2011/09/23

Mikael Stahre om att träna Blåvitt: "Jag tror inte de skulle ta en tjock stockholmare..."

Extramaterial:%20Ekwall%20vs%20Lundh%20med%20Micke%20Stahre
Lär känna vår framtida tränare. (Speciellt kul 18 minuter in...)

40 kommentarer:

  1. http://www.svartamassan.se/mikael-stahre-medlem-i-dsm

    SvaraRadera
  2. Det är alltid roligt med nya medlemmar. Men alla medlemmar är inte vanliga medlemmar. Det är lite extra roligt när AIK-profiler vill vara med och stödja Svarta Massan , och det betyder naturligtvis mycket för oss att en AIK:are och guldhjälte som Mikael Stahre väljer att gå med i Svarta Massan.

    SvaraRadera
  3. hehe detta känns bättre och bättre! Välkommen!

    SvaraRadera
  4. @ 16:57

    Han sa på presskonferensen att han ska begära att få lämna DSM, då det inte är lägligt att vara medlem där just nu.

    SvaraRadera
  5. haha, han lär ändå lite sugen på att ta över redan då :)

    SvaraRadera
  6. Baraben (Peeman):

    Jag hoppas ni fattar att det inte är till hjälp för vår klubb att ni piskar upp en hatstämning mot Stahre. Jag förstår att den som lägger upp sånt här tycker att dennes åsikter och hat är viktigare än föreningens bästa. Det finns dock många som inte tycker det, vars kärlek till Blåvitt är starkare än hatet till en f.d AIK-tränare. Jag hoppas att ni också ska kunna se det och därmed börja bidra till att hjälpa föreningen och inte stjälpa den genom att elda på hatet mot Stahre.

    SvaraRadera
  7. Mild ta med dig Stahre och avgå.
    Du har sålt allt vad vi hade i historia och nu sålde du precis ut allt som heter klubbkänsla och hjärta stolthet och själ.
    AVGÅ!

    SvaraRadera
  8. Baraben (Peeman):

    Men tig du bestämmer inte vad vi ska tycka här.
    En inbiten ängel tar inte in en råtta

    SvaraRadera
  9. Välkommen Stahre!

    Hatar AIK nu och för alltid..

    SvaraRadera
  10. Nu får alla sura jävla skitungar ta och skärpa sig! Ingen själ är såld, spelare och tränare kommer och går, dom är inte klubben. Det är VI som är blåvitt, vi som älskar IFK, klubbmärket, 18 smguld (som ska vara 19 efter nästa säsong), 2 europaguld, kamratgården mm. Vem som leder oss till framtida framgångar är oviktigt.

    SvaraRadera
  11. Anonym 17.50: Word!

    SvaraRadera
  12. Om Stahre kan tänka sig att träna blåvitt så skall väl vi kunna tänka oss att ha honom som tränare?

    SvaraRadera
  13. Man pissar på klubbmärket och alla hängivna supportrar! Men Stahre kommer snart att få flyga sin kos,det ska vi riktiga änglar se till!!!

    SvaraRadera
  14. 23/9/11 18:15
    Du vet inget om klubbkänsla eller ett blåvitt hjärta du tror du ska ta guld med en råtta som sponsrar AIK.

    Du däremot kan ta din tunga och köra upp i råttröven jag gör det inte.

    SvaraRadera
  15. Man kan ju vända på det och tänka på hur fruktansvärt det måste vara för alla gnagare att deras gamle tränare går till blåvitt. När vi sedan åker till råsunda och snor tre poäng, sjunger 'en råtta svart, en råtta gul' etc på läktarn, och tar sm-guld med stahre kommer det ju kännas som tidernas förolämpning för AIK. Man får nästan stånd när man tänker på den skadeglädjen.

    SvaraRadera
  16. Är du säker på att Blåvitt tar 3 poäng av AIK med Stahre som aldrig skulle tänka sig träna, Blåvitt, Hammarby, Djurgården.

