2011/03/07

DruggeCam Ellos vs IFK Göteborg

18 kommentarer:

 1. Underbart Baraben! Ni är så jävla bra!

  Tycker han gör bra ifrån sig ,han gör det han ska göra och bidrar bra tioll spelet !!

  BRA SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Haha fan vilken pojklagsfotboll det där var. Alldeles för ofta som det var 3-4 spelare på samma kvadratmeter och jagade samma boll.
  Enda glädjeämnet är ju Söder som förhoppningsvis börjar få in lite känsla i kroppen igen. Fan vad jag saknar den pojken!

  Drugge? Nja trött, tung, seg och springer in i andras positioner hela tiden...

  SvaraRadera
 3. Ja det här blev man inte särskilt upphetsad av men ni ska ha STORT CRED för allt arbete ni lägger ner!

  SvaraRadera
 4. Kolla Elmar efter frisparken, en cam på honom är ni bussiga.

  Vill se honom som frisparksskytt imorgon också

  SvaraRadera
 5. Baraben, riktigt bra material ni lägger upp. Sånt här som är intressant och som verkligen rör IFK Göteborg - Nyförvärv, hur är dem som spelare, hur bra är dem egentligen osv.

  Tyvärr för drugges del såg detta inte så kul ut, hoppas detta va en av hans sämre matcher.

  SvaraRadera
 6. Makalöst bra jobbat Karlsro. Snacka om specialgranskning av en spelare, för andra träningsmatchen i rad, först Sirlandos bevakning av Seb och nu detta! Grädde!

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte ändå att han såg helt okey ut, han var ju väldigt bollsäker o hittade ytorna att lägga bollen hela tiden, nästan lite likt wernbloom på ngt konstigt sätt!!

  Sen var ju den lilla klack vi hade strålande, ni hördes väldigt mkt för att vara så få, så det ska ni fan ha cred för!

  Kom igen blåvitt

  SvaraRadera
 8. Jag tycker Drugge såg helt ok ut. Inte bästa matchen för någon av spelarna i laget. Däremot så behöver han jobba med huvudspelet. Jag tror han vinner EN nickduell under hela videon. Ett bättre huvudspel tillsammans med lite jävlar anamma och hans fina spelförståelse så tror jag att han kan bli en stor tillgång.

  SvaraRadera
 9. Riktigt bra studie, tack för det!

  Lite off topic, men: Har Tobias Hysén någonsin slagit en bra frispark? Eller är det för att han är en go kille som de låter honom hållas?

  SvaraRadera
 10. Ett hästjobb du lägger ner Karlsro, fuckin' great!

  Vad gäller Drugges insats är den ju svår att bedöma utifrån det faktum att vi inte hade något ordnat anfallsspel, eller anfallspel över huvudtaget för den delen!

  SvaraRadera
 11. Makalöst arbete, mycket bra Baraben!!! Nja, kanske även att Drugge förtjänar lite av min positiva kritik.

  SvaraRadera
 12. men visst skulle vi haft frispark innan målet..eller? tycker man ser tydligt i slowmotion att han trycker ut rumpan...

  SvaraRadera
 13. Nästan pärlan-klass på tajmingen o upphoppet vid 10.05 hahahah

  SvaraRadera
 14. Bra jobbat BB. Men vann han NÅGON höjdduell över huvudtaget!?

  SvaraRadera
 15. Sjukt intressant att se dessa videos!

  Känns som Drugge kan vara ett riktigt bra nyförvärv. Hade fått för mig att han var bra på huvudet men man ser ju klart att det är efter marken han ska ha bollen och inget annat. Sluta upp med att ge honom meningslösa höjdbollar för där kommer vi uppenbarligen inte vinna något på. Sen att kanske han är bra på att placera bollen med huvudet om han är lite mindre bevakad inne i straffområdet? Det vore ju bra om så var fallet.

  Annars tycker jag att man ser att han har ett väldigt lugn med bollen, tar emot och stressar inte iväg som många av de andra spelarna. Han slår många fina bollar på djupet också och om han fick några snabba kantspelare att leka med så skulle han nog kunna slå många fina passningar. Firma Drugge och Hysen kommer nog funka precis så fint som vi hoppats (om vi överhuvudtaget får igång något anfallsspel vill säga).

  Dock ser han lite klen ut i närkamperna. Det kan iofs bero på att vi mötte det som kanske kommer vara Allsvenskans bästa innerbackspar i fredags, förhoppningsvis kan han stå emot pressen lite bättre mot de andra lagen.

  Men överlag tycker jag att han gör det bra.

  SvaraRadera
 16. Grymt Baraben, riktigt kul att titta på!

  Reagerade, som flera andra, på Drugges huvudspel. Katastrofalt och oinspirerat. Efter marken är han dock bra, och är nära att skapa många heta chanser. Ska bli intressant och se längre fram hur han är på att slå avgörande passningar och hur han själv är som avslutare.

  SvaraRadera
 17. Kan inte någon här skapa en grupp på facebook "Sparka Jonas Olsson"?

  Allvarligt talat, JO verkar ju inte ha någon spelförståelse, defenitivt inte anfallsmässigt! Någon måste agera nu, för Mild gör det då fan inte.

  Vad gjorde egentligen Drugge idag som kan få oss att vilja se mer av honom?

  SvaraRadera
 18. Hade varit riktigt kul om Olsson kunde testa Söder i rollen som nummer tio. Kvick, teknisk, målfarlig spelare med fantastisk spelsinne och bra passningspel.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.