2010/07/16

Här är Gais nya klubblogga

DET HÄR ÄR GAIS. I dag avslöjar Gais att de äntligen byter namn. Efter att en del fans stoppat första försöket, att förvandlas till FC Gothia, så har supporterkrafterna misslyckats den här gången. Men nu kommer då äntligen förändringen när Gais i dag byter namn till KRIS (Kriminellas revansch & idrottssällskap).

"Vi lägger inga värderingar kring hans förflutna. Gais målsättning är att hitta en så bra sportchef som möjligt", säger genierna på Gaisgården. Ja, naturligtvis har ju hans förflutna - dömd till fängelse för brott han begick som boss i Blåvitt - iiiiiiiiiiingenting att göra med hans kompetens. Naturligtvis har hans tid i Västra Frölunda, där han dränerade finanserna totalt, iiiiiiiingenting att göra med hans kompetens. Kompetens är nämligen ett annat ord för den låtsasvärld som Mats Persson och Gais ordförande, Christer Wallin, lever i.

Nu förutspår vi på BaraBen att Gais kommer göra flera spektakulära utspel och spelarköp inför nästa säsong. Troligtvis under helt hysteriska former, med sanslösa löften till fans och spelare. Sedan lär det hela följas upp av ett massmedialt och förmodligen rättsmässigt kaos inom några år. Grattis Gais. För ni själva lär väl inte ha överlevnadsinstinkt nog att kritisera er klubb, det är tyvärr Gaisare helt oförmögna att göra. Därermot kommer vi nu få se en våg av bortförklarande och försonande resonemang från precis samma bunt av hycklare som ägnade spaltmeter i BaraBens kommentarsfält åt att deklarera vilka "fuskande svin alla Blåvita är", enbart på grund av Mats Persson.

Er nya sportchef.

Tro oss, tiden efter MP var IFK Göteborgs absolut värsta i hela sin historia. Men ändå har ni inte lärt er ett enda jävla dyft av det helvete Blåvitt gick igenom. Så frågan blir naturligtvis - vad är det för pajasledning ni har på Gaisgården? Och saknar Gais fans helt och håller inflytande på sin egen förening? Eller skiter ni helt enkelt i hur det går för er och hur ni framställs? Kanske är det ett enkelt "ja" som är svaret på alla de här tre frågorna.

BaraBen.com, torsdagen 20 maj 2010.

Visst, alla har rätt till en ny chans i livet när de avtjänat sitt straff. Men inte inom samma fält som de dömts till fängelse för att ha fifflat, myglat och fuskat inom. Vilken person som är insider i ett bankrån får erbjudanden om att börja jobba på en konkurrerande bank - medan han sitter i fängelse?

Oh jisses. Gais. Tunn is. Djupt vatten. Aj, aj, aj.
Inte smart. Men det passar väl den nya profilen för atleterna.
Kriminellas revansch & idrotts sällskap.

16 kommentarer:

 1. aaaaaaaahahahahahahahahahaaha

  Gais värvar - från FÄNGELSET.

  Oh my god. Hur efterblivna är de?

  SvaraRadera
 2. hahaha bästa raderna på länge:

  "Visst, alla har rätt till en ny chans i livet när de avtjänat sitt straff. Men inte inom samma fält som de dömts till fängelse för att ha fifflat, myglat och fuskat inom. Vilken person som är insider i ett bankrån får erbjudanden om att börja jobba på en konkurrerande bank - medan han sitter i fängelse?"

  SvaraRadera
 3. Visst gjorde Mats fel i IFK, men samtidigt får man inte glömma bort han inte gjorde något för egen vinning utan endast för Blåvitt.

  SvaraRadera
 4. Idag måste det vara extra underbart att vara gaisare!

  SvaraRadera
 5. anonym 11:04/ Men är du efterbliven eller? Seriöst? Han sänkte för helvete hela Blåvitt i sank och du säger att han "gjorde det för IFK"? Dumjävel. Jo, miljoner i uteblivna sponsorintäkter, pantsatt Kamratgården, medial skam i flera år, fuskarstämpel osv. Jättebra jobbat.

  Den clownen borde bannlysas från Gamla Ullevi när vi spelar derbyn mot Gais. Jävla äckel är vad han är.

  SvaraRadera
 6. Det handlar väl egentligen om att han inte är kompetent för sitt jobb, eller har jag missat nåt? Han TRODDE nog att det han gjorde skulle leda till något bra, men det är ju av just den anledningen man inte befordrar en truckförare till hjärnkirurg. Man måste KUNNA det som krävs för ett jobb, annars har man inte där att göra. Om KRIS samtidigt anställer fyra personer med lämplig kompetens som håller koll och följer hans varje steg så kanske det funkar. Lycka till KRIS!

  SvaraRadera
 7. Äh nu jobbar han ju för en klubb med stolthet. Jag ser det som ett sundhetstecken att han valde att pissa på ifk.

  SvaraRadera
 8. 11,04: vad är det för fel på dig, han har förstört så mycket för vår klubb. Janne.p kan jag förlåta efter allt han gjort däremot

  SvaraRadera
 9. Att ni är så naiva att nu tror att MP gjorde sina saker utan Halses & co:s vetskap? Det har ju till och med bekräftats från personer inom IFKs ledning. Personer som fortfarande är kvar där...

  Skitsamma. I goeborg bryr man sig inte. Man håller varandra om ryggen och skickar fram en syndabock. Alltid. Se bara på hur Allbäck-affären tystats ner efter att några småchefer har fått gå. Så funkar det och så lättlurade är ni blowita.

  SvaraRadera
 10. Blåvitt ville ha en syndabock så de valde Plånbok och MP. vad jag ahr hört så var MP populär och den bäste sportchef som vi någonsin haft

  SvaraRadera
 11. jo ni har rätt Halse är ju ingen favvis heller. Jaja vi får försöka glömma:)

  SvaraRadera
 12. Weelington
  Visst gjorde MP en del fel och klart man kan vara förbannad på det som hände. Inget snack om saken!

  Men inte fan kan du vara så jävla blåögd och enfaldig att du verkligen tror att MP och JP var helt ensamma om besluten.

  Är ju i princip en bekräftad sanning att flera hade vetskap om vad som hände.

  SvaraRadera
 13. Bekraftad sanning eller ej, faktum är att de bada domdes for troloshet mot huvudman, vilket tyder pa nagot helt annat an att hela styrelsen kande till allt...

  SvaraRadera
 14. anonym 15:37/ Du kan ryktas om allt vad du vill, en sak kvarstår: Jan Nilsson och Mats Persson dömdes till fängelse för sina brott i Blåvitt. Ingen annan. Det är fakta, inte rykten på stan.

  Gais anställer fängelsekunder.
  What's new?

  SvaraRadera
 15. Hahahaha! Och vilka härskar i Götet?
  Och vilka åker ner i superettan? Änglafjösen mot ÖISarna nästa år. Spännande! Hahahahaha!

  Blå och vit är bara skit

  Svart och grön är toppenskön!

  SvaraRadera
 16. Varför klagar ni?

  Nu kan vi köpa eventuella bra spelare/talanger väldigt billigt och bra.

  Gais kommer återuppliva minimum klausulerna

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.