrig fanns tillgänglig på GT:s närupplaga... (åtminstone kunde inte jag hitta den).

  SvaraRadera
 6. Pontus Kåmark är en spelarprofil som säger vad han tycker i media. Om man visar detaljplanen för honom och tar dit någon kvällstidning,så kommer han garanterat att uttala sig.

  SvaraRadera
 7. Buda hem en detaljplan till Glenn Hysén , Tysken och Paolo Roberto också!

  SvaraRadera
 8. Wernersson, Hysén och Kåmark ska ju definitivt ha en detaljplan att uttala sig om. Dessutom måste ju Rehn få säga sitt!

  SvaraRadera
 9. Jaaaa, Tÿsken!!!

  SvaraRadera
 10. Tänkte skriva ett eget svar till hans utspel. Dessvärre är jag lat, vilket resulterade i att det inte blev av. Lunds debattinlägg verkar dock enbart förstärka insikten att varje gång en journalist skriver om ett ämne man har viss kunskap om innehåller det en inacceptabel mängd faktafel.

  SvaraRadera
 11. Jag har ingenting att säga angående sakfrågan men formuleringen "bastuklubbselit" gillar jag. Mer sånt. Mer hetta.

  SvaraRadera
 12. Vem skickar detaljplanen till Glenn?

  SvaraRadera
 13. Ingen större idé att skicka detaljplanen till någon. Det är ritningarna för bygget som behövs för att se hur den ska utformas i detalj. Sådant finns inte i en detaljplan som bara beskriver markanvändningen och hur man får bygga i större drag.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.