2011/09/02

Nej till Stahre!

GÄSTKRÖNIKA. BaraBen.com tar med jämna och ojämna mellanrum in gästkrönikor från er supportrar. Ibland är det ett okänt namn som får säga sitt, ibland en stor blåvit profil. I dag tar Joakim sig an tränarfrågan för Blåvitt. Håller du med? Tycker du tvärtom? Mejla in din gästkrönika till oss på kontakt@baraben.com eller lägg in din kommentar nedanför bloggposten!

Nej till Stahre! 

Kära supportrar till Sveriges finaste fotbollsklubb, IFK Göteborg. Agera nu - visa att du som supporter inte accepterar den eventuella värvningen av Solna-tränaren Stahre. Vi, Sveriges finaste klubb vill bygga vår värdegrund på en stark klubbkänsla, sunda värderingar och förebilder.

Det kan aldrig vara ok att sammanblanda vår förening med en förening som ajk. Den aktuella tränaren har tidigare tidigare gjort allt för att tydligt förknippas med denna klubb, som alltid varit vår största antagonist. För att vara tydlig mot ledningen av IFK Göteborg, visa att vi inte accepterar detta. Personer som företräder ajk skall veta att de aldrig, aldrig kommer att få vara en oss!

/Joakim

158 kommentarer:

  1. Vilken maffig krönika... not. Visst, poängen går fram, men lite mer får du nog komma med om du vill få fram något med substans.

    SvaraRadera
  2. Word to that... Inget Årskort ifall Stahre anländer!

    SvaraRadera
  3. Välkommen Stahre, de flesta av oss står bakom dig fullt ut!

    SvaraRadera
  4. Välkommen Stahre!

    SvaraRadera
  5. Jocke pocke päron pung2011-09-02 09:15

    Årskort inköpes då det blir annan tränare än JO.

    SvaraRadera
  6. Bort med Stefan Rehn oxå han är ju Djurgårdare !

    Och Sobralense gillar nog Kalmar lite, det måste vi ta avstånd från !!

    SvaraRadera
  7. Vem det än blir (utom JO) så kommer han få en chans att bevisa nått.

    SvaraRadera
  8. AIK är en av Sveriges största klubbar och Stahre en av de bästa tränarna men tror vi måste bita i det sura gulsvarta gnagaräpplet för att bli bättre 2012 nu har vi vår första brasse och vi behöver verkligen en ny tränare en ny röst kanske blir det en hängiven AIK:are but shit happends?
    Kanske hittar vi snart en blåvit Bangura också men jag håller med om att AIK är överallt.

    SvaraRadera
  9. För helvete inte en jävla råtta i laget. Nej! Nej! Nej!

    SvaraRadera
  10. Jag ska sprida råttgift vart än ajkaren går.

    SvaraRadera
  11. Larv det här... en tränare/spelare måste ju kunna ha tillhört en annan förening innan han kommer till oss. Se det som en seger istället om du hatar Solna så mycket. Det smärtar nog rätt rejält även hos dem när de ser sin kelgris på västkusten.

    Skulle vi säga nej till alla spelare som någonsin spelat i aik, dif, brajen, mff, eif, gais, röva..? ja, de klubbar vi älskar att ogilla lite extra.

    Visst, jag tycker karln är extremt osympatisk och skulle snarare av den anledningen inte vilja ha honom som ett ansikte utåt. Men det här ajk-snacket köper jag inte.

    (...dessutom tränade han Brajens smågrabbar innan han gick till aik.)

    SvaraRadera
  12. Jag är helt ärligt när jag säger att om vi får Stahre som tränare kommer iallafall jag inte att köpa något säsongskort nästa säsong. Fyfan!

    SvaraRadera
  13. Pinsamt av Baraben att publicera sånt här skräp. Killen har ju inga åsikter eller något att komma med. Bara larvigt dravvel.
    Om Stahre skulle ta över och börja med fem raka segrar och fint spel, hur skulle fjuniga killar som Joakim reagera då? Inte fan skulle det va samma ljud i skällan.

    Pinsamt Baraben, pinsamt.

    SvaraRadera
  14. Vill du ha en tränare som samtidigt bidrar ekonomiskt till din värsta konkurrent?

    http://www.svartamassan.se/mikael-stahre-medlem-i-dsm

    SvaraRadera
  15. Vilken SD-krönika.

    Mitt stöd är Stahres att vina eller förlora.

    SvaraRadera
  16. bort med mourinho.. han han tränat porto, chelsea, inter, real. var även i barcelona som assisterande. nej, vi vill inte ha honom! lyfta upp en volontär från våran ungoms verksamhet!

    SvaraRadera
  17. Levande Sittplats2011-09-02 09:39

    Anonym 09:29/ Så det är pinsamt av BaraBen att publicera åsikter från personer som du (eller de!) inte håller med om till 100 procent? Dummaste kommentaren någonsin! Det är väl för fan just det som är BaraBens styrka, att låta alla grupper och åsikter komma till tals som aldrig annars får göra det i PK-debatten!!!

    SvaraRadera
  18. anonym 09:35 - Bra med ditt Mourinho-exempel. Väldigt bra exempel med en världstränare som tränat alla de där lagen. Som verkligen är direkta konkurrenter till Blåvitt. Som verkligen har förnedrat Blåvitt på alla sätt i en avgörande guldmatch. Som verkligen är laget som vi blåvita hatar mest av alla. Som verkligen är en medioker svensk tränare. Verkligen bra exempel!

    SvaraRadera
  19. Jag skulle säga att Alexander Axén är en person med större aik-hjärta (o tatuering) än Stahre... och han har ju gjort ett hyfsat jobb med gais.

    Just nu handlar det om att hitta någon som kan föra laget till guld. Spelar ingen roll vad han heter... Vi kan ta tillbaka gamla blåvita spelare när vi varit ute i CL en sväng och har en ekonomi som vi kan bygga ett bra lag på.

    SvaraRadera
  20. Haha ska det här vara en krönika?
    Och vad är det för språk? Den där Joakim verkar vara en idiot?