    En del glömmer fort och vad har en råtta här att göra både han och Mild kan dra.

    SvaraRadera
  17. Hedersgästen2011-09-23 19:00

    Och ni era jävla muppar som säger att Mild ska dra verkar också glömma rätt snabbt!

    Stahre är hjärtligt välkommen, och jag är övertygad om att han kommer se till så att Blåvitt som lag kommer fungera alldeles utmärkt.

    Vi mot dem!

    SvaraRadera
  18. En tjock stockholmare vore OK men definitivt inte en fet och vidrig Solnaråtta!!!

    SvaraRadera
  19. Kommer aldrig acceptera Råttan oavsett vad du tycker Peeman, Jag önskar Mild all lycka i Trollhättan framöver!

    SvaraRadera
  20. Lycka till Stahre. Ni fjantar som kallar er riktiga fans och redan spyr er galla över Stahre kan dra åt helvete.

    SvaraRadera
  21. PRESTERA PRESTERA
    Citat, sparven

    SvaraRadera
  22. Är det några fler än jag (som välkomnar Stahre och faktiskt tycker det skall bli spännande) som tror, eller nästan är helt säker på att majoriteten av Stahre-hatarna är mindre begåvade, tribal-tatuerade, anabolaknaprande bråkandes jävla supplerar som man ofta skäms över att ha på samma sida läktaren.

    Har läst en del inlägg från dem nu och i 99% av fallen så kan man konstatera att det är ju inga raketforskare vi snackar om här.

    "Jag vill inte ha en råtta som tränare... Buhuhu!" "Jag skall klippa mitt årskort... Buhuhu!" "Klubbhjärta... Buhuhu!"

    Nu har vi för i helvete fått en jävligt spännande tränare som tydligen hela föreningsledningen (de som faktisk kan något mer än att tatuera sig, dricka bärs och rensa fisk) tror på.
    Skall vi då stjälpa föreningen genom att hata och kräva allas avgång?!

    Kan inte Torbjörn Nilsson ta över (han e ju typ Gud o så) så kan alla sitta i en ring och sjunga upp till kamp och kolla på fotbollens sista proletärer i all evighet!?

    Nej skärp er nu alla Stahre hatare. Nu är han en ängel och även om han har lite råtta i sig så spelar fan det ingen roll så länge han visar resultat. Vilket förövrigt skall gälla alla tränare i IFK Göteborg!

    Stahre jag älskar dig redan!!!

    SvaraRadera
  23. Ängel mitt i Solna2011-09-23 23:19

    Anonym 18.51: Han säger inte en enda gång att han aldrig kan tänka sig att träna blåvitt, bara att han inte tror att blåvitt vill ha honom. Det är en jävla skillnad det. Det verkar av klippet snarare som att han redan då inte ville klippa den möjligheten som nu blivit verklighet.

    Anonyma internethatare kommer även i fortsättningen att vara utan talan. Skrik så mycket galla ni vill här, hoppas att det dövar lite av er smärta för era miserabla liv.

    Älska Blåvitt, våga bryta med hata-attityden, och tro på att vi kommer få en aktiv, för andra människor respektfull och smart tränare, matchcoach och motivator.

    SvaraRadera
  24. 21.31 & 23.19: 100% medhåll! Stahre kommer att bli kanon, en grymt duktig tränare som kommer att passa som hand i handske i Blåvitt!

    SvaraRadera
  25. Alla förstår ju att det bara är 14 åriga puckey-kids som vill ha Stahre som Blåvit tränare.
    Självlösa kids som även håller på Manchester UTD och Barcelona för att dom är "pop lag" som vinner.

    Andra kategorin är evenemangssupportrar/folk som inte klarar serielunken, och som tycker det är kul att gnabbas på jobbet med sina kollegor på kontoret efter en svettig match via PPV kvällen innan om dom kom ihåg att det var match.

