På gång


tisdag 13 mars 2012

Detta gäller för dagens match

INFO. Vi tar det en gång för alla så att folk inte behöver fråga hundra gånger i chatboxen, i kommentarer, på forum, Facebook eller liknande.

Matchen som spelas idag där IFK Göteborg möter Bate Borisov har starttid 15.30 svensk tid. För att dela upp belastningen har vi bestämt att IFK Göteborgs hemsida står för den officiella direktrapporteringen och att vi på BaraBen koncentrerar oss på att spela in hela matchen. Vi kommer att göra det med mig och feldgrau som kommentatorer och kanske med någon annan som får flika in som expert då och då. Räkna dock även med att det kan bli någon kommentar från oss live, samt att angelz.net lär skriva en och annan text från matchen på sin eminenta blogg. Samma lär gälla för fredagens match, om angelz-killarna är kvar då.

När det gäller frågor om när matchen kommer upp så kan vi inte svara på det ännu. Efter att vi filmat så ska vi föra över film till datorn, det skall renderas och sen skall det laddas upp. Detta tar tid, speciellt när man går på ett mobilt bredband eller dåligt hotell-wifi. Men vi sätter igång direkt i stort sett och delar dessutom troligen upp halvlekarna vilket gör att den första halvleken nog kommer ut någon gång under kvällen, med den andra strax efter.

Forza Blåvitt!