    SvaraRadera
  21. anonym 09:29, den som är pinsam är ju du som inte heller presenterar några som helst motargument annat än att gorma om att det skulle vara pinsamt av bloggen att publicera en vanligt förekommande åsikt....

    baraben skriver alltid i sina gästkrönikor: "Tycker du tvärtom? Mejla in din gästkrönika till oss på kontakt@baraben.com eller lägg in din kommentar nedanför bloggposten!"

    så har du argument? skriv något eget då! men jag betvivlar att du har det. du är bara en anonym internetspammare och det pinsamma är att baraben låter folk som dig få utrymme i kommentarerna......

    SvaraRadera
  22. anonym 09:42, vad är det för fel på språket? bortsett från att "joakim" kallar AIK för ajk så skriver han på korrekt svenska och helt begripligt vad jag kan se. Ska man kritisera får man nog hålla sig lite mer till verkligheten om man vill bli tagen seriöst.

    SvaraRadera
  23. Bara det att "Joakim" skriver AIK med småbokstäver och medvetet felstavat, gör att hela trovärdigheten i det han gör försvinner.
    Jag är inte jättesugen på Stahre själv, men man måste ändå ge honom att han har en jävla känsla för att skapa ett lag som håller ihop.
    Det kanske är det som har saknats tidigare. Vissa har inte kämpat det där sista för sina kamrater, som man gjorde under 2009.

    Joakim, gör om gör rätt.
    Stahre, du är välkommen men se nu för fan till att lyckas!

    SvaraRadera
  24. Bort med Stefan Rehn oxå han är ju Djurgårdare !

    Och Sobralense gillar nog Kalmar lite, det måste vi ta avstånd från !!

    2/9/11 09:17



    Nej Sobralense håller på AIK.

    SvaraRadera
  25. Tyckte du samma sak om Nicklas Carlsson?

    SvaraRadera
  26. ALDRIG Mikael Stahre!!! Nu går vi ihop som vi gjorde 1996 när Wernerson skulle värva Pascal Simpson!

    SvaraRadera
  27. Patetiskt att gnälla redan innan han fått visa vad han kan bara för att han råkar ha tränat AIK tidigare.

    Ni som alltid hojtar om att ni inte ska köpa årskort nästa år fattar ni inte att ni skjuter er själva i foten med det infantila resonemanget?

    SvaraRadera
  28. Det jag tror Joakim vill visa med sin "krönika" är hur idiotiskt det är att inte vilja ha en bra(?) tränare bara för att han tränat en klubb man inte gillar i ett och ett halvt år.

    Han lyckas ju perfekt med att sätta fingret på hur jävla idiotiskt ett sådant synsätt är.

    Bra jobbat Joakim, sen att det flyger över huvudet på de flesta är ju en annan sak...

    SvaraRadera
  29. Alla vill till Blåvitt. Även våra rivaler. Kan bara ana hur mycket det här svider i Solna.

    SvaraRadera
  30. Ge Stahre chansen. Men snälla Mild, inget 4-års kontrakt!!

    SvaraRadera
  31. Vi har genom åren haft en jävla massa sossar som förpestat föreningen, så en enstaka råtta kan inte var fel.

    SvaraRadera
  32. Om vi tror att en person kan tillföra IFK Göteborg något så är han välkommen, även om hane eller hon jobbat för AIK innan. Oerhört fånigt och barnsligt resonemang det där.

    Sen om Stahre verkligen är en tränare vi vill satsa på är en annan fråga, men den har inget med AIK att göra.

    SvaraRadera
  33. anonym 09:59/ Vi har haft vår långa och beskärda del av äckliga moderater i föreningen med, allt från ordföranden till spelaren och styrelseledamoten Thomas Ravelli, för att nämna en. Äcklas av hans högerengagemang med tanke på att han förknippas med något vackert och varmt som Blåvitt.

    SvaraRadera
  34. För i helvete!!
    Jag kommer aldrig att acceptera Stahre, Årskort är en självklarhet oavsett - ni som hotar med årskort hit och dit har troligen aldrig haft något!!

    Vill påminna om att just denna Råtta våldtog oss på våran arena, våran borg för ett par år sedan och är mitt värsta minne med Blåvitt någonsin, detta kan inte förlåtas!!

    SvaraRadera
  35. erikbe/ Enligt ditt sätt att se på saken spelar det ju ingen som helst roll vem man värvar till vare sig tränarpost eller som spelare, för alla ska ju få chansen att bevisa vad de går för I BLÅVITT innan de ska kunna kritiseras.

    Vad är det för barnrumpe-resonemang? Klart som fan man ska få kritisera saker innan de genomförs, det är ju då man kan ha möjlighet att påverka!

    SvaraRadera
  36. Välkommen Stahre!

    Oavsett om du är aik-are eller inte så behöver vi någon som kan röra runt i grytan på Kamratgården. Stahre är definitivt en professionell tränare och person som har alla möjligheter att lyckas i Blåvitt. Undra vad alla hatare här skulle säga om han tar oss till ett guld nästa säsong =)

    SvaraRadera
  37. Kul det bli när vi möter AIK hemma och black army applåderar och ropar vår tränares namn. Nej fy fan... Problemet är inte att han tränat AIK utan att han är fostrad i klubben och har uttalade sympatier för dem. Det är som om Bill Gates skulle ta över Apple, en uppenbar intressekonflikt och inte en chans att jag tror att han skulle ha 100% fokus på IFK.

    SvaraRadera
  38. Eugene Von Rosen2011-09-02 10:10

    09.19> Kryp tillbaka till din förort 08 jävel...

    Om MS har medlemskap eller liknande i skitföreningen så är han absolut inte välkommen....annars kan det diskuteras...finns det uppgifter om detta ?

    SvaraRadera
  39. Visst Axen är duktig och gais är bra men är det dit vi vill? 4000 på läktaren är det så ni vill ha de?

    SvaraRadera
  40. HAR ALLA GLÖMT ATT HAN ÖVERGAV SKEPPET SÅ FORT DET STORMADE!?!?!?! HALLÅ PAPPSKALLAR VILL NI HA EN SÅN SOM BARA ÄR MED FÖR PENGARNAS SKULL?! VILL NI HA EN SÅN?! BLIR FAN MÖRKRÄDD AV ALLA SOM VÄLKOMNAR SVINET! HAN ÖVERGAV TILL OCH MED KLUBBEN HAN PÅSTÅS ÄLSKA OCH HA HJÄRTA FÖR! WAKE UP AND SMELL THE F*CKING COFFE!

