2011/03/18

En kort rapport

PANIK. Jag avlägger en rapport om världsläget. Klockan är i skrivande stund halv sex, en grå fredag nådens år 2011. Det blir en kort rapport, för tydlighetens skull. Alltså: Blod rinner i mellanösterns sand. Självutnämnda ledare är fortfarande både självutnämnda och ledare. Döda kroppar sväller bland spillror av hus längs Japans kust. Den radioaktiva härden smälter. Blåvitt har förlorat matcher under försäsongen. Den tycks komma ett år för tidigt, apokalypsen.

20 kommentarer:

 1. Tack för info.

  SvaraRadera
 2. alltså toivonen. herregud. http://www.youtube.com/watch?v=98yAJcFruik

  SvaraRadera
 3. Ger lite perspektiv. Tack.

  Blåvitt är trots allt inte allt.

  SvaraRadera
 4. Hmm... fånigt.

  SvaraRadera
 5. Jorden går under! Men Blåvitt vann :-) Ironi eller inte? DUMT !

  SvaraRadera
 6. Vänta nu hur var det? Fotboll handlar inte om liv och död, det är mycket viktigare än så!

  SvaraRadera
 7. Mår jag bättre för att folk dör i Japan? Trivs jag bättre med att det snöade i morse för att de har 62 minus i Sibirien? Nonsens-rapport.

  SvaraRadera
 8. Eller förlåt Joakim, det är faktiskt möjligt att någon annan än du skrev sökorden, det var nämligen bara de som irriterade mig.

  SvaraRadera
 9. Jag menar att läget i Blåvitt också borde vara en världsnyhet.

  SvaraRadera
 10. Ha ha Toivonen

  SvaraRadera
 11. Ännu mer trams och propaganda för att skydda Mild och Olsson.

  Bruntungor!

  SvaraRadera
 12. tack för lite perspektiv nu kan jag köpa att jag sitter ensam mitt i natten med en kebabtallrik med stark sås. Men imorn blir det ligga, gott! :)


  topp 8 nästa år forza blåvitt!

  SvaraRadera
 13. "Bruntungor" är rätta ordet.

  SvaraRadera
 14. Sens moral: Tycker du att det är negativt med kärnkraftsolyckan i Japan eller dödandet i Libyen är du en "bruntunga". Oh yeah!

  SvaraRadera
 15. Sensmoral 2: Eftersom det alltid finns saker som är viktigare att lägga tid och pengar på än Blåvitt, så borde vi alla skämmas som slösar våra resurser på något så trivialt.

  Gör nån riktig nytta för andra människor istället. Sälj det du äger och ge pengarna till dom som behöver. Sök upp hemlösa istället för att gå på fotboll.

  Eller så accepterar vi att man kan få vara vanlig människa samtidigt.
  Att folk dör i Japan och Libyen och att det är en humanitär katastrof behöver inte betyda att man inte kan vara Blåvittnörd och ha en åsikt om avsaknaden av organiserat anfallsspel sedan PW stack...

  SvaraRadera
 16. Sens moral: Jag hoppas verkligen vi slipper se dig på Gamla Ullevi i år. Bror duktig personer som du lägger väl inte pengarna på fotboll och så simpla ting när du kan skänka bort alla pengar du har och rädda liv i Libyen och Japan.

  Du är väl inte så egoistisk och hemsk att du dyker upp på GU i år! Gör mig inte besviken...

  SvaraRadera
 17. Sensmoral 5= Blåvitt har (och alla andra lag med) väldigt många fans i gruppen unga korkade män som tar sig själv och sin verklighet på lite för stort allvar. "öh öh"-mentaliteten är patetisk, men visst, om det får några flanar att inte misshandla sina tjejer (om de mot förmodan har någon) så är väl det bra.

  SvaraRadera
 18. Åt ni frukost i morse? Fy fan, vet ni inte att folk dör?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.