2011/09/19

"Det var inte meningen..."


AUGUSTSSON. Helsingborgs Baffo & Thern Jr tittar på en helt vanlig match med IF Elfsborg...
"Elfsborgs mittback Andreas Augustsson sätter en armbåge i ansiktet på Häckens Björn Anklev, drar på sig ett gult kort och är därmed avstängd i matchen mot just HIF på onsdag.
– Det händer ju varje match, utbrister Baffo.
– Sådär får man inte göra av respekt för motståndaren, säger Thern.
Vad tycker du om det?
– Vi slipper några armbågar i skallen på onsdag.
Det piper till i Therns mobil.
Ett sms från en lagkamrat:
”Skönt! Ville gärna ha mina tänder kvar.”

Saxat från AB.

27 kommentarer:

 1. Stäng av psykfallet!

  SvaraRadera
 2. Vi framstår som jävla mesar. Augustsson spelar fotboll hårt och fult, precis som det ska vara. Hur kul vore det om alla var små jävla tekniker som lägger sig vid minsta beröring. Det måste få finnas råbusar också.

  SvaraRadera
 3. @ 17:42:

  Ingen har nämnt något om filmningar eller tufft spel. Att däremot lappa till någon på käften känns en aning i överkant, eller?

  SvaraRadera
 4. en sån jävla HORUNGE!!

  SvaraRadera
 5. Anonym 19/9/11 17:42
  Jag hoppas du spelar fotboll och snart får dina tänder utslagna av en armbåge, så får vi se om du ändrar uppfattning. Idiot.

  SvaraRadera
 6. Hårt spel och tuffa tag med lite rackarspel är en sak; armbågar i ansiktet varannan match en annan. Sånt beteende är ju bara idiotiskt. Stäng av i efterhand. För fan.

  SvaraRadera
 7. Hårt spel och tuffa tag med lite rackarspel är en sak; armbågar i ansiktet varannan match en annan. Sånt beteende är ju bara idiotiskt. Stäng av i efterhand. För fan.

  SvaraRadera
 8. Jag är anonym 17:42

  Jag spelar fotboll och har fått en del smällar och delat ut ett par. Inte medvetet försökt skada ngn men man kan väl sätta upp armbågar rycka m.m i närkampssituationer. Jag blir inte förbannad och börjar lipa om jag får en armbåge i ansiktet, däremot så kan det ju göra ont. Men jag tycker att det har med spelet att göra så länge det inte är 100% medvetet, tycker fotboll är på väg mot innebandy tyvärr.

  SvaraRadera
 9. Inte så bra för IFEs varumärke när han håller på sådär. Nu håller ju övriga Sverige på HIF i racet.

  Inte så bra för diciplinnämndens varumärke att fria honom hela tiden heller. Men dom har å andra sidan inget att förlora på ruttet varumärke.

  SvaraRadera
 10. Jag är anonym 17:42:

  Armbågar bör bestraffas med pungspark, kastering och livsstids avstängning. Det har INGET med "tufft spel" eller "hårt spel", det har enbart att göra med att vara dum i huvudet och vara helt talanglös inte bara vad gäller fotboll utan allmänt i livet. Känner man att det är ok med armbågar så har man inget på en fotbollsplan att göra utan bör ägna sig åt MMA eller något åt det hållet.

  SvaraRadera
 11. Det är väl dags för någon att ge igen med samma mynt? Någon fotbollshjälte får väl ta ett medvetet rött kort och verkligen köra över den jävla pajasen.

  SvaraRadera
 12. Manne!

  Instämmer.

  /Franz

  SvaraRadera
 13. Philbaoge!

  Om det finns någon logik och rättvisa borde det var fritt fram för armbågar ... :( tyvärr.

  För inte kan det vara så att spelarna bedöms olika .... inte de fina nämmnder vi har inom SvFF.

  /Franz

  SvaraRadera
 14. När du spelar fotboll så är det du själv och enbart du själv som ansvarar för dina egna äckliga utväxter så som armar och ben. Slänger du upp en armbåge i ansiktet på någon så är det fan inte okej. Lär dig att kontrollera dina armar eller amputera bort skiten.

  SvaraRadera
 15. Jag är anonym 17:42.

  SvaraRadera
 16. Fan vad skönt det skulle vara att se någon ta en 3-matchers avstängning och fullständigt mangla sönder svinet. Augustsson är en av ytterst, ytterst få fotbollsspelare jag inte skulle tycka synd om om han fick fotbollskarriären förstörd av en skada. Fanskapet hör inte hemma på en fotbollsplan, det är ett som är säkert.

  SvaraRadera
 17. @ 18:38.

  Älskar att du säger att fysiskt spel ska vara välkommet, men att vi nu är på väg mot innebandy när det försvinner.. Har du någonsin ens sett en innebandymatch som faktiskt involverar fan så mycket mer fysiskt spel än man tror?

  SvaraRadera
 18. Jag gissar att Augustsson klarar sig undan med ett gult kort, varför? Jo, för att domaren den här gången redan har beivrat armbågen och den där disciplinnämnden tar inte ställning till sekvenser som domaren redan har "avgjort". Eller har jag fel?

  SvaraRadera
 19. Ha ha ha, vilka kärringar ni är...

  SvaraRadera
 20. Ja man bör kanske ge igen på Augustsson....men känns inte det lite väl hockey? Eller AJK? För fan spela fotboll och vårda Blåvitts varumärke med stenhårt men schysst spel!

  SvaraRadera
 21. Finns det något gnälligare gäng supportrar än Blåvitt i Sverige? Kanske dags att sluta gråta nu, en månad senare.

  SvaraRadera
 22. @20:16
  "Gnället" verkar onekligen ha spridit sig till spelarna också.

  Det verkar som att drängslagsmål bara går hem i borås?

  PS: SM-guldet går till HIF.

  SvaraRadera
 23. Växelsång mellan LS och klacken nästa gång bönderna är på besök

  "Andreas Augustsson - Fotbollsmördare"

  SvaraRadera
 24. Lägg inte löjlig energi på Augustsson.
  Det finns saker som känns mycket värre.
  STAHRE kan dra åt HELVETE!

  SvaraRadera
 25. anonym 23,35 Den var la go....

  Augustsson har verkligen spelat i överkant hårt mot flera spelare i olika lag.
  Vad har Sthare gjort mer det sista halvåret annat än att vara arbetslös?

  Varför hat?
  För att han eventuellt kan bli tränare i IFK ?
  Snacka om löjlig energi....

  SvaraRadera
 26. peter grahn2011-09-21 12:34

  varför e man anonym och öppnar käften med en massa dumma åsikter ,hade blåvitt gnällt så hade dom nog fått lite mer med sig

  SvaraRadera
 27. Släpp sargen, sillmörtar.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.