2010/07/23

Både P16 och P17 utslagna på straffar ur Gothia

GOTHIA CUP. Tidigare ikväll kunde vi rapportera direkt från Gamla Ullevi om när IFK Göteborgs P17 blev utslagna av Djurgården i semifinalen efter 0-0 vid full tid och straffläggning. Tyvärr drabbade även samma öde det ett år yngre P16-laget som spelade sin tredje match sedan lunchtid idag, och även faktiskt var med om en tredje straffläggning. En straffläggning som man alltså förlorade.

Bäst i P17 var utan tvekan Sam Larsson som hade en hel del goda intentioner i stort sett varje gång han fick bollen. I övrigt var det en jämn match sett till chanser, men det var helt klart DIF som förde spelet under stora delar av matchen. IFK var dock inte alls ofarliga i sina omställningar. Bästa chanserna hade Larsson med ett skott strax utanför och David Moberg-Karlsson med en chip som gick precis över.

Det är därmed färdigspelat i årets upplaga av Gothia Cup för samtliga IFK Göteborgs lag.

8 kommentarer:

 1. kör för faen

  SvaraRadera
 2. Inga ICA lag i Gothia final. Same procedure as every year IFK

  SvaraRadera
 3. moraliska finalen var elfsborg - aspire. dom två överlägset bästa lagen i tuneringen. kommer inte gå på finalen då jag tror det kan rinna iväg för de blåvita.

  SvaraRadera
 4. >Inga ICA lag i Gothia final. Same procedure as every year IFK

  Är inte djurgården ICA-lag?

  SvaraRadera
 5. http://nelly.com/designyourshoe/?obj=BbQjZtHasweHsffCG5hqpBdcp0BxDm0CBNlb7rzmdTuKxNK4Irhx#shoeGallery

  rösta på ifk göteborg skon !

  SvaraRadera
 6. Det gör ont i den blåvita själen att säga det men 17-åringarnas spel, både vad gäller Blåvitt och Ellos, ser ungefär ut som A-lagens. Tjongande och chansbollande på ensam man på topp för Blåvitt, och lekfullt bolltrillande av Boråsarna. Vilket som är mest effektivt vet jag inte, men vad som är vackrast att titta på är solklart.

  SvaraRadera
 7. Magnus:
  Byt lag vetja... Själv tycker jag inte vi ska dra för höga växlar på pojklagens resultat utan kika på de individer som skapas och den där Larsson ser mäkta intressant ut!
  //Karlsson

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.