    SvaraRadera
  41. Mikael Stahre hade nära kontakter och frekventa kvartssamtal med Firman Boys under sin tid i AIK. Att han har tränat AIK är inte jordens undergång, det är sättet som den här killen har profilerat sig på som är problemet. Han har ansträngt sig för att visa att han är en ur-AIK:are och en supporter. Det är inte bara en dussingnagare, utan den gnagare som backat sina svin till fans och den gnagare som verbalt förnedrade IFK Göteborg som förening gång på gång inför, under och efter "guldmatchen 2009". Håkan Mild verkar ha blivit helt galen om han vill ha in den där gubben i Blåvitt.

    SvaraRadera
  42. @Anonym 10:11

    2007: Gais-Kalmar, 3329 personer
    2011: Gais-Kalmar, 5234 personer

    SvaraRadera
  43. Bort med Rehn! Den jävla Djurgårdaren! Bort med Sobralense Den Aik och Kalmar idioten. Bort med Pärlan, jag menar en GAISARE!! fy fan. Ta bort Sella också, vill inte ha några Halmstadsbönder i min fina förening.

    Och Hysén den svikaren! fy fan han har ju spelat med både Djurgården och Häcken!

    Fattar inte hur styrelsen tänker när de tar in Spelare och ledare som har representerat andra klubbar någongång i livet!

    SvaraRadera
  44. Denna jävla dåre till tränare var med och invaderade vår gräsplan och gärna såg på när svinen brände målnäten.

    SvaraRadera
  45. @Ludovic. Så han ska inte komma hit för han gjorde ett lag bättre än vårat? Betyder inte dte bara att han är en kompetent tränare? Välkommnar honom gärna pågrund av det, hade han inte vunnit (eller "Våldtagit oss") så hade han kanske int evart lika bra tränare?

    Ne men du har kanske rätt, klart vi bara ska ta in tränare vi vunnit mot... det lär ju sluta jättebra...

    SvaraRadera
  46. Men vafan - stoppa bron.

    Haglund har ju lirat i BP, alla vet ju vilka dom farmar för. Och våra islänningar, herregud, det går ju mkt fler flygningar till Stockholm från reykavik än till Göteborg. Och helveeeeeete, Hysén GJORDE JU FAN TVÅMÅL FÖR DJURGÅRDEN PÅ ULLEVI 2005 - AAAAVVVVGÅÅÅÅ!

    Skärp er. Idioter.

    SvaraRadera
  47. Bultsaxen 19692011-09-02 10:33

    Köper man inte årskort men går på matcherna ändå så tjänar ju klubben mer pengar, och det kanske inte var avsikten? Eller menar ni att ni ska sluta gå på matcherna helt?

    SvaraRadera
  48. Diskussionen måste föras, helt klart. Men det är olyckligt att debatten tar avstamp i en såpas "lätt" krönika.

    SvaraRadera
  49. JA TILL MäSTHARE

    SvaraRadera
  50. Detta är bara löjligt. Rehn är ju Djurgården för att inte tala om Hysen som också spelat där!!! Niklas Calsson funkade ju också fint.. Skärp er lägg ner hatet.. Stahre hade Degerfors och Bajen innan AIK med...

    SvaraRadera
  51. Tomte! 18år och precis fått pubishår?
    Välkommen Stahre! Tränare för Sveriges finaste klubblag är ett jobb, inte en fritidssyssla. Han är tillräckligt proffsig för att klara uppgiften utan problem.

    SvaraRadera
  52. Ni som skriver att resonemanget "vi ska inte ha någon som spelat i någon annan förening" inte är vettigt, ni missar ju helt och hållet poängen.

    Skulle ni vilja värva Bojan, Dulee eller Mutumba? Tänk er "2lax9" på plan, hur skulle ni känna då? För det här är precis lika illa, om inte värre pga att det är på tränarposten och vårt ansikte utåt.

    Detta pack personifierar ju den sviniga jävla stilen som går genom AIK från topp till botten. Och vi ska ha HIT det? Till VÅR förening? När hans enda bedrift är att ta guld ett år med AIK (pga 1-0-vinster i överflöd, och då någon annan la ner grunden för laget innan han kom) för att följa upp det med att nästa år nästan köra ner dom i superettan?

    Hur tänker ni egentligen? Visst för att man aldrig kan värva säkra kort, men varför i helvete ska vi värva ett på papperet DÅLIGT kort, om det också är med den bakgrunden?



    Att hota med att inte köpa årskort är idiotiskt. Det är däremot vettigare att hota med att rösta bort de styrande på årsmötet. Det här är VÅR förening, det är VI som bestämmer vilka som ska styra den så som VI vill. Varför ska vi då bojkotta vår egen förening när det i grund och botten är vi som bestämmer?

    SvaraRadera
  53. Välkommen Micke! Att du är råtta ser jag inte som ett hinder. Alla vet att IFK Göteborg är en större och framgångsrikare förening ändå. Kul att en AIK:are kan inse detta och söka sig till oss för mer framgång.

    SvaraRadera
  54. Jag skriver under. Stahre verkar vara en dryg person, han är färgad utav de vidrigaste färger och hans meriter är inte så frukatnsvärt imponerande.

    SvaraRadera
  55. Herregud! Man kan ju inte älska blåvitt speciellt mycket om man river sitt årskort pga att en tränare som tränat vår konkurrent ska ta över. Dessutom var han ju med och vann i vår mest nattsvarta dag i livet. Han kanske kan hjälpa oss att vinna? Det borde väl vara värre för AIKare att deras guldtränare nu kommer göra allt för att vinna SM-Guld och slå AIK med Göteborg?

    SvaraRadera
  56. Var det en krönika? Nicklas Carlsson då?

    SvaraRadera
  57. Stahre är hjärtligt välkommen!

    SvaraRadera
  58. Joakim, skaffa professionel hjälp. Eller skaffa dig ett liv, snarare.

    SvaraRadera
  59. @anonym 10:25

    Haha härligt sarkasm :D

    SvaraRadera
  60. INGEN STAHRE I VÅRA FÄRGER, TACK!


