På gång


söndag 11 mars 2012

Fokus på fotbollen

TURKIET2012. Vi har vaknat, ätit frukost och ska nu jobba med det sista i planeringen inför dagens träningsbevakning.

Vi bor bra den här gången och det är viktigt för att vi ska få harmoni i det arbete vi gör. Vädret ser ut att bli helt okej i veckan. Det är en aning molnigt och skall så vara ett par dagar innan solen tittar fram igen mot slutet av veckan. Temperaturen ligger mellan 12 och 22 grader.

Gårdagen var lite stökig då hälften av vårt bagage försvann i Istanbul, men det har nu kommit till sin rätta vilket är rätt skönt med tanke på att vi hade en del viktig kamerautrustning och sladdar i de väskor som var borta för en stund. Dessutom hade jag mina joggingskor i den väskan. Nog så viktigt.

Men nu blir det full fokus på fotbollen för vår del. Vi beger oss snart iväg för att reka den bästa vägen till spelarnas hotell. Eventuellt får vi göra någon typ av intrång för att komma in på spelarnas lyxiga hotellområde men det bör nog också lösa sig.

Vi skall också se över möjligheterna att ladda upp film på bästa sätt, eftersom det blir mycket Kanal Glenn här nerifrån. Vi har bra nät här för att ladda vanliga hemsidor och videos, men när man ska ladda upp verkar det ligga någon typ av begränsning. Vi får helt enkelt undersöka detta närmre.

Vi tar tacksamt emot tips från er läsare på vad vi kan ställa för frågor till spelarna och ledarna, även om vi har en del planerat själva också. Det går givetvis enklast genom att skriva kommentarer här, men man kan också nå oss via Twitter där vi heter @BarabenErling @Barabenfeldrau & @Karlsro04