2010/07/19

Ordningen återställd

BÄST I STAN. Trots att Häcken har en match mindre spelad är det ändå bara så himla gott att titta i tabellen igen och se IFK Göteborg överst av Göteborgslagen i tabellen med siktet uppåt spikrakt uppåt:

13 kommentarer:

 1. 8:a är inte gott någonstans...tyvärr!

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående. gaismatematik och lillebrorsfasoner att hålla på sådär. 8a är förjävligt, oavsett om gais, ujs, häcken eller gunnilse ligger bakom...

  SvaraRadera
 3. Man får försöka hitta de positiva sidorna, att man inte är nöjd är en sak men att bara vara neggo är ju värre en att vara 8:a.

  SvaraRadera
 4. ??? GAIS har ju lika många poäng som oss. Så vi e inte bättre

  SvaraRadera
 5. med tanke på att vi låg på 13de plats innan denna omgången så får vi se det som nått positivt i nattmörkret...

  //D-Day

  SvaraRadera
 6. Man orkar inte med en hel säsong av mörker, varken som spelare eller supporter, så vinner blåvitt för en gångs skull, dessutom med 3-0, så ser jag inget fel i att lyfta fram det positiva.

  SvaraRadera
 7. 3 poäng ner till bottenträsket =(

  SvaraRadera
 8. Vem fan bryr sig om gais?

  SvaraRadera
 9. Dåligt att ligga åtta, visst, men ändå: en usel säsong så här långt och ändå före gais och häcken (som många trodde kunde vinna...)

  SvaraRadera
 10. Helt rätt IFK:are. Ni ska börja jämföra er med Häcken, såsom vi i Häcken alltid jämfört oss med er. Vi åkte ur Allsvenskan, men vi slog i alla fall IFK med 3-0. Sann loosermentalitet.

  Ordningen är alltså återställd, men inte pga er tabellposition, utan för att ni börjat jämföra er med oss. Tack, bästa kvittot på att vi är på rätt väg med vår satsning.

  SvaraRadera
 11. Röva kan ta sin pubertala finniga gothia (orginelt namn..) turnering och hålla den helt på sin jävla sida vattnet. Så trött på hormonstinna 13åringar från skövde och norge som brölar. Ni kan väl visa upp era fina industriområden. Hatar den jävla turneringen.

  SvaraRadera
 12. Men håll med om att det är loosermentalitet att tycka "vi är i alla fall bäst i stan"? Om resten av lagen från stan har varit usla så är det ju inget att vara nöjd med?

  Ett lag med IFKs trupp ska ligga topp tre, allt annat är fiasko. Häcken ska ligga på övre halvan, allt annat är fiasko. Om vi jämför med varandra i ett sånt läge är risken att vi blir nöjda när vi egentligen borde knyta näven och kämpa tills vi stupar.

  SvaraRadera
 13. Hata Allsvenskan, Bryt oss loss från denna sunkiga jävla skit och lägg oss i Bundesliga 3!!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.