    NEJ TILL STAHRE!

    SvaraRadera
  61. Vi borde inta ha värvat Hysén heller, han e ju Djurgårdare!

    Töntigt, Stahre är välkommen.

    SvaraRadera
  62. Skärp er. Var inte såna barnungar. Vi ska ha den bästa tillgängliga tränaren för Blåvitt och om det är Stahre så är det det.

    SvaraRadera
  63. Fy fan en sån patetisk krönika. Stahre är ju knappast första gnagaren i blåvitt.

    SvaraRadera
  64. Nej till Stahre. Varför inte Lagerbäck? Förstår inte hur folk kan kritisera Lagerbäck. Han är tillgänglig och är beeeeetydligt mer meriterad än Stahre.

    SvaraRadera
  65. Word. Inga råttor på kamratgården.

    SvaraRadera
  66. Om inte jag får som jag vill så vill jag inte vaja med

    F.ö skulle inte Dulee, Bojan etc. hamna i blåvitt. Fel karaktärer och för dåliga dessutom. Stahre är ingen spelare, han är tränare. Det är en jävulsk skillnad

    SvaraRadera
  67. EN RÅTTA SVART EN RÅTTA GUL EN RÅTTA SVART OCH GUL FY FAN VA HAN ÄR FUL

    SvaraRadera
  68. Vi har ju haft flera spelare som haft ett tragiskt liv innan oss som hjälten Micke Martin (Malmö Stadion 94 säger bara det)och Rehn från DIF.
    Skillnaden där var ju att de inte innan åsamkat oss någon skada på det sättet Stahre gjort.
    Micke Martin fick ju t.o.m. sin lelle grabb att säga "HATA AIK" i en legendarisk video på en bortaresa under de glada 90-tals åren.

    Norling som även han är aikare hade varit lättare att köpa men detta känns för jävligt, varje gång jag sett Stahres ansikte efter 09 har man mått illa och fått vidriga flashbacks från den där j-a dan...

    SvaraRadera
  69. Glöm inte att detta är en tränare som tycker att bojan är en bra spelare.

    Nej tack till 08an

    SvaraRadera
  70. haha, så larvigt inlägg! Stahre är en väldigt bra tränare som jag gärna ser i blåvitt även om det sticker lite i ögonen nu.

    SvaraRadera
  71. Olskrokisch2011-09-02 11:41

    Jävla fjortisdebatt!

    Har vi värvat Hysén, Rehn, Långås, Nicklas Carlsson, Kåmark, Mikael Martinsson med förflutet i de två stora 08-klubbarna, så går det väl lika bra med en till. Andreas Andersson kan också läggas till som ulv i fårakläder då han var AIK-are i hjärtat när han spelade i blåvitt.

    Skall det vara ett NEJ till Stahre krävs mer substans i argumenten än att han har fiskat i fel fiskedrag.

    SvaraRadera
  72. Ha ha.. allvarligt? Skall vi basera tränarvalet på att man är en go göbbe? Undrar om Real Madrid, Man U och Milan resonerar likadant?

    SvaraRadera
  73. Är det ingen som modererar inläggen på Baraben? Det här var riktigt dåligt. Om de som sitter i Blåvitts ledning tror att Stahre är den bästa för Blåvitt så bör han ju rimligtvis få chansen. Om ni tycker att de gör ett dåligt jobb får ni ju engagera er mer i Blåvitt och se till att ta deras plats i stället. Pinsamt!
    Frankie, är inte detta ditt skötebarn. Varför accepterar du så skit?

    SvaraRadera
  74. Men alltså. Han Niclas som lirade för något år sen, var inte han också aikare? Hörde aldrig något negativt om honom, snarare att han alltid gjorde sitt yttersta? Om Daniel Tjernström valt att avsluta karriären i IFK, hur hade det mottagits?

    SvaraRadera
  75. Välkommen Stahre!

    SvaraRadera
  76. Ni som inte tänker köpa ett årskort på grund av en före detta aik tränare, verkar inte ha något hjärta för klubben alls! Ge han en chans!

    SvaraRadera
  77. Otroligt omoget

    Fotboll har blivit en produkt som allt annat Allsvenskan är en liten serie klart att spelare/tränare måste ha rörlighet på sin arbetsmarknad!

    Om vi åter skall sikta ut mot Europa så måste vi åter bli IFK Sverige dit alla unga spelarna vill för att snabbt nå ut i Europa.
    Vi måste vara bäst på att få ut spelarna samt ha en aktiv kontakt för den dagen de vill vända hem för att omstarta sin karriär vid ett misslyckande eller avsluta sin elitkarriär med att vara förebilder för nästa generations utlandsproffs.

    En sak är säker Sverige kan ha en eller maximalt två klubbar som har förutsättningar att nå ut i Europa och jag vill se IFK Göteborg som de ledande av de två så framåt IFK Sverige mot nya segrar i Europa! (måste börja med att bli bäst i Sverige istället för ett mittenlag)

    SvaraRadera
  78. Joakim>
    För att överhuvudtaget verka trovärdig så tycker jag du ska ta upp exempel på när du tycker att Stahre agerat på ett sätt som skulle kunna skada

    Att bara säga att han agerat på ett visst sätt för sin klubb när han var hos AIK, är så dåligt debatterat och "researchat".

    Att visa detta tycker jag snarare är sunt och det vill jag att han gör fullt ut hos oss med!

    SvaraRadera
  79. Stahre är svartlistad tillsammans med 10-15 andra aik profiler däribland Gary Sundgren, Bojan, och LAX09, och ska buas ut när han besöker Göteborg. Mild kommer knappast kunna genomföra det här när tränaren saknar stöd även om ryktet vore sant.

    SvaraRadera
  80. Välkommen Stahre! Malmö är för övrigt vår stora antagonist genom åren. AIK får ta lite fler guld ifall dom ska bli samma antagonist. Dessutom har vi tidigare haft stockholmare (både spelare och tränare) som tagit guld med klubben. Det här blir lätt lite fjantigt. Vari ligger problemet?! Löjligt. Blåvitt är en vinnarklubb. Resultaten går före pajkastning a la fjortis.....

    SvaraRadera
  81. aik har inte alltid varit vå största antagonist, där har skribenten fel.

