söndag 6 mars 2011

"AIK må ha jordens vidrigaste fans..."

SMÅTT & SÖNDAGSGôTT. Kanal Glenns kameraman och videoguru Karlsro upplevde en hastig inre kris på Borås Arena när vi inte fattade varför vår första intervju vi gjorde efter matchen med Nicklas Bärkroth helt saknade ljud...

Samma mick hade ju fungerat finfint åt Feldgrau under radiosändningen av matchen. Problemet var att under det stora fuskpälspuffskyddet fanns en offknapp som någon slagit av efter sändningen. (Eller slagit på beroende på hur man ser på det)...



BaraBen ber Bärken om ursäkt men lägger nu ut intervjun ändå och undrar om det skulle kunna vara så att vi har vi någon läppläsare bland BaraBens läsare eller i den blåvita supporterskaran? -Du får i så fall hemskt gärna tolka vad som sägs och skriva ut intervjun i kommentarsfältet eller maila kontakt@baraben.com.

------------------------------------------

Grattis Frölunda Indians som klarade sig kvar i elitserien. Jag är själv rätt (eller typ helt) ointresserad av hockey men lokalpatriot är man ju. GPs krönikör Mats Härd gör sig säkert extra populär bland indianernas fans när man i dagens krönikan i papperstidningen läser hans avslutande nio rader som hyllar AIK där han bl.a. tycker att "det gör gott i själen" att nederlagstippade Gnagets skrinnare klarade sig till slutspel.

Han garderar sig dock med att även skriva att "AIK må ha världens vidrigaste fans." (men även det är ju faktiskt en hyllning lär råttor tycka) och fortsätter med att förtydliga att den "klubben har i hockey en själ som är idrottens renaste och vackraste." -

-Jag har ingen aning om det sistnämnda skulle råka stämma helt plötsligt i hockey men det är inte direkt sånt jag vill läsa i GP till frukost en solig och fin söndagsmorgon. Men jag får väl skylla mig själv att jag inte bläddrade förbi hockeysidorna eller Härds krönika som jag brukar...

Please come back Johan Rylander. Även om du ju tyvärr är AIK:are om hörsägen stämmer och verkar ha intetsägande musiksmak.

------------------------------------------

BaraBen kan även avslöja att Blåvitt, eller fjärrkontrollsansvarig person, valde att se på Let's Dance i bussen hem från Borås i fredags av allt som fanns att välja på.

"Let's Dance" låter ju kanske tufft och häftigt när liknande termer använts i kategori-C kretsar men BaraBen önskar att spelarbussen visar krigsfilm framöver för nu är det DAGS ATT BÖRJA VINNA!

------------------------------------------

Kanal Glenns nya TV-serie med specialbevakning av någon spelare fortsätter snart efter en extremt väl tajmad premiär med Sebastian Eriksson i huvudrollen av mycket. I Borås valde vår kameraman att följa Andreas Drugge. Synd bara det blev sketmatch och Drugge lär bjuda på mycket bättre stunder framöver. Liksom rätt många fler av spelarna från Elfsborgmatchen får man hoppas.

Jäkligt kul att se hur Karl Svensson nu verkligen börjar bli en fornstor auktoritet på planen igen. Han kan ligga bra till för nästa Kanal Glenn specialbevakning... Eller kanske Elmar som visade rejäl "karaktär" på några plåtskåp i korridoren i Borås Arena efter förlusten.

------------------------------------------

Årsmöte på måndagskvällen för IFK Göteborg. BaraBen har folk på plats och någon form av rapport därifrån lär komma senare i veckan.

14 kommentarer:

 1. Mats Härd är en varböld i journalistkåren! En försupen stackare som hela tiden försöker få uppmärksamhet!

  SvaraRadera
 2. Spara på miljön - Våga vägra pappersmedia.

  SvaraRadera
 3. Inte konstig att vi förlorar när grabbar får s let's dance på tv!!!! Dom försöker nog dansa på planen istället för att spela fotboll.

  Jag kräver att dom ska få se Braveheart nästa gång! Det är dom rätta färgerna!

  SvaraRadera
 4. Synd att inte Frölunda åkte ner i kvalserien och sedan ner allsvenskan.

  SvaraRadera
 5. Elmar visar karaktär på plåtskåp. Låter lite som när Hodgson skulle förklara vad Jonas Olsson (Back i West Brom, icke tränare i blåvitt) hade gjort i omklädningsrummet.

  "Jonas ville testa sin styrka i armarna, och tyvärr kom väggen emellan."

  SvaraRadera
 6. Let's Dance när det finns På Spåret? Fy fan.

  SvaraRadera
 7. "Eller kanske Elmar som visade rejäl "karaktär" på några plåtskåp i korridoren i Borås Arena efter förlusten."

  Hahahahaha

  SvaraRadera
 8. Let's dance!? Islänningarna får ta tag i detta och tvinga övriga att kolla på Korpen flyger i fortsättningen.

  SvaraRadera
 9. Vi måste stå upp mot aik-råttorna när dom kommer och slå dom blodiga!

  SvaraRadera
 10. Senaste anonym:
  Väx upp och skaffa dig ett liv.

  SvaraRadera
 11. Blåvitt är lets dance, GAIS e på spåret..

  SvaraRadera
 12. Gais är lika dött som "Har du hört den förut"

  SvaraRadera
 13. Skulle gärna se en specialbevakning av Elmar. Jag älskar den människan.

  SvaraRadera
 14. Kalle Svensson vil jag se en närbevakning på...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.