2011/03/27

Officiella röker troligtvis crack inför Allsvenskan...OFFICIELLA. En vecka före hemmapremiär i Allsvenskan lägger IFK Göteborgs officiella hemsida fokus på helt rätt saker. Är det någon mer än artikelförfattaren som bryr sig för fem öre om detta patetiska jippo på TV4? Ärligt talat, ska man skratta eller gråta? Årets webblågvattenmärke är nog – tyvärr – redan utnämnt.

36 kommentarer:

 1. Kan vara bra att fokusera på nått annat ibland?
  Skoj att ifk ger nått tillbaka till supportrar?
  Artikeln utstrålar ju bara något positivt, oberoende om den har så mycket med blåvitt att göra.
  Din artikel däremot är årets "brist på saker att gnälla på"-artikel.
  Fokusera på det positiva inte det negativa!

  SvaraRadera
 2. Bitterheten själv2011-03-27 14:52

  Det förvånar mig inte, officiella hemsidan har tappat all form av trovärdighet om någon sådan någonsin funnits. Mer vinklad journalistik får man väl leta österut efter och ställa om klockan ett par årtionden tillbaka. Det finns alltid en gnutta positivt som man kan blåsa upp och bygga en artikel runt istället för att skriva om ett bottennapp till match precis som det var.

  Känns på sätt och vis som det beteendet genomsyrar hela föreningen när det går dåligt. Bortförklaringar och struntprat som inte ens de mest frälsta köper. Kanske inte bara JO som borde ställa sin plats till förfogande...

  SvaraRadera
 3. Äsch, officiella får väl skriva så det passar alla blåvita ?

  Vissa gillar kanske blåvitt och körslaget, tycker du inte om det så kan du ju bara strunta i att läsa det.. du "gillar" väl inte alla nyheter på di,dn,svd,aftonbladet heller?

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha jesus vilket jävla skräp officiella fortsätter att producera. Blåvitt har aldrig fattat något av det här med information och extern kommunikation, tyvärr är det lika uselt än i dag.

  SvaraRadera
 5. Optimus Prime2011-03-27 15:38

  Blåvitt gjorde ett ansiktslyft av utseendet på hemsidan förra året. Tyvärr glömde de det viktiga: INNEHÅLLET (som är precis samma skräp som alltid förr).

  SvaraRadera
 6. Casper känns rätt IFK ändå. Dansband, från kranskommunen Partille, Körslaget, 90 tal mm

  SvaraRadera
 7. Intressant med kommentarer om vad hemsidan ska skriva om. Ge mig EN, bara EN, officiell hemsida av något lag från denna världsdel som inte är vinklad eller anpassad efter klubbens krav.
  Ni är patetiska, vad trodde ni, ska dom skriva om rykten? Eller ska dom pressa Mild på frågan om varför Pär inte levererar? Eller ska dom skriva om hur det kunnat se ut med en egen arena?

  SvaraRadera
 8. Jaja får la passa på då, är ju också supporter. Stötta ett band fullt med sanna Änglar köp köp o åter köp ;)

  http://www.ginza.se/Product/Product.aspx?Identifier=404924

  SvaraRadera
 9. Casper håller på rätt lag ! Det räcker för mig !

  SvaraRadera
 10. Håller med författaren helt. Jävla skämt av officiella. Hoppas de fick cash från fyran så man inte bjuder på en massa gratisreklam bara...

  SvaraRadera
 11. 16:18
  Å andra sidan, vilket seriöst lag från denna världsdel skulle fylla startsidan med att man ska rösta på nån i Körslaget? Skrattretande och pinsamt på samma gång...

  SvaraRadera
 12. Fan vad gnälligt det äääääär.

  SvaraRadera
 13. AnoNYM 16:18/ De bara kanske, KANSKE, skulle ägna sig åt att bevaka sitt lag i detalj, skriva om nyförvärven, intervjua ledare, göra reportage, Webb-tv, informera, sprida hets osv.

  Istället får vi snabbt ihoprafsade skitrapporter och en pinsamt låg lägstanivå i innehållet. Dessutom månaders paus mellan uppdateringarna av Kanal1904. Nej, ska man vara en storklubb kan man inte jämföra sig med Qviding utan med storlag i Europa och är det något de är bra så så är det att sälja ut sina klubbar via tex just hemsidor. Blåvitt spelar i korpen på det området...

  SvaraRadera
 14. "Jaja får la passa på då, är ju också supporter. Stötta ett band fullt med sanna Änglar köp köp o åter köp ;)

  http://www.ginza.se/Product/Product.aspx?Identifier=404924"

  Haha, ge dig nu, vem fan köper en cd skiva nuförtiden? Tanka hem!

  SvaraRadera
 15. Det är knappt ens et TV-program. Det är ett sätt för TV4 att dra in pengar. Spela lite på lokalpatriotism för att få folk att ringa in pengar till TV4. Det är tragiskt att ens någon ringer....

  SvaraRadera
 16. Casper känns rätt IFK Dansband

  SvaraRadera
 17. Den officiella hemsidan är en sida där IFK Göteborg har en fantastisk möjligheten att kommunuciera ut kärnfrågor kring föreningslivet, en möjlighet att framföra sin sida av myntet gällande exempelvis kritik gentemot spelartrupp och resultat.

