2010/07/17

Sandsäters små funderingar

Sandsäters små funderingar är ett återkommande blogginlägg där skribentens många funderingar kommer fram i ett kortare format och en eller två per tillfälle. Funderingarna är många och tar upp vitt spridda ämnen.

TJOHOO. En vinst. Fan, det är knappt så man vet hur det kändes. Det är så ofattbart så det är ingen idé att prata mer om det nu. Vi får smälta det ett par dagar.

I morse satt jag och lekte hobbymeteorolog och försökte förutspå när regnet skulle upphöra. Lyckligtvis kom man på att det skulle sluta ganska tidigt så man faktiskt tog sig in till Kungsparken och hade en riktigt trevlig stund med ett par hundra andra blåvita. Det enda som stör är alla dessa jävla fjortisar som tycker det är kul att smälla smällare. Kom igen. Det var kul när man var fjorton år. Men det är väl mest fjortisar som fortfarande tycker det är kul så ni är väl förlåtna. Vi andra som börjar närma oss trettio tycker konsekvent att det är jävligt barnsligt.

För att nämna något om matchen var det jävligt kul att se Sandberg sköta sig fint i målet. Det var kanske inte jättemycket han fick att göra men det var ändå en del och det skött han med bravur. Lite annorlunda tongångar än efter matchen mot Kalmar antar jag?

Till sist kan jag bara tillägga: Den som inte åker till Holland är gaisare. Alla ni som ska till Holland är inbjudna till festen på onsdag kväll. Var den äger rum? PW:s lägenhet!

15 kommentarer:

 1. Helvete va svart å vitt man kan se saker, bara för att man är under 25 och är kåt på pyro samt diverse andra fyrverkeri pjäser behöver man inte vara fjortis.

  Kanske e dags att kliva ur bubblan och inse att alla är olika.

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare, om du stör dig på att folk smäller av smällare så kan du ju inte ha så mycket till liv. Smällare är en naturlig del av supporterkulturen, det är bara att kolla italien, tyskland, holland mfl och där så är det även gamla rävar på 40 bast som smäller så kom in i matchen å sluta vara sån övermogen fjant.
  Btw jag är 27 och smällde själv av flertalet smällare och jag ser mig inte som någon fjortis.

  SvaraRadera
 3. Vi måste ha en supporterbuss!

  SvaraRadera
 4. oooOOOO vad roligt när det säger pang, och gör dom det i andra länder också och t.o.m några som är vuxna. Då jävlar är det kul, not! Kom ut ur bubblan och kom in i matchen !!

  SvaraRadera
 5. Sluta gnäll om smällarna.. jisses

  SvaraRadera
 6. Jo !!! Hatar dom jävla smällarna. Tänd bengaler eller nått istället.

  SvaraRadera
 7. Håller med föregående talare, gärna bengaler. Det är ju snyggt och visuellt. Men smällare?? Pinsamt.

  SvaraRadera
 8. Den som använder smällare är gajsare!

  SvaraRadera
 9. Vi ska supa ner Wernbloom så att han inte kommer ihåg att han har skrivt på för AZ o lägger självmål :)

  SvaraRadera
 10. Hade Sandberg inte så värst mycket att göra!? Tycker att han fick visa sina kvaliteter lite för ofta! Men bra var han!

  SvaraRadera
 11. Sandsäter har fullständigt rätt när det gäller smällare.

  Även om du som gillar smällare är äldre än fjorton, så är ditt förstånd på en fjortonårings nivå.

  Om det nu var på matchen dessa smällare avfyrades, vill jag påstå att de kan inte ens vara fjorton ...

  SvaraRadera
 12. Sandbergs match var väl rätt svettig? Halmstad hade ju minst lika många chanser som Blåvitt och räddning i första var ju matchavgörande. Tyckte inte han var dålig mot Kalmar heller utan spelade även där bra men denna gång funkade försvaret i övrigt bättre.
  Kul med vinst!
  //Karlsson

  SvaraRadera
 13. gillar när d smäller inne på arenan, typ som nere i Italien, (rom derbyt tex) eller när man går i marsch till arenan. men förstår inte hur kul d kan va o bara stå stilla o smälla i en park?

  SvaraRadera
 14. Ni kunde ju gått och sagt till dom där istället att ni inte uppskattade att det smällde, men nä ni skall skriva allt jävla gnäll över internet.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.