På gång


fredag 2 september 2011

Vi skall inte drivas av hat!

GÄSTKRÖNIKA. BaraBen.com tar med jämna och ojämna mellanrum in gästkrönikor från er supportrar. Ibland är det ett okänt namn som får säga sitt, ibland en stor blåvit profil. I kväll tar "Glänn" sig an tränarfrågan för Blåvitt, efter "Joakim":s utläggning i morse. Håller du med? Tycker du tvärtom? Mejla in din gästkrönika till oss på kontakt@baraben.com eller lägg in din kommentar nedanför bloggposten!

Vi skall inte drivas av hat! Otroligt kul med först Salomonsson och sedan Sobralense. Skulle bli otroligt förvånad om inte den nya tränaren hade ett finger med i spelet om nya spelare. Skulle den tränare vara Herr Stahre så kan jag inte annat än att hoppa högt av glädje. Känner inte mannen så jag kan inte annat än tala för vad jag sett via olika media. Då gillar jag vad jag ser! Varför, jo så här tänker jag:

Jag tycker att Stahre utstrålar passion och delaktighet, engagemang och är otroligt verbal, verkar ha humor och humör och är en vinnare. Dessutom en glädjespridare av stora, erkända mått! Allt det som jag tycker att JO saknar, fan, jag försöker minnas att jag sett honom le men kan inte komma på när det skett.

Ett stort plus för folket på KG som tagit detta beslut med Mild i spetsen. Det är så otroligt starkt att våga detta. Man ser till människan, man ser till resultaten och man ser till IFK:s bästa. Vips hamnar Blåvitt på allas löpsedlar, vi är helt plötsligt det spännande laget, laget på allas läppar. Hatten av från mig, en stor mediaseger, hela fokuset är flyttat till IFK:s planhalva.

Herregud, inser ni alla vad detta kan betyda, Stahre på KG (nybyggd dessutom) Hysen och Sella, kan ni fatta "tjötet" med Stahre. Fy satan, luften kommer att darra av floskler, humor och glädje. Jag skulle nog säga, fy satan, vi är på rätt spår. Jag kan svagt skymta nummer nitton och efter det nummer tjugo och en andra stjärna på den vackraste av alla tröjor! Kan vi göra det med en gammal gnagare vid rodret så skulle det vara den yttersta revanschen gentemot Gnaget.

Vet ni, ett av mina största idrottsögonblick var, hör och häpna, i Frölundaborg. Nåja, ett av de stora, jag har nämligen sett Blåvitt sedan tioårsåldern, det vill säga slutet på sjuttiotalet, jag har sett dem alla, Uefa-matcherna, Champions League och så vidare. Dock finns en jädra hockey-match på näthinnan, jag som inte ens gillar hockey. Tänk er, SM-finalen, avgörande finalen mellan Frölunda och Luleå för ett antal år sedan. Frölunda förlorade, trist i och för sig, men det som skedde då domaren blåste av och Luleå firade som galningar. Då stannade stora delar av publiken kvar några sekunder och skrek "Grattis till guldet (klapp,klapp,klapp)" osv. Mer Göteborgskt, mer sportsligt, mer ärofyllt än så blir det inte, det var STORT!

Låt oss göra det vi, som Göteborgare gör bäst, låt oss ta emot Stahre med öppna armar, göra honom till vår alldeles egna "heders-råtta" Omfamna honom med kärlek därför vi bedömer människor efter deras prestationer och inte efter hat! Låt de andra drivas av hatet, det är så otroligt destruktivt och ger ingen energi. Det behövs glädje, energi och engagemang och det kan vi supportrar skänka från speciellt läktaren. Ni, mitt älskade Blåvitt, ni har hela mitt stöd om ni plockar in Herr Stahre, ni har alltid min kärlek och jag kommer ge er det från läktaren.

Hälsar en årskortsinnehavare från LS som snart har sitt namn på Kamratstenen!
/ ”Glänn”

68 kommentarer:

 1. En Solnaråtta och Firman boys slickare? Fy faan, detta får helt enkelt inte ske!

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än att hålla med, bra skrivet! Det är för mycket hat inom fotboll!