    Folket bland dessa kategorier saknar även egen tävlingskarriär i någon lagidrott och är tämligen obegåvade med boll.
    Vinner Blåvitt så är det jättekul, men blir det förlust så är det max en axelryckning och man tänker på vad som skall göras på jobbet dagen efter eller vad som skall handlas till middag.

    Synd att vi inte har fler supportrar med riktig själ och kärlek till blåvitt, och som uppskattar rivalitet (en vi mot dom känsla).. nä istället skall allt vara korrekt och tillrättalagt. alla skall göra likadant annars, dra.

    Bevara ståplats? Nä jag kanske gillar att sitta ned och kissa?. Stå i klacken utan att sjunga? Bli uppmanad att dra åt helvete?

    SvaraRadera
  26. Anon 23:58: Suck!

    SvaraRadera
  27. 23:58

    Du verkar vara en inbiten och trevlig supporter och tydligen en talang med bollen!

    SvaraRadera
  28. Välkommen Stahre och lyssna inte på alla puckoheads på olika forum. Jag kan ärligt säga att du inte var mitt första val och lite gnydde mitt supporter hjärta. Men IFK är oss supportrar. Tränare likt fotbollsspelare väljer ju alltid den utmaning som känns bäst och roligast, det är ju därför vissa blir utlandsproffs i klubbar de inte hört talas om ibland, t ex Djurgården, och då väljer de ändå bort blåvitt, fatta vilket icke hjärta de har, IRONI! Att IFK lockade dig och att du sökte jobbet, det är jävligt modigt gjort och det får mig att tro att IFKs lednings val är mer än helrätt.. Välkommen..
    Tobias Hysén är ju tydligen också övertygad om detta.

    SvaraRadera
  29. Stahre är helt rätt man. Alldeles för länge har vi gått runt i samma spår utan att prestera. Kan han vara professionell och brinna för blåvitt på samma sätt som han gjorde för aik blir han en tillgång vi verkligen saknat. Jag håller på blåvitt för jag älskar laget och jag avskyr att vi saknar jävlar anamma. Det var skillnaden mellan aik och blåvitt 2009. Välkommen Stahre. Jag tror och hoppas du är den som gör skillnaden mellan guldet och en medioker sjätteplats.

    SvaraRadera
  30. anonym 23.58. Lär dig svenska innan du skriver. Antagligen du som är 14 år och gillar hockey. Pop lag. Särskrivning slutade man med i lågstadiet. DUMGÖRAN.

    SvaraRadera
  31. ni ær kørda. tack

    SvaraRadera
  32. Alltså, allvarligt talat. Ni som sitter och hatar detta, vad är viktigast för er egentligen? För mig, född och uppvuxen ängel, är det viktigaste att vi vinner. Om vi vinner med Torbjörn, Jonas, Stefan, Roger, Bamse, Joakim von Anka, Fantomen, Stefan Lundin, Bröderna Dalton eller Mikael Stahre är helt oviktigt. Jag skiter i vem som tränar blåvitt. Min svåger håller på AIK, ska jag då säga upp kontakten med min syster för att hon är involverad med AIK:are?
    Skärp er för fan!

    SvaraRadera
  33. @Micke: tycker absolut att du skall saga uppkontakten med din svager!

    SvaraRadera
  34. Du måste be din syster att omedelbart ta ut skilsmässa! Omedelbart, ingen tid att förlora!

    SvaraRadera
  35. skilj dig förhelvete !

    SvaraRadera
  36. Kamrater! Förra året var vi ett mittenlag. I år blir vi kanske ett mittenlag igen. Det klär inte en klubb som vår. Vi skall hålla till i toppen. Nu har vi fått en tränare som tydligen har kapacitet att ta oss tillbaka dit. Mycket bra! Frågor på det?

    SvaraRadera
  37. 2012 kommer bli fruktansvärt intressant. Självklart är man lite skeptisk till Stahre, men vafan. Så länge han gör IFK Göteborg till ett topplag så skiter jag i ifall han skulle vara från månen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.