  Istället för att fylla sin funktion som ventilator, en grogrund för kreativitet och interaktion med sina betalande kunder så tillhandahålls urvattnad dynga om efter vartannat med intervjuer som når nya bottenskrapsnivår.

  Positiv artikel? Är det någon manisk sekt förening vi skall bedriva med urvattnade Bagdad Bob propagande som tillhandahålls?

  Ett STORT skämt!

  SvaraRadera
 18. Anonym 18:20/ Passa dig för Alltid Blåvitt-sekten. Snart kommer de och kallar dig Gais:are för att du har krav på Blåvitt.

  BRA BARABEN! TILLBAKA TILL SJÄLVKRITIKEN MOT BLÅVITT, SÄTT PRESS, TUFFA TILL ER!

  SvaraRadera
 19. De som tittar in på den officiella webbsajten är kanske av olika slag...

  "Nyheten" intresserar inte mig, men måste alla vara så fanatiskt uppbragda så fort något inte kommunicerar med er stone-island-hata-JO-och-jag-har-RÄTT-att-kritisera-så-mycket-jag-vill-mentalitet?...

  Tröttsamt är ordet.

  SvaraRadera
 20. Under all kritik. TV-4 är äckliga överhuvudtaget och vad fan är det för trams att skriva om körslaget?

  SvaraRadera
 21. Baraben rör om i grytan, tycker det är UNDERBART!

  SvaraRadera
 22. Det är inte gnälligt, det är vår plikt att skälla ut Jörnvik efter noter när han lägger upp sånt trams på officiella. Klubbfolk - gör ert jobb och var respektabla. Spåra inte ur med en massa internt godtyckligt dravel om Casper Jarnebring och TV4.

  SvaraRadera
 23. Idiotisk artikel som ni på Baraben skrivit. Ni börjar blit lite för "fina" ni fjärmar er från supportrarna. Kanske är det därför som Baraben sakta men säkert förlorar i aktning. Det finns olika supportrar med olika intressen. Jag själv tycker programet på TV4 är skit men jag respekterar de som tittar och jag tycker det är kul att Blåvitt får uppmärksamhet, positiv uppmärksamhet.

  SvaraRadera
 24. Detta slog tillbaks på dig rätt hårt Holger;)

  Ok att "nyheten" är fånig men att bli såpass upprörd känns ju lätt patetiskt. Om ni nu tycker att officiella sidan suger så går det ju bra att kontakta dem direkt. Känns lite tantskvalleraktigt detta.

  SvaraRadera
 25. Casper är Gaisare! Hehe!

  SvaraRadera
 26. Hehe, vilket skämt....

  SvaraRadera
 27. För min del handlar det inte så mycket om artikeln i sig utan mer om hur officiella hemsidan fungerar som helhet.

  Sedan tidigare är hemsidan känd för att vara väldigt onyanserad i sina match rapporter och heller inte direkt djupgående i sina intervjuer.

  Håller med föregående skribent (anonym) som säger att officiella är en kanonplats som grogrund för en konstruktiv kanal ut mot supportrarna.

  Sen att alla människor är olika är en sak men anser man att en sådan artikel är så förbannat jävla meningslös.

  SvaraRadera
 28. Någon som vet hur många biljetter som är sålda till premiären ?????? Har för mig att det har stått med på hemsidan förut men kan dock inte hitta det nu....

  SvaraRadera
 29. Nu är ju inte denna exakt på något sätt, men den ger ju en fingervisning, så ca 9000 biljetter sålda till premiären, inklusive årskorten såklart.

  http://www.axot.se/ifk/

  SvaraRadera
 30. Ringde biljettbokningen idag och de sa att det är cirka 8000 sålda inklusive årskorten. Kanske borde lägga lite kraft på att få folk att boka biljetter så här en vecka innan match! Jag vill ha ett fullt GU på måndag!

  SvaraRadera
 31. Jag tycker det är väldigt märkligt av officiella att publicera en sån artikel. Varför får en "känd IFK:are" mer utrymme än tex en rapportering från en juniormatcher. BaraBen gör helt rätt som tar upp detta.

  SvaraRadera
 32. Respekt till Casper om han är blåvit. Men jag tänker icke börja stötta blåvita åt höger och vänster bara för att de är rättrogna. Isåfall hade man väl hellre röstat på Ralf Gyllenhammar när han var med. Han ger ju lite mer kredd (sorry Casper) gentemot andra lags supportrar. Men detta är la sånt som de som jobbar för klubben inte kan förstå. För handen på hjärtat, visst är det så att vi skäms lite inför gaisarna för denna dansbandskoppling.

  SvaraRadera
 33. Göteborg och körslaget; som handen i handsken.

  SvaraRadera
 34. Håller med dig vad är detta för trams som de ägnar sig åt, körslaget och Casper kan dra dit pepparn...Vi är blåvitt ingen ambulerande cirkus. Nej detta var det värsta inte vill vi bli förknippade med sådana stolligheter. Skärpning!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.