  SvaraRadera
 3. Du har rätt... Dessutom har vi redan en Stockholmsk tränare i Stefan Rehn som ju setts som rätt populär. I en perfekt värld hade jag sett en annan tränare som tränare för Blåvitt, en som inte nyss vunnit SM-guld, bärgat på vår hemmaplan. Men om det ändå blir just honom de väljer, så har vi, troligtvis, en riktigt bra tränare.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, jävligt bra skrivet!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig fullt ut!!:)

  SvaraRadera
 6. Låter som en evenemangssupporter med keps med snurra och båttuta.
  Glöm mötena med MFF DIF och bajen. Aik och Blåvitt har en väldigt speciell och värdefull rivalitet mellan sig. Idiotiskt att sänka detta till Trelleborg - Sundsvalls nivå där man kan vandra till/från hur some helst.

  SvaraRadera
 7. Visst är det spännande med tanken om han kommer!?
  Men det finns en räv bakom Milds öra och jag tror vi ser Lagerbäck uppe på KG!

  Jag var på den matchen du nämnde i Frölundaborg så jag vet vad du menar.

  SvaraRadera
 8. Fint skrivet, men du är en typisk hockeysupporter. Vi lever i skilda världar.

  För mig spelar det liksom ingen roll hur bra han skulle vara som tränare för oss. Hade han bara varit tränare i skitklubben hade det varit ok. Men nu håller han på den och som ett bevis på detta har han betalat sina 12000 till DSM. Dessutom är han kompis med firman boys - på tal om att drivas av hat.

  SvaraRadera
 9. Ingen jävla Stahre!

  SvaraRadera
 10. En FB-supporter som IFK tränare? Har världen blivit galen?

  SvaraRadera
 11. Jag väntade på den sarkastiska slutknorren och vändningen här. Den kom aldrig. Oengerande och historielöst skrivet. Stahre är fel på många sätt och nyförvärven är medelmåttor. Vårt problem heter tragiskt nog Håkan Mild.

  SvaraRadera
 12. Förra Råttan var ju riktigt sympatisk..

  SvaraRadera
 13. Du är en jävla tönt! Du är ingen äkta blåvitt-supporter. Flytta till Solna, din jävla förrädare!!!

  SvaraRadera
 14. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om Stahre. Hade han varit en mer erkänd tränare så kanske jag hade varit mer ok med hela aik grejen.

  Men saken är att han har faktiskt inga jättestora meriter,. Visst han vann 2009 med aik men det är också allt. Inget å tala om varken innan eller efter. Året efter så log han skitrisigt till, drog till ett annat ställe, fick kicken och har inte tränat sen dess. Låter illa i mina öron.

  /

  SvaraRadera
 15. Oj vad många tonårsfjortisar som kommenterar "råtta hit" och "Solnatattare dit"!!! Det osar oljiga, obildade och svettiga verkstadssnubbar lång väg.
  Ge Stahre en chans! Med sin - likt Oldsberg - klipska tunga, latta humör och kaxighet så tror jag att han kommer lyckas bra i vårt kära IFK!

  SvaraRadera
 16. Låt han komma till Götet och visa vad han kan.

  SvaraRadera
 17. Inga skadedjur på vår nya Kamratgård!

  / Hälsar en annan årskortsinnehavare från LS som OCKSÅ har sitt namn på Kamratstenen (som om det skulle spela någon roll eller vadå?)

  SvaraRadera
 18. Alltså, jag vet inte, personligen känner jag tyvärr förakt mot honom, men vet inte hur mycket det beror på novembermatchen, ajk-variabeln eller att han inte riktigt presterat. Viktigast för mig är en revanschsäsong, med en riktigt bra tabellplacering.

  Är dock relativt förvirrad nu, hmm:ar och håller med i det mesta som skrivs. Men är nog relativt övertygad om att detta eroderar Milds trovärdighet om det inte lyckas på ett sätt som han kanske inte inser själv. Eller går Mild "all-in" medvetet? Ligger sponsorernas utbredda missnöje bakom? På vilka grunder gör han detta?

  Om Flyttfågeln startar säsongen med en tre fyra förluster, då är det nog Mild som får packa ihop sina grejer innan han hinner inreda på KG2.0. Stahre's CV imponerar ju inte riktigt. Risky, men det kan gå hem. Han har ju trots allt lyckats förr.

  Sedan tycker jag att hot och skit fan inte hör hemma här, allt måste inte vara pukkeygulligull, men "se till att han hamnar på Sahlgrenska.."(anon@2/9/11 21:35) är inte ok. Alls. Äkta hit och äkta dit. Trams. Det är ett jobb vi pratar om. Presterar Stahre så gör han ju det i en blåvit tröja. Som sagt, ge han en chans.

  Eller?