    Nästan lite sött med alla tomma(?) hot om att inte köpa årskort. Skit samma vem som tränar ifall vi vinner.

    SvaraRadera
  82. Anonym sa...
    Stahre är svartlistad tillsammans med 10-15 andra aik profiler däribland Gary Sundgren, Bojan, och LAX09, och ska buas ut när han besöker Göteborg. Mild kommer knappast kunna genomföra det här när tränaren saknar stöd även om ryktet vore sant.

    lika smarta som de på baksidan, hot våld och anonym.................

    SvaraRadera
  83. Kom ihåg, det är LAGET Blåvitt vi stöttar. Vem som än är boss...Sen var jag också skeptisk till en början, men kom ihåg, det är VI som är Blåvitt!

    SvaraRadera
  84. Janne
    Den som talar hittills ens stavat till hot och våld är du.

    SvaraRadera
  85. Hur gammal är du Joakim?

    SvaraRadera
  86. FörlegadGräns2011-09-02 12:42

    Enda anledningen till att jag är tveksam till Stahre är att jag inte tycker han visat va han går för riktigt. Jag följde inte AIK bra säsongen 2009 när de tog dubbeln (trippeln) men då hade de ett riktigt bra lag, året efter ville både han och många spelare lämna laget vilket resulterade i pannkaka. Men jag litar på Mild att han sett Stahres kvalitér och vet vad han går för.

    Att han tränat AIK rör mig inte i ryggen. Bara personer som använder fotbollen som sin religion som tycker så. Låt inte känslorna styra för mycket av era liv, ni måste använda lite logik också.

    Stuart Baxter hade jag hellre sett som ny tränare, taktiskt sett ritkigt duktig tränare. Dock även han fd. gnagare.

    Hur som så tycker jag det inte går att sikta in sig på tränare med blåvita hjärtan, för då har vi inte mycket att välja på. Ska vi upp i toppen i europa måste vi se utanför de förlegade gränserna.

    SvaraRadera
  87. STOPPA GNAGAREN STAHRE!
    https://www.facebook.com/pages/Vi-vill-inte-ha-gnagaren-Mikael-Stahre-som-tr%C3%A4nare-f%C3%B6r-Bl%C3%A5vitt/170424309698920

    SvaraRadera
  88. Tramskrönika.

    Det är en helt vanlig forbollstränare, inte Adolf Hitler.

    Vakna ur din fantasivärld av hat.

    SvaraRadera
  89. Ano 2/9/11 12:50

    hehe ja du har rätt i din poäng men ändå lite ironiskt att han till utseende har lite drag av Hitler. Odlar han much så vinner vi allsvenskan på ett diktatoriskt sätt.

    SvaraRadera
  90. Känn ingen sympati för Stahre i Göteborg !

    SvaraRadera
  91. Känn ingen sympati för Stahre i Göteborg !

    SvaraRadera
  92. Vilken jävla idiotisk krönika! Det har väl för helvete ingen betydelse om Stahre tränat AIK? Eller tror ni (förutsatt om han nu blir ny tränare i blåvitt) att han har någon form av dold agenda och kommer skicka ner klubben i superettan?

    Stahre är säkerligen såpass proffesionell att han kommer göra sitt yttersta för att vinna med klubben.

    SvaraRadera
  93. Jag vet hur det är. Men att vi ska förknippa allt som varit i Gnaget med pest är väl att ta i. Hade det varit en spelare som ändå varit med spydig (Mutumba, B*jan) så hade jag gått i taket.

    Men jag stöttar Stahre fullt ut ifall han verkligen är den som tar över klubben nästa säsong. Han kan i alla fall inte snesparka lika mycket som Jonas...

    SvaraRadera
  94. Typ det dummaste jag hört på länge....... Om Stahre är en sån AIK:are in i märgen skulle han väl aldrig tacka ja till blåvitt eller??? Sluta lipa för att vi kanske får en tränare som vart i AIK å titta på vad han gjorde när han var där. Han snuvade oss på guldet. Då måste man vara en bra tränare

    SvaraRadera
  95. Anonym sa...
    Janne
    Den som talar hittills ens stavat till hot och våld är du.

    så bra ditt inlägg gick lätt att missförstå.
    för sådant klara vi oss utan hoppa vi alla stöttar vårt lag mot nya framgångar!

    SvaraRadera
  96. Stahre är välkommen.

    Nicklas Carlsson, känns det namnet igen? Vart var det han spelade före IFK....?

    Philip Haglund, han är ju från sthlm! NEJ TILL HONOM!!!

    Håkan mild är från trollhettan, spelar ingen roll vilket jobb han gjort, han är ju inte född på ullevis gräsmatta!!!!!

    Skärp dig, det var ingen krönika, det var en kommentar.

    Fotbollstränare är anställda för att jobba, vinner de får de bättre betalt... incitament kallas det för.

    SvaraRadera
  97. Att vara fotbollstränare är ett jobb. De bästa tränarna vill ha de bästa lagen. Stahre är en mycket bra tränare och lagbyggare, har dessutom en riktig vinnarskalle. Om vi får honom till IFK är det ett riktigt klipp för oss, oavsett var han har för dialekt.
    Tre bra nyförvärv och en bra tränare: bra jobbat IFK!
    Ser fram emot nästa säsong.

    SvaraRadera
  98. Till "Anonym sa...
    Typ det dummaste jag hört på länge....... Om Stahre är en sån AIK:are in i märgen skulle han väl aldrig tacka ja till blåvitt eller??? Sluta lipa för att vi kanske får en tränare som vart i AIK å titta på vad han gjorde när han var där. Han snuvade oss på guldet. Då måste man vara en bra tränare"

    WORD!

    SvaraRadera
  99. Till "Anonym sa...
    Typ det dummaste jag hört på länge....... Om Stahre är en sån AIK:are in i märgen skulle han väl aldrig tacka ja till blåvitt eller??? Sluta lipa för att vi kanske får en tränare som vart i AIK å titta på vad han gjorde när han var där. Han snuvade oss på guldet. Då måste man vara en bra tränare"

    WORD!

