2006/12/05

Sista chansen: Årets Blåvitt-bild, Semifinal 2!

ÅRETS BILD Det gångna året har gett oss supportrar både möjlighet till glädje som sorg. Nu vill vi att ni som dokumenterat detta med kamera ska bidra till att visa upp era bästa bilder för den Blåvita supporterfamiljen.

Välj ut en bild med Blåvittanknytning som du själv eller någon du känner har tagit under 2006 och maila den till: kontakt@baraben.com En av bilderna som visas upp koras sedan till vinnare av läsarna och utropas till "Årets supporterbild 2006!".

Din bild kan innehålla allt från en av spelarna du träffat någonstans, en händelse på en match, en skildring av en bortaresa, en IFK-relaterad bild i vardagslivet eller kanske din flickvän, pojkvän, polare eller hund iklädd något Blåvitt plagg. Alla bidrag är välkomna och ett stort antal kommer publiceras här på Bloggen. Inga som helst bilder är för kontroversiella eller chockerande för att publiceras på Baraben.com, så lycka till!

Fotografen bakom det förslag som röstas fram som vinnare av läsarna kommer även att belönas med en gratis souvenir från Alternativa Shopen! Semifinal 1 av tävlingen är avgjord och semifinal 2 publiceras nu på Torsdag (7/12), så sista chansen att sända in en bild är under Onsdagen den 6/12!

9 kommentarer:

  1. hur många bilder har det kommit in totalt och hur många kommer publiceras i semifinal nummmer två?

    SvaraRadera
  2. 8 bilder i Semi 1 och 8 bilder i semi två, sedan läggs de 8 bilderna med flest röster ihop till finalomgången som kommer i nästa vecka!

    SvaraRadera
  3. det ryktas att Baraben.com nominerats till ett av stans mest attraktiva årliga nöjespriser...

    SvaraRadera
  4. har någon skickat in wm vs hif bilden? eller kanske gais-gården-bilden?

    bilderna som jag har sett på dessa har varit ganska kassa, men om man har originalfoton så vore de ju klockrena för tävlingen här!

    SvaraRadera
  5. Vågar man skicka in en bild med pyro på? eller kommer hela baraben-comments sida överbelastas av arga svenskafans skribenter. En sak är säker, vi har sveriges grinigaste supportrar i alla kategorier. over and out forza blåvitt o lazio

    SvaraRadera
  6. man får såklart skicka in vad man vill, att en gnällig jävel tyckte att det var värt att beklaga sig i 20 inlägg om att bengaler fanns med på en av åtta bilder i första semifinalen är väl hans eget problem...

    SvaraRadera
  7. Jag tycker fortfarande att det är för lite moralpanik på nätet

    SvaraRadera
  8. Vad är det för WM/HIF bild? Länkar?

    SvaraRadera
  9. hur mycket jag än hatar när folk sätter sitt eget hävdelsebehov framför klubben de säger sig älska så är frillesåsbilden ändå jävligt mäktig, och i det här fallet höll de sig åtminstone på behörigt avstånd från fotbollsmatchen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.