  SvaraRadera
 19. Du kan omöjligt varit på plats när råttorna förnedrade oss på Gamla Ullevi. Stahre är inte vilken ex råtta som helst. Med Stahre som ny tränare kommer man bli ständigt påmind om en av de värsta dagarna i livet. NEJ TACK TILL STAHRE! Ser nästa heller att JO får förlängt så illa är.

  SvaraRadera
 20. Jo, satt då nere på m5 två meter från spelargången.
  Du har dock helt klart en poäng...

  SvaraRadera
 21. Ge er nu, det här förslaget är ju barockt! Vad får mig att tro att ni hade suttit det där med era "ja, jo, varför inte?" vilket namn som än presenterats? Vad sägs om ... nej jag kan fan inte komma på nåt dummare än Stahre. Mild kanske kan.

  SvaraRadera
 22. Du tappade mig vid det sista där du skrev att de applåderade motståndarna och sjöng "grattis till guldet". I det finns fan ingen vinnarskalle, ingen vinnarmentalitet och inget jävlar anamma. Den dagen vi står och applåderar motståndarna, vare sig det är AIK eller BK Skottfint, så är allt det vi står för borta. Jag är kluven i Stahre-frågan, men det faktum att han är så jävla AIK man kan bli gör mig mörkrädd.

  SvaraRadera
 23. Aldrig Stahre till vårat Blåvitt. HATA HATA HATA AIK!

  SvaraRadera
 24. Knäpplappen3/9/11 00:42

  Givetvis har du helt rätt, Glänn. Jag vet att om han får JOBBET som tränare för vårat lag kommer han att göra allt som står i hans makt för att det ska gå bra, bättre, bäst.
  Men ni som yrar om råtta och hat är nog bara troll; jag tror faktiskt inte att ni är så korkade egentligen, men visst kan det vara skönt att skriva KUK ibland. Kanske har ni någon form av internet-tourettes?
  I dagsläget verkar det som att det behövs något nytt för att få killarna på tå igen, och då menar jag ju inte någon ny spelare, för den där "Såbra" tror jag inte är en kamrat utan mer en individ. Men jag hoppas att jag har jävligt fel, dum som jag är.

  SvaraRadera
 25. Anonym 22:42/ Ditt patetiska: "Anonym sa...

  Oj vad många tonårsfjortisar som kommenterar "råtta hit" och "Solnatattare dit"!!! Det osar oljiga, obildade och svettiga verkstadssnubbar lång väg. "

  Kan vara det dummaste som någonsin skrivits på internet. Grattis din arbetarfientliga ignoranta flarne. Hoppas du mår bra på Lillhagen för några poäng inom vare sig social kompetens-området eller universitetet lär du aldrig ha plockat på dig. Men hos MUF lär du ha en strålande karriär. Idiiiot.

  SvaraRadera
 26. Svarte Filip3/9/11 01:20

  Jag kan ta en AIK:are som tränare. T o m en ärkegnagare som Stahre. Men vad säger vi när han plockar in Dulee? Bojan? Mutumba? Kenny Pavey?

  Droppen som urholkar stenen.

  SvaraRadera
 27. Hade varit rasande om det vore Norling eller Haglund som var klar for blavitt. Trots stolden av SM guldet pa hemmaplan sa har jag aldrig hyst agg emot Stahre. Har markt att folk ar emot eller for Stahre ganska starkt. Detta borde ju tyda pa att vart alskade blavitt ar pa vag emot nagot stort, nar sjalvaste Hakan ''konservativ'' Mild rekryterar Mikael Stahre som har haft en sadan betydande roll for det vidriga AIK. Det absolut samsta for IFK i nulaget vore att plocka in en Mats Gren eller en Torbjorn Nilsson. Vi behover fa slut pa inaveln och fa in en frisk flakt i foreningen. Arligt talat, det ar just detta som sa manga av er (inklusive jag) har gnallt over hela sasongen. Jag tror att manga tranare i allsvenskan slickar sig om munnen nar de tanker pa att fa foradla spelare som Robin Soder, Par Ericsson och Tobias Sana. Satsningen kanns gedigen och jag kommer att ha talamod med besluten (naja) men for guds skull, sluta med de primitiva hatyttringarna emot Stahre innan vi ens ser vad han kan gor med vart lag. Alla vet vi val at han kor 442...

  SvaraRadera
 28. BTW, skriver fran en kass amerikansk dator och har sankt ett gang Brooklyn Pennant Ale

  SvaraRadera
 29. Tror och hoppas att Stahre är professionell nog att leda vårt älskade blåvitt. Vem vill ta ett jobb och hoppas det skall gå åt helvete? Ge Stahre en chans för fan, kommer bli bättre än JO i alla fall.