    SvaraRadera
  100. Till "Anonym sa...
    Typ det dummaste jag hört på länge....... Om Stahre är en sån AIK:are in i märgen skulle han väl aldrig tacka ja till blåvitt eller??? Sluta lipa för att vi kanske får en tränare som vart i AIK å titta på vad han gjorde när han var där. Han snuvade oss på guldet. Då måste man vara en bra tränare"

    WORD!

    SvaraRadera
  101. Kära blåvita vänner-låt oss alla avvakta och se vem som verkligen blir tränare INNAN man häver ur sig saker.

    Tycker vi skall fokusera på att bära fram vårt lag till en så bra placering som möjligt i år.

    En liten fundering: Om nu sobralense gör mål så att vi förlorar cup-matchen,har vi då blivit våldtagna av en egen spelare eller ??

    SvaraRadera
  102. De här med att han har vart AIK tränare är bara trams.... MEN ÄR HAN VERKLIGEN EN BRA TRÄNARE????

    Ja, han tog SM-guld med en riktigt bra AIK årgång, (som han i stor sätt fick serverat) men sen då? Paninios? Där han fick foten efter en handfull matcher?! Jag ska erkänna att jag inte är särskilt bekant med Stahres karriär i övrigt men är detta verkligen den kvalificerade tränaren vi vill ska träna vårt kära lag i år framöver? För vi måste ju tänka långsiktigt... eller?

    SvaraRadera
  103. Men va fan... vad är problemet??
    Bra tränare växer inte på träd, om han är en bra tränare för ifk återstår att se.

    Känns väldigt mkt lågstadie-nivå att skriva som du gör!!

    SvaraRadera
  104. blir stahre tränare ska jag ksta in knallskott varje match till han är borta ha ha för vinner man inga matcher så måste han ju sluta

    SvaraRadera
  105. Fan pinsamt hur ni beter er, vi skall väl stå upp för vår klubb i alla lägen oavsett vem dom har i laget eller inte. Det viktigaste är väl för fan att det går bra för fotbolls laget IFK Göteborg! Sedan vem som tränar dom är väl skitsamma! Hur många i vår 82 uppsättning som UEFA cupen var Göteborgare!! Jag tror stenhårt på Stahre, nog för han har en kaxig attityd men nu kommer han visa den atityden till vår fördel!

    SvaraRadera
  106. En tränare på den här nivån skall utföra ett jobb så bra som möjligt.Det tror jag(gap)stahre kommer att göra också men jag gillar honom inte helt enkelt.Tveksam till om han hör hemma på väskusten. Ring Tobbe istället.Dags för honom att göra en King Kenny

    SvaraRadera
  107. DRA ÅT H*VETE!

    årets i särklass sämsta krönika! författaren behöver ta och kamma sig. Det är såhär i arbetslivet också. Chefer/medarbetare rekryteras från konkurrenter hela tiden.

    Klart att alla vill se en värving av tränare som pool gjorde med Dalglish men så ser inte verkligenheten ut idag för Blåvitt.

    Diskussionen borde snarare handla om huruvida Stahre är en kompetent tränare eller inte. Sen om han har tränat AIK, Djurgården eller ÖIS innan är totalt ointressant.

    Axen är AIKare men har framgång i GAIS. Rehn är gammal djurgårdare. Norling har tränat AIK innan MFF osv. Listan kan göras lång på tränare som bytt till rivaler. Kolla bara på alla italienska tränare som går från klubb till klubb.

    SvaraRadera
  108. Stahre är ju en bra tränare!

    Hur fan tänker ni som lallar om bojkotter och skit? Pinsamt, behåll JO då eller sitt hemma och kolla på Uefacupfinalerna på dvd. Ni representerar det sämsta med Blåvitt, det inavlade och provinsiella.

    SvaraRadera
  109. haha facebook-grupper fan va patetiskt. hur gamla är ni? Tror ni det löser problemen eller? Agera i verkligheten istället för bakom nånjävla dataskärm. Vill heller inte ha Stahre i IFK och jag tycker också att Olsson skulle avgå i våras men inte fan går man med i facebook-grupper för det. plastsupportrar i en patetisk generation som startar såna grejer.

    SvaraRadera
  110. Vilket trams, kvalificerat skitsnack och otroligt trångsynt! Jag misstänker att du är ganska ensam i dina värderingar. En värdegrund som inte passar för Blåvitt.

    SvaraRadera
  111. Är det något vi behöver så är det lite nya idéer och intryck. Om Stahre bara går en charmkurs så kan detta bli hur bra som helst.

    Know your enemy!

    SvaraRadera
  112. Krönikören bör skickas på avgiftning alternativt till närmaste psykmottagning.

    SvaraRadera
  113. Jag kan köpa en AIK tränare om killen verkligen lyckats och är någon tränare som är extremt åtrovärd.
    Hur länge har han varit arbetslös nu. Är AIK och drar i honom? Skulle han välja IFK före AIK.

    Han har tränat 2 A-lag. Väsby United & AIK. Väsby United är ett farmar lag till AIK. Så i stort har han bara tränat AIK Klubbar. I sin första klubb utanför väggarna gick det som det gick. Ibland är tränare bara bra där de själva har passionen. Extremt tveksam över hans proffesionalism. Kan han motivera en klubb han ogillat i många år..

    Nej till Stahre pågrund av att killen är en rookie som inte visat någon stor fotbollskunskap, när aik vann 2009 gjorde de 36 mål. Antagligen nytt rekord för en vinnare av Allsvenskan. IFK gjorde det året mest mål 53 stycken, lika många som Kalmar. Spelar Stahres lag en modern fotboll? Väldigt tveksam.

    SvaraRadera
  114. Välkommen Stahre!

    SvaraRadera
  115. Vad är ajk för klubb? aldrig hört talas om dom.

    SvaraRadera
  116. Joakim du har ju en väldigt konstig syn på det hela. "Den som vill ha Stahre är ingen av oss" Vem fan är du då? Kolla i hela fotbolls europa, Tränare tränar ofta lagets rivaler efter ett tag.

    SvaraRadera
  117. Om Stahre tar oss till en top 3-position så blir jag mig inte så mycket att han har aik-sympatier.

