2011/03/04

Elfsborg - Blåvitt i bilder

MATCHBILDER. Det blev förlust för tredje träningsmatchen i rad för IFK Göteborg när man förlorade med 0-1 borta mot IF Elfsborg. Blåvitt hade märkbart svårt att etablera nåt som helst spel och fick mer eller mindre försvara sig under större delen av matchen. Det var väl bara sista 5-10 minuterna under första halvlek och en kort stund under andra som IFK Göteborg skapade något som skulle kunna kallas tryck motståndarna. Vad gäller blåvita målchanser däremot är det svårt att minnas några. Alls.

Hur som haver så serveras här ett lass bilder från kvällens tillställning i väntan på matchintervjuer och annat smått och gott från Kanal Glenn-gänget.

2 kommentarer:

 1. Pinsamt... ser det ut så i april åker vi nog hem med 0 poäng samt tre mål i baken.

  SvaraRadera
 2. Ähh skit i resultatet... och spelet kanske inte va nåt att skriva hem om. Men gubbar, Kalle e tillbaka, vår hänförare är tillbaka! Vår hjälte från förr kommer att leda oss i år!
  Mild och CO gjorde rätt som plockade hem honom.

  Jag är så jäkla imponerad att han har vänt allt dåligt och trassligt som han har haft bakom sig och nu, vad det verkar, tagit sig tillbaka till den nivå som han kan hålla. Han har övertygat tränare och sig själv att stanna kvar och kämpat, som ingen annan, för att ta sig in i startelvan igen. Kalle om du fortsätter på den inslagna vägen så kommer du bli årets ärkelängel!

  Äntligen!

  //Olskrokens Baggio

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.