  SvaraRadera
 30. "Det är för mycket hat inom fotboll"??

  Det är väl för fan precis folk som Mikael Stahre som står för detta hat? Fy fan om någon som han ska till mitt Blåvitt! Folk verkar ju inte förstå riktigt på vilken nivå Stahre är på... Det är inte Nicklas Karlsson vi snackar om här. Det är precis samma som att värva Mutumba eller Bojan. Samma jävla idioti, samma jävla AIK. Och det ska vi ha in i vår förening?

  Det handlar inte om något jädra ställningstagande från min sida, om han blir tränare kommer mitt intresse för Blåvitt helt enkelt minska. Det är inte svårare än så. Jag har fortfarande kvar mitt årskort, men kommer troligen gå på mycket färre matcher. Jag är fortfarande medlem i både Änglarna och IFK Göteborg, men intresset sjunker till botten.

  Vad finns det för anledning att bry sig om en förening längre, om föreningen säljer ut allt den står för och tror på? Och för vad då, en tränare som har mer fiasko än framgång på sitt CV? För i så fall kan jag "heja" på en annan förening istället, och det kan alla ni andra också.

  Jaja, vinst verkar vara allt som räknas nu förtiden... Och sen vågar ni kalla folk som bryr sig om vad föreningen står för, för plast-supportrar?? Det är väl snarare de som enbart bryr sig om att vinna som är plast? För ni kan för helvete hålla på vilka färger som helst, jag lovar att ni når bättre framgång i Europa om ni håller på Barcelona eller Man United. Det är många andra unga svenskar som redan funnit den vägen. Kallar ni dom plast? Titta i spegeln.

  Jag blir trött och besviken, och hoppas jag vaknar imorgon till att Blåvitt dementerat hela grejen. Suck....

  SvaraRadera
 31. Detta är bara ett rykte. Mild får onödigt mycket skit nu. Har alla glömt vilket hjärta han hade som spelare? Detta har han garanterat nu också! Han är alldeles för stolt och blåvit för att värva "Den vars namn jag tröttnat på för längesedan"

  SvaraRadera
 32. fan bland det dummaste ja last!

  SvaraRadera
 33. Det finns 1000 andra tränare med STÖRRE/FLER meriter än 08:an Stahre.

  Vad fan kan han? Vad har han bevisat?

  Ni som vill ha hit honom är säkert JO-hatare som bara vill ha någon annan och ni ser inte meritlistan.

  AVGÅ!

  SvaraRadera
 34. @NPLG - Wöööööörd!

  SvaraRadera
 35. Hur kan ni stödja stahre som har betalat in 1200:- kr till " den svarta massan" i år.. 12 tusen till en organisation som finasierar aik´s spelarköp....

  AVGÅ håkan mild

  SvaraRadera
 36. 12000 :- ska de vara

  SvaraRadera
 37. http://www.svartamassan.se/mikael-stahre-medlem-i-dsm

  SvaraRadera
 38. glenn måste vara en idiot. hoppas att han stod och hyllade aik efter dom tog guldet. fan vilken idiot

  SvaraRadera
 39. Mycket bra skrivet, håller med till 100%. Om det nu är så att han är klar som tränare för vårat älskade Blåvitt, så måste vi ju åtminstone ge honom en chans.
  Allt skitsnack om att han är "råtta, solnatattare, den som snodde guldet 2009" är ju bara tröttsamt. Han liksom alla spelare är anställda av IFK och skall och kommer att göra sitt bästa för att vi inom 3-4 år har 2 stjärnor på vår vackra tröja.

  SvaraRadera
 40. Helt rätt med en färgstark karaktär som Stahre i Blåvitt! Han må ha varit Saik:are men so what? GAIS har en tränare med AIK-tatuering som har tagit dem till toppen. Vill ni ha ytterligare en i raden av myspys-tränare a la Reine Almqvist, Bosse JOhansson, Jonas Olsson - eller ska vi våga satsa på en karaktär som kommer med nytänkt och lite attityd? Attityden och mentaliteten var skillnaden mellan Blåvitt och Saik i guldmatchen 09. Hoppas Stahre kan föra med sig lite av det till dagens Blåvitt. Välkommen hit, Stahre!