    SvaraRadera
  118. alla ni som klagar på att jo spelar tråkig fotboll vad fan blir det inte med bögen från solna. hur roligt spelade aik när han var där 1-0 på fel dömd straff varje match

    SvaraRadera
  119. Stahre är inte en tränare med en meritlista som motiverar en anställning i Blåvitt. Som person andas han dryghet och ett visst förakt för de värderingar blåvitt stått/står för. Hur kommer klimatet på läktarna att bli om motgångarna kommer? Nej tack till Stahre. Inget årskort om han kommer till föreningen. Det blir canal +

    SvaraRadera
  120. Vissa för ibland en helt konstig och ibland en helt omänsklig debatt.

    Vänd på det.

    Har vi yrkesförbud i Sverige? Känns det inte väldigt utmanande att det faktiskt skulle finnas ett dylikt alternativ? Och att det finns personer som vågar bryta dessa tabun/gränser?

    Personligen gillade jag inte Stahre när han var i AIK, men man kan inte blunda för det resultatet han gjorde där, eller?

    Så BaraBen, ta inte dylika krönikor/åsikter igen. Det blir inget bra ...
    /Franz

    SvaraRadera
  121. anonym 16:16, Franz/ Varför förespråkar du censur? Låt folk tycka vad de vill i stället! Så fort inte folk står i sekt-ledet och vill det som är PK så ska folk börja hetsa på att andra åsikter ska plockas bort och censureras! DET är pinsamt.

    SvaraRadera
  122. Dra åt helvete, Stahre!2011-09-02 16:23

    Har haft säsongskort i många år, men nu..

    Jag kommer aldrig acceptera Stahre som tränare för Blåvitt. Aldrig. Nu är min gräns nådd med idiotvärvningar. Skulle det finnas tillstymmelse till sanning i påståendet, så blir det bojkott för min del och Mild bör snarast kasta in handduken.

    SvaraRadera
  123. Det här är ett av de mest omogna inläggen jag någonsin sett på baraben.
    Skribenten kan knappt vara myndig.

    SvaraRadera
  124. Uppryckning baraben! Får vilka tomtar som helst publicera? Läser ni inte igenom innan?

    SvaraRadera
  125. Anonym 2/9/11 14:18

    Faktiskt inte rekord. 1998 (tror jag det var) vann AIK med 25 mål på 26 matcher - DET är Rekord. Deras tränare då var Stuart Baxter ... som någon annan ville ha hit ...

    /Franz

    SvaraRadera
  126. Anonym 2/9/11 14:18

    Ja, låt det var pinsamt då, men nivå på både artikeln och flertal av kommentarerna skulle må bra av censur.

    Det är ju inte konstigt att blir det krig i världen, men så många "obetänksamma" kommentarer - milt utryckt.

    /Franz

    SvaraRadera
  127. Som jag tidigare skrivit så säger känslan ett entydigt NEJ! Däremot så oroar mig det faktum att Mild inte skulle ta in Stahre om det fanns bättre alternativ. Vilka rimliga alternativ förutom Stahre har vi?

    Lagerbäck jobbar i media, Gud vill nog inte, Svennis har redan tackat nej. Mats Gren? Jag måste erkänna att jag inte kan mer än honom som tränare än om Stahre. Han är blåvit och vill ta jobbet men att träna FC Vaduz i Liechtenstein och ett danskt mittenlag innebär en risk för en ny JO.

    Samtidigt ifrågasätter jag framförallt två saker med Stahre:
    1. Kan han uppbringa samma energi, passion och personliga engagemang för att skapa en vinstmaskin hos IFK Göteborg?
    2. Är han en mer kompetent taktiker än JO? Ok, han skulle kanske peta 1-2 spelare och begära en ny värvning men utöver det? När AIK vann SM-guld gjorde de det med idel tursamma uddamålssegrar. Hade vi haft det flytet hade JO tagit oss till både SM-guld och Champions League 2009. Andra året i AIK var fiasko liksom tiden i Grekland. Väsby? Då är säkert Askebrand lika meriterad på de premisserna.

    Sammanfattningsvis: jag är osäker på vilken kompetens Stahre verkligen besitter men samtidigt har vi inte precis en uppsjö av alternativ att gräva ur.

    SvaraRadera
  128. Anonym 2/9/11 16:20 - skulle det vara ..

    /Franz

    SvaraRadera
  129. Vad är det för idioter här inne som för resonemang om att man måste kunna tillhöra en annan förening innan man kommer till oss och att man kan jämföra Stahre med Rehn.

    Det är väl självklart att man man kan tillhöra en annan förening, men en aik:are som är sur, otrevlig och vill förknippas med aik:s firma är inte OK och kan absolut inte jämföras med Rehn!

    Niclas Carlsson är för övrigt ett strålande exempel på att man till och med kan få spela i aik och sedan komma till oss. Men Carlsson hade inte heller bett firman boys om lov att få lämna råttorna, så det är en j-la skillnad.

    SvaraRadera
  130. Råttorna skrattar av skadeglädje just nu. De har snart en av de sina mitt ibland oss.

    Hur känns det alla Stahreförespråkare?

    Tror ni han gör de rätta taktiska bytena mot aik? Vågar han vinna mot dem?

    SvaraRadera
  131. Nej nej kom inte hit Stahre, du tog guld med AIK. Du skulle förstört för AIK så vi vann istället. Hoppas på en go gubbe med hjärta för klubben kommer, det är alltid lösningen!

    SvaraRadera
  132. För i helvete man kan inte jämföra rehn med stahre ! REGN HAR ALDRIG SPRUNGIT RUNT PÅ VÅRAN HEMMABORG OCH SNOTT ETT GULD FRÅN OSS.