  SvaraRadera
 41. 3/9/11 01:08 @ Leroy

  "Kan vara det dummaste som någonsin skrivits på internet. Grattis din arbetarfientliga ignoranta flarne. Hoppas du mår bra på Lillhagen för några poäng inom vare sig social kompetens-området eller universitetet lär du aldrig ha plockat på dig. Men hos MUF lär du ha en strålande karriär. Idiiiot."

  Din kommentar här säger väl allt om vem som skrivit det dummaste någonsin på internet. Du ligger garanterat etta på den listan, men det måste väl kännas skönt att vara bäst på något??? Skaffa dig ett liv eller åtminstone egna synpunkter angående tränarfrågan innan du börjar kritisera andras kommentarer med ordbajseri.
  Stahre kan bli bra för oss, om det nu ligger någon sanning i att han är klar. Vi får väl vänta och se. Vore jäkligt kul om det visare sig bli någon annan tränare efter allt detta hat och skitsnack mot Stahre.

  SvaraRadera
 42. Det jag framförallt vänder mig emot med Stahre är att jag inte tycker att den mobbarattityd han ger uttryck för (han har till och med gått ut i media med att han var en mobbare som ung) är något som ska förknippas med IFK Göteborg.

  På plussidan är nog Stahre en av få tränare som kommer våga stå upp när det stormar i media och från fans, vilket behövs. Däremot kommer det bli en sjuhelvetes storm om han förlorar fyra raka som JO+Rehn gjorde. Betänk att JO+Rehn är gamla blåvita hjältar som spelare från 90-talets guldår och dessutom tagit både SM-Guld och cupguld som tränare. När de får så mycket skit som de fått så kommer trycker på Stahre bli omänskligt stort.

  Dessutom med tanke på hur AIK-fokuserad media tyvärr är (läs: Aftonbladet) så kommer vi få rubriker automatiskt.

  Men visst, ett modigt val är det och få andra rimliga alternativ verkar finnas.

  SvaraRadera
 43. Glömde det viktigaste, visst ska vi INTE drivas av hat! Vi ska besegra AIK, vi ska vara bättre än dem både på och utanför plan men hat är för neandertalare.

  SvaraRadera
 44. JAG MÅR ILLA!!!

  SvaraRadera
 45. http://www.facebook.com/pages/Vi-som-INTE-vill-se-Stahre-i-Bl%C3%A5vitt/252684008099436#!/pages/Vi-som-INTE-vill-se-Stahre-i-Bl%C3%A5vitt/252684008099436

  SvaraRadera
 46. @3/9/11 02:17

  +1

  SvaraRadera
 47. Till alla goegöbbar (plast-supportrar) som bara älskar och aldrig känner förakt/avsky mot någon/något, säger jag bara -Väx upp och kom in i matchen.

  Världen är inte en plats där alla skall hålla händer och vara bästa vänner. Rivalitet och antagonism måste existera. Speciellt inom sport.
  Fråga spelarna om vilka matcher dom gillar att spela och varför.


  VI ÄR BLÅVITT

  SvaraRadera
 48. Väl skrivet kommer bli riktigt intressant! Han har inte lite press på sig!

  SvaraRadera
 49. Jag undrar bara stillsamt hur de som buat ut JJ kommer att förhålla sig till att en fullblodsgnagare ska vinka till klacken efter segrarna 2012.

  Jag kommer spy den dagen jag ser den vidriga Stahre i våra färger och jag kommer också för första gången under mina 37 blåvita år att bua ut en tränare vid utebliven seger.

  Håkan Mild kan faktiskt ta och dra om detta skitrykte är sant, han må vara en hjälte, men det ger inte honom immunitet mot kritik. Han får fixa Kim Källstöm + en målvakt i landslagsklass för att väga upp en match med Stahre som tränare.

  Så snälla Håkan, dementera dessa sjuka uppgifter om Stahre, skämtet är definitivt inte skoj längre!

  SvaraRadera
 50. Att stare är medlem i dsm, är tillräckligt för att han inte skall få jobbet. Vi kan inte avlöna en tränare som i sin tur skänker pengarna till aik. Det är sinnessjukt om han får jobbet. Det får alldrig ske. Jag vill inte se en råtta i vårat vackra lag, det bara är så. En hård prinsip helt enkelt.

  SvaraRadera
 51. Pricken över i:et. Om man vill beskriva blowit, goa goeborg och det som är det jävligaste med Göteborg. Då kan man läsa den här posten. Sådana är ni, i alla andras ögon. Goa, älska, klappa motståndaren, klipp i kalsongen, historielösa.

  Tack!

  SvaraRadera
 52. Tur att vi är olika, jag kommer aldrig acceptera en råtta vid rodret!! Åtminstone inte en råtta som kan gå runt och flina och ta exempel hur vi lyckades då och så vidare - han våldtog oss och jag glömmer inte !!

  SvaraRadera
 53. Snälla baraben, spärra hela wisemen med underhuggares ip-adresser här på bloggen. Deras åsikter vill ingen höra.

  Ge oss Stahre!

  SvaraRadera
 54. Håkan Mild är känd för att skriva kontrakt på 3 eller helst 4 år. I fallet Stahre borde det vara tjänstefel att skriva ett så långt kontrakt innan vi vet vad vi får.

  Det som oroar mig mest är att Stahre misslyckades kapitalt med AIK de första matcherna våren 2010 innan han drog till Grekland. Var Obolo så viktig? Alla vet hur det gått för oss sedan Wernbloom försvann. Vi behöver en tränare som kan vinna guld oavsett om nyckelspelaren är med eller inte.

  SvaraRadera
 55. Inse att det är 2011 nu, alla i Allsvenskan är proffs, även domarna. Allt är business, det var längesen tränarna har nån klubbkänsla o varför ska dom ha det? Har Wanderson eller någon av alla importer som finns något klubbhjärta eller! Stahre kommer till Blåvitt för att göra ett bra jobb o skit i om han lär sig Snart skiner Poseidon, bara han når bra resultat o ser till att vi spelar en effektiv rolig fotboll.

  SvaraRadera
 56. Jag kanske har varit naiv. Men om ni följt (vill inte skriva hans pippi namn) honom så förstår jag inte vad ni som välkomnar honom ser han som "bra" tränare.
  Han är ju en väldigt dålig tränare om ni kollar honom. Naiv va jag, trodde blåvitt supportrar visste bättre. Nu vet jag..tyvärr.

  SvaraRadera
 57. Att prata om förrädare hit och dit, tala om hat som nåt nödvändigt, allt sånt är lika fräscht som att säga att män ska ha högre lön än kvinnor för att de har snopp, eller att färgade ska sitta längst bak i bussen.

  Det är 2011 nu, och vare sig neandertalarna är svartgula eller blåvita så är dom historiskt passé. Det är fullkomligt möjligt att älska sin klubb och ha en stenhård rivalitet gentemot ajk, mff etc. utan att tala om hat.

  Kom in i matchen. Ta lite högskolepoäng. Läs en tidning. Ta en öl med en sthlmare (eller gbgare, vice versa). Vad som helst, bara horisonten vidgas något...

  SvaraRadera
 58. Tomas 19:29. Nästan hela vårat lag saknar klubbkänsla. Men det är ingen som gnäller på det. Ingen som gnällde på NC heller, trots förflutet i aik. Men med Stahre är det annorlunda för han HAR klubbkänsla-för vår arvfiende.

  Som du säkert vet vid det här laget har han betalat 12 000 kronor för medlemsskap i "Den svarta massan" och han har haft kontakter med "firman boys"

  Aversionen mot honom handlar om stolthet och klubbkänsla, något som många fanatiska supportrar tycker är tjusningen med fotboll.

  Ingen Stahre i Kamraterna!

  SvaraRadera
 59. Hat, högskolepoäng, råttor, 12000 kr,tonårsfjortisar, skadedjur,hot?, flane.., ge chans, färgstark?, våga stå upp, kalsong, förrädare, verkstadssnubbar, proffisionell,skriver från thailand,ö,o,http://www.facebook.com/#!/pages/Vi-som-INTE-vill-se-Stahre-i-Bl%C3%A5vitt/252684008099436 , firman slickare.
  Fan va Expressen kan uppröra fansen i blåvitt. dom skrattar nu och puffar på en cigarr.. Förstår ni inte att detta är FEJK!.. haha

  SvaraRadera
 60. Hear Hear!

  SvaraRadera
 61. Eftersom Mild inte dementerat det, är det inte fejk.

  Vi kommer ha en aktiv råtta som leder vårt lag kommande säsonger.

  SvaraRadera
 62. skulle inte tro att detta är sant.. mild skulle aldrig ens fråga stahre och stahre skulle aldrig ens ta i blåvitt med tång så alla ni som skriver hit eller dit ta en öl och gå lägg er.......

  SvaraRadera
 63. Håller med helt. Jag kan inte nog understryka hur trött jag är på alla töntiga hatramsor.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.