    Nej till STAHRE

    SvaraRadera
  133. Jag förstår inte hur man kan mena sig hålla på blåvitt och samtidigt vara positiv till en sådan ur-aik:are som Stahre. I mitt minne finns det ingen person som så tydligt utstrålat AIK som den mannen gör. Jag mår illa när jag ser personer ena stunden kasta skit på Olsson, en person som har gjort så mycket för klubben som spelare och som tränare, för att i nästa stund hylla AIK:aren Stahre. Hur är detta ens möjligt? Ska inte IFK vara en klubb som stöttar sina egna? Jag har alltid sett IFK som en klubb där vi sätter kamratskap främst, men nu börjar jag undra. Dessutom ska man vara medveten om att Stahre är ett relativt oprövat kort. Det är möjligt att AIK:s guld var helt och hållet hans förtjänst, men det är också möjligt att han vann guldet på det som hans föregångare hade byggt upp. Vidare ska man också vara medveten om att risken är stor att han plockar in gamla favoriter som Bojan och Pavey. Kommer det kännas bra att se Bojan springa runt i en blåvit tröja på Ullevi? Förmodligen är det så att vi behöver ett tränarbyte, men i min värld finns det ingen värre vi kan plocka in än Mikael Stahre

    SvaraRadera
  134. Det blir inget årskort om Stahre anländer!
    BOJKOTT!!!!

    SvaraRadera
  135. Om det trycks upp en T-shirt: "Nej Till Stahre" ska jag köpa 10 st!

    SvaraRadera
  136. Kom och tacka efter match2011-09-02 19:15

    Det blir en banderoll hela säsongen från min plats på LS med en överkorsad råtta på.

    SvaraRadera
  137. åhh man kan ju inte ha stahre som tränare?
    vafaaaaaaaan..

    SvaraRadera
  138. Jag ser inte att "staren" platsar i IFKS tänk med personlighet alldeles för dryg o kaxig för jargongen på kamratgården tror Tarra hade gjort sig bättre tom Lars lager hade passat bättre

    SvaraRadera
  139. Skiter fullständigt i om en tränare har vart i Gnaget eller inte, så länge det é rätt gubbe för jobbet. Hade inte haft något emot Norling eller Stuart Baxter heller.

    SvaraRadera
  140. Börjar så smått ana att Joakim trollar. Eller också så är han samma person som Ludovich som skrev det mest hatiska inlägget som i sin tur var väldigt likt Joakims.

    SvaraRadera
  141. Trollar? Är det nåt skämt? Karln är osympatisk och mosade oss på ett fruktansvärt plågsamt sätt. Har ni som "vill ge Stahre en chans" någon som helst aning om vad det är ni gör på läktaren? Vad handlar det om egentligen? Hade det varit okej att lagen byter dräkter i halvtid om det blir för ojämnt? Ska vi applådera MFF i Europa League för deras fantastiska insatser för svensk fotboll, åka på bortamatcher i ljusblått och hedra Ranegie?

    Ibland blir man bra förbannad.

    SvaraRadera
  142. Ka vi inte värva Mutumba o Bojan nu oxå... o kanske Gary Sundgren....

    SvaraRadera
  143. Visst han tog Ajk till SM-Guld.... Men han fick även a lämna några månader senare efter uruselt resultat....

    Oprövad tränare
    Dryg
    Håller på Ajk

    SvaraRadera
  144. Från gnagarforum:

    "Lite sent nu men jag vill minnas att vårt första DSM möte i Solnahallen så var Stahre där för en intervju. Jag vill minnas att han sa att han ALDRIG skulle träna dif, bajen eller ifk, vad hände med det?"

    SvaraRadera
  145. Kung Norling har intagit Skåne, Baron Stahre kommer att ockupera Väst Sverige, och vi härskar i Stockholm.

    Det börjar bli lite substans i "Vi är överallt"..

    SvaraRadera
  146. http://www.facebook.com/pages/Vi-som-INTE-vill-se-Stahre-i-Bl%C3%A5vitt/252684008099436#!/pages/Vi-som-INTE-vill-se-Stahre-i-Bl%C3%A5vitt/252684008099436

    SvaraRadera
  147. Väx upp, så här ser det ut i fotbollsvärlden numer.

    SvaraRadera
  148. Ännu en idiot som väljer hat framför kärlek. Trist.

    SvaraRadera
  149. Har årskort på F3. Ibland står nån Ultras med en spann o vill ha pengar till bengaler eller nåt sånt! Jag ställer aldrig upp med en spänn till det o det är samma här, en idiot skriver skit som bara Blåvitts huliganer håller med om.

    SvaraRadera
  150. Vi har haft en djurgårdare som tränarre länge nu, vad fan gnäller du om?

    SvaraRadera
  151. Han e ju inte ens bra som tränare. Anställ någon som kan något istället.

    SvaraRadera
  152. Stahre är förknippad med bland det värsta en blåvit supporter kan uppleva nämligen guldmatchen 2009.

    Inget ont om Stahre men det kommer räcka med att börja med 3 förluster och "solnatattare" kommer att eka på ullevi.

    Det måste finnas nån som passar bättre och som har en bättre anknytning till blåvitt!

    SvaraRadera
  153. Välkommen Stahre! Jävla löjligt å inte vilja ta emot en tränare som har potencial att lyfta laget mot guld! Det är lite grejen med fotboll att man köper å säljer spelare för attbygga den bästatruppen det är lixom samma sak med tränarna! Sluta hata och lär er mer om hur fotboll fungerar!

    SvaraRadera
  154. Va e de för jävla tongångar man ser här? Att man inte ska köpa årskort på grund av vilken tränare vi har osv. Jag har fullt förtroende för att Håkan väljer ut rätt man för att leda laget i våra hjärtan. En av våra nuvarande tränare har tidigare tränat Djurgården. Vi minns alla att en viss nummer 7 avgjorde 3-1 matchen mot oss i den hårda guldstriden 2005.
    Det jag vill säga är att oavsett vilken tränare vi får nästa år, kommer jag stötta laget i vått och torrt. Dagens tränare och spelare är professionella och gör allt de kan för sina lag.
    Låt Håkan göra sitt jobb, han vill inget annat än det bästa för Blåvitt.

    Framåt!

    SvaraRadera
  155. JA TILL STAHRE!

    SvaraRadera
  156. Vadfan håller baraebn på med? Att publicera krönikor frn folk som tänker som 12åringar höjer inte direkt standarden på denna sida! Fotbollen utvecklas dags att folk börjar förstå detta. Tror att Stahre kan ge oss ett rejält lyft till nästa säsong om det nu blir han som tar över. Framåt Blåvitt!

    SvaraRadera
  157. Skulle vara underbart att få en tränare emd lite attityd, det är precis vad blåvitt behöver. dags att byta upp sig. bort med husvagns svenssons och in med kostymerna